Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 23/01/13

»Månen over baobabtræet«

  • Foto: Vibeke Toft Foto: Vibeke Toft
Teatret Månegøgl byder på afrikansk stemning for de små.

...

»Poetisk teater for små børn og deres voksne«. Sådan beskriver Teatret Månegøgl selv deres forestillinger. Bag enmandsteatret står Hanne Trolle, som i mere end 30 år har lavet teater for de allermindste - hun var den første herhjemme, der forsøgte sig med at skabe forestillinger for de alleryngste teatergængere, dem under halvandet år.

I dag henvender teatrets forestillinger sig til børn mellem 2 og 8. Teatret spiller sine lavmælt poetiske, nænsomme og billedglade forestillinger på Anemone Teatret i København og på turneer rundt i landet. Det gælder også den nye i rækken, »Månen over baobabtræet«.

Som titlen antyder, er det en historie, der er ladet med varm afrikansk stemning og det gode budskab om at hjælpe hinanden på tværs af kontinenterne, når danske Anders, der får masser af gaver til sin fødselsdag, og afrikanske Malaika, der bare drømmer om at få lov til at gå i skole, finder sammen i et venskab. Læg dertil en leopard i et baobabtræ, sang, dukker og gode afrikanske vibrationer. Peter Hesse Overgaard har instrueret og Kirsten Victoria Lind skabt dukker og scenografi.

Hvad: Gæstespil med Teatret Månegøgl
Hvor: Anemone Teatret, Suhmsgade 4, København K
Hvornår: 30. januar - 24. februar. Tir. – Tor. kl. 9.30 og 10.45, Fre.kl. 10.45 og 16, Lør. – søn. kl. 10.30 og 12
Hvordan: Billettlf. 33 32 22 49 eller anemoneteatret.dk

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register