Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 25/02/13

Kunst i børnehøjde på SMK

Tidspunkt

Søndag 3. mar. 2013, kl 10:00

Statens Museum for Kunst

Sølvgade 48 - 50
1307 København K

Åbningstider

Tir-søn 11.00-17.00, ons 11.00-20.00, mandag lukket

Kontakt

33 74 84 94
 

 

  • Søndag d. 3. marts har børnene mulighed for at udfolde deres kreative evner på Statens Museum for Kunst. Foto: Torkil AdsersenSøndag d. 3. marts har børnene mulighed for at udfolde deres kreative evner på Statens Museum for Kunst. Foto: Torkil Adsersen
Søndag den 3. marts står i børnenes tegn på Statens Museum for Kunst, der bl.a. byder på omvisninger og kreative workshops, hvor børnene bliver introduceret til kunsten.

...

Omvisninger og kreative værksteder. Statens Museum for Kunst dedikerer søndag den 3. marts til børnene og byder indenfor til en lang række begivenheder, der bringer kunsten ned i børnehøjde.

På Scenen er alle børn inviteret til at deltage i udformningen af et stort fælles kunstværk skabt i materialer af enhver art. Temaet for kunstværket er ting, som himlen er fyldt med. Det kan være alt fra drager og flyvemaskiner til Harry Potter på en Nimbus 2000 eller heksen på sit kosteskaft. Det er gratis at bidrage til fællesværket.

Caféen serverer familiebrunch for de sultne sjæle (169 kr. for voksne og 65 kr. for børn inkl. kaffe, the og vand ad libitum samt lille glas juice). Og når I er mætte, kan I f.eks. trække op i Tegnesalen, hvor børnene opfordres til at gribe pensel eller blyant eller begge dele og deltage i konkurrencen om månedens tegning. Det er gratis at deltage.

Børn fra 6 år kan deltage i familiespillet ‘Match-SMK’, hvor man i afdelingen for Europæisk Kunst 1300-1800 kan sætte sig ved et af bordene, tale om kunstværkerne og forsøge at vinde spillet. Deltagelse er gratis.

Kl. 12 er der vanen tro familieomvisning i museets samlinger. Omvisningerne, der introducerer børnene til museets mange spændende værker, finder sted hver søndag på museet, og det er gratis at deltage, så alle kan være med.

Se mere på www.smk.dk.

Hvad: Søndag for børn

Hvor: Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København K

Hvornår: Søndag den 3. marts kl. 10-17 (se hjemmeside for specificeret program).

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register