Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 28/07/17

Højtflyvende akrobat-børn laver tricks på Amager

Tidspunkt

Kløvermarken

Kløvermarksvej 40
2300 København S
 

 

  • Foto: PR Foto: PR
Flying Superkids kommer til København med jubilæumsshow.

Konceptet har 50 år på bagen, men det har gymnasterne bestemt ikke. Flying Superkids er klar med et jubilæumsshow, som kan opleves på Amager, og hvis man er til saltomortaler og spring-tricks, er der god grund til at glæde sig.

I anledning af 50-årsjubilæet er der sørget for et højtflyvende show med både nye numre og gamle kendinge, og de dygtige akrobat-børn har brugt masser af timer i træningslokalet.

Lars Godbersen, som er direktør for Flying Superkids, lover, at det bliver et brag af en forestilling. »Over vinteren har vi for fuld gas trænet og udviklet på en helt masse nye, spændende numre. Samtidig har vi i forbindelse med jubilæet genindøvet nogle af publikumsfavoritterne fra tidligere år. Vi har jo folk her i København, der oplever showet hvert eneste år, så vi gør alt, hvad vi overhovedet kan for at forny os,« udtaler han i en pressemeddelelse.

Se også: Billedserie: Kom med ind i det helt nye Experimentarium

Flying Superkids turnerer rundt i landet, og i København slår de teltet op ved Kløvermarken, hvor der i alt vil være 11 shows i perioden 1. til 12. august.

Hvis man bliver inspireret af gymnasternes imponerende springevner, kan man selv prøve kræfter med tricks og avancerede kolbøtter på pladsen uden for teltet. Her opstilles en aktivitetspark med bl.a. hoppeborge og trampoliner, som man kan prøve ganske gratis.

Billetter til showet koster 220 kr. og kan købes via flyingsuperkids.com.

Hvad: Flying Superkids
Hvor: Raffinaderivej 16, København S (ved Kløvermarken)
Hvornår: 1.-12. august

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register