Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 11/10/16

Guide: De 5 børnevenlige restauranter

  • Tag ungerne med på Sticks 'n' Sushi Foto: Nikolai Linares

    Tag ungerne med på Sticks 'n' Sushi

    Foto: Nikolai Linares
At spise ude med børn kan få den sejeste elitesoldat til at græde. Lille Anna-Ida spytter maden ud, Alban vælter sodavanden, og Sofus styrter hovedkulds på stolen, mens mor og far ligger i fosterstilling - dødsultne - ovre i hjørnet. AOK har samlet 5 restauranter til efterårsferien, hvor børn må være børn, og mor og far bliver mætte.

Copenhagen Street Food

Foto: Rasmus Kramer Schou

Børn larmer, styrter rundt og sviner. Perfekt. Det gør Copenhagen Street Food nemlig også. Så de to er faktisk et match made in heaven. I den gamle lagerhal på Papirøen, lige overfor Skuespilhuset, er der tætpakket med 25 fænomenale »food trucks«, som byder på lækkerier og gademad fra mange forskellige verdenshjørner, og alle har minimum én ret til en 50'er - helt perfekt til at styrte rundt og opleve forskellige smage. Man sidder på slidte borde og bænke, store sofaer lavet af gamle træpaller og stole lavet af kabelruller.

I midten af den det hele har folkene bag Copenhagen Street Food bygget et aflukke, hvor man kan sidde med sin indkøbte street food, og der er ingen, der rynker på næsen, hvis man spilder lidt på gulvet. Her er perfekt for forældre at sidde som i en gastronomisk komando-central og sende børnene ud og købe mad - Cph Street Food har nemlig også deres egen valuta, som man kan give de kære små med i lommen og gå på opdagelse med.

Hvad: Copenhagen Street Food
Hvor: Trangravsvej 14

Italy Amager

Reberbanegade 3
2300 København S

Italy Amager

Foto: PR

Cofoco har allerede sat sig godt og grundigt på den københavnske madscene med omkring 10 forskellige restauranter. I 2015 satte de dog gang i en ekspansion, som med tiden skal blive landdækkende. Konceptet hedder Italy og satser på at være et ”folkeligt pizzeria”. Her vil man have alle ud at spise; hele familier, venner, unge som gamle, børn og forretningsfolk – og alle skal have en god oplevelse - både med mad af høj kvalitet og i omgivelser, der får en til at slappe af. Især børn bliver modtaget med åbne arme.

Menukortet er traditionelt italiensk og helt enkelt: Der er pastaretter, bøffer og et solidt pizzakort. Råvarernes kvalitet er i højsædet - de har bestræbt sig på at udvælge med omhu. På restauranterne vil der ud over den almindelige bordservering være takeaway, så man kan tage maden med sig hjem, hvis nu børnene ikke er til at lokke væk fra Disney sjov.

Hvad: Italy Amager
Hvor: Reberbanegade 3

Osteria del Grappolo Blu

Vester Farimagsgade 37
1606 København V

L’Osteria del Grappolo Blu

Foto: PR
Når man støder på det italienske ord 'osteria' indikerer det et spisested, der er mindre formelt end en ristorante. Og eftersom Italien er notorisk kendt for at have en mama i køkkenet og masser af glade børn løbende barfodede rundt omkring i køkkenet, er osteria'er selvfølgelig også altid børneegnede. Således også Osteria del Grappolo Blu på Vester Farimagsgade 37, hvor børn er mere end velkomne.

Her kan de tegne, se film eller bare tage sig en lur på sofaen - ejerne Alfredo Franco og hans hustru May-Britt Franco Koed har set det hele før. Hver morgen udvælger køkkenchefen sig de bedste råvarer om morgenen, når der handles ind, og derfor skifter Alfredo dagligt nogle af retterne ud. Dog finder du altid et par klassikere fra det syditalienske køkken, blandt andre de sicilianske Arancini, ligesom der hver dag laves frisk pasta. Restauranten har i flere efterårsferier også afholdt 'børne-kokkeskoler', så de små selv kan prøve kræfter med køkkenet.

Hvad: L’Osteria del Grappolo Blu
Hvor: Vester Farimagsgade 37

Sticks'n'Sushi på Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2
1577 København V

Sticks'n'Sushi

Foto: PR

Sticks 'n' Sushi er helt perfekt til børn. Her er decideret børnemenu, og maden plejer at være et hit. Personalet er meget børnemindede - de forsøger blandt andet at servere hurtigst muligt for de små, som alle ved, ikke har lige så lang tålmodighed som de voksne - og der er farveblyanter, så man kan tegne løs.

Og skal man virkelig glæde de små størrelser en oplevelse - så vælg den Sticks'n'Sushi, der ligger på toppen af Tivolihotellet. Her er nemlig masser at opleve, ud over selve maden. F.eks. kan man vælge at sidde ved nogle borde, der så at sige er placeret i nogle forsænkede huller i gulvet. Helt heroppe på 12 etage er der også lavet en lille gang af glas, og det skal nok give timers morskab og bævende frygt at vove sig ud på for de små. Til sidste kan man sætte sig over i gyngerne - jo, du læste rigtigt. Der er selvfølgelig installeret gynger i baren på restauranten, og derfra kan man så sidde og vugge stille og roligt, mens man nyder sin kaffe eller lidt sødt.

Hvad: Sticks'n'Sushi på Tivoli Hotel
Hvor: Arni Magnussons Gade 2

Cafe Sweet Surrender

Dybbølsgade 49
1721 København V

Cafe Sweet Surrender

Foto: Nynne Hein Møller

Folkene bag Sweet Surrender kender hinanden fra en frikirke og ville med cafeen lave et sted, der videreførte kirken og kristendommens tanker om næstekærlighed - dog helt uden at det bliver missionerende. Stedet er drevet af frivillige, og hver tredje måned doneres cafeens overskud til forskellige velgørenhedsprojekter primært på Vesterbro. De små kan boltre sig i den ene halvdel af cafeen, der er indrettet med et stort børnehjørne med masser af legetøj. Hver måned afholder cafeen desuden "Girls Night In". De børnevenlige rammer benytter mange mødregrupper sig selvsagt af, og man kan også komme til ansigtsmaling, babyrytmik eller børnekirke om lørdagen.

Cafeen har desuden en masse arrangementer året rundt, der ligeledes opstår ud fra de frivilliges ideer. Det er alt fra klassiske påfund som fastelavn, Valentine's Day og jul til mere skøre indslag som Elvis-aften.

Menukortet byder på sandwich, salater, kager, kaffe, sodavand, enkelte aftenretter og selvfølgelig børneretter.

Hvad: Cafe Sweet Surrender
Hvor: Dybbølsgade 49

 

Det mener brugerne..

Pet Care Supplies Promo Codes

Save money with Pet Care Supplies coupon codes, promo codes & discounts and we're always updating this page 24/7, Get 10% off with petcaresupplies Coupons.
http://www.showmeashop.com/online-shopping/pet-care-supplies

 

Urgent Care Near Me

Your article perceftly shows what I needed to know, thanks!
http://healthexpressuc.com/

 

In any case

In any case keep up the pleasant quality composition, it's uncommon to see an incredible blog like this one nowadays. buy viagra

 

Caffe

Caffe is best in morning for your good mood.
http://nad-australia.over-blog.com/mobile-strike-cheats-and-tricks

 

When I originally left a

When I originally left a comment I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I recieve four emails with the same comment. There has to be a way you can remove me from that service? Many thanks! clash of clans gems

 

WHO was founded in 1948.

WHO was founded in 1948.

 

Flere børnevenlige steder i Puslely

Ny app kortlægger byens pusleborde og ammerum. Tjek flere børnevenlige steder ud på www.puslely.dk

 

Dette er en af de bedste

Dette er en af de bedste stillinger. Jeg nød denne læst i denne blog Im absolut glade for at komme til at læse sådan et godt blog. Den mængde data, som jeg får, er virkelig stor. Dette er en god mesterværk Im virkelig imponeret. http://www.sanangeloservices.com/san-angelo-tree-trimming