Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 15/11/11

Guide: Byens bedste børneteater

  • Foto: Jeppe Michael Jensen Foto: Ikke oplystFoto: Jeppe Michael Jensen
Det er altid en god idé at have inspiration i baghånden til en regnvejrsdag, og ”Det danske vejr er teatervejr” står der på Anemoneteatrets hjemmeside. Så hvorfor ikke glæde dine børn med en uforglemmelig udflugt til et af Københavns børneteatre?

Læs mere på: bornibyen.dk

Det Lille Teater

Lavendelstræde 5-7
1462 København K

Det lille teater

Foto: PR Foto: Ikke oplyst

Det lille teater er, med sine over 40 år, et af de ældste børneteatre i København, og mange af teatrets forestillinger er især møntet på de små størrelser. Giv dig selv og dine mindste en glad teateroplevelse!

Zangenbergs Teater

Pilestræde 59
1112 København K

Zangenbergs Teater

Foto: PR

Zangenbergs Teater er et familieteater med 32 års erfaring i at producere underholdende og eventyrligt teater på et professionelt niveau. Teatret lægger vægt på at både børn og vokse skal få noget ud af forestillingen.

Teatret har været nomineret til ”Københavnerprisen” som det bedste teater i København, og i 2004 modtog det en Reumert for årets bedste danske børneforestilling.

Marionetteatret i Kongens Have

Kronprinsessegade 21
1306 København K

Marionetteatret i Kongens Have

Klassisk marionetdukketeater for både børn og voksne, der holder til i Kongens Have i sommermånederne.

ZeBU

Øresundsvej 8
2300 København S

ZeBU

ZeBU er et teater for de større børn og unge, som gerne vil have en sej teateroplevelse. Zenekunst for Børn og Unge holder som eneste teater til på Amager.

Flere af ZeBU's forestillinger har vundet Reumert-priser og her er du og dine børn garanteret en på én gang tankevækkende og underholdende teateroplevelse. ZeBU's forestillinger befinder sig i den mere kunstneriske ende af børneteater-skalaen.

 

Det mener brugerne..

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register