Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 09/12/11

Guide: Byens bedste børnefrisører

  • Foto: Genrefoto: Colourbox Foto: Genrefoto: Colourbox
Krøller eller ej, strit, pjusk, langt eller kort. Dit barns hår skal klippes engang imellem, og det er ikke helt lige meget, hvilken frisørstol dit barn bliver sat i.

Det skal nemlig helst være en god oplevelse uden tårer, hår i øjnene og skævt pandehår, fordi junior ikke ville sidde stille. Vi har – i samråd med vores brugere – fundet frem til fem gode børnefrisører.

Læs mere på bornibyen.dk

Zenz

Foto: Ikke oplyst

Hos Zenz kan du få klippet poderne med god samvittighed. Københavns seks saloner er nemlig alle certificerede Grønne Saloner, og de producerer egne svanemærkede hår- og stylingprodukter. Og de klipper både børn og voksne. Hvis du er nybagt mor, er der ca. en gang om måneden Mor/Baby Luksuspleje. Der er pusleplads, øko-bleer og svanemærket babypleje i salonen – og det generer ingen, hvis du skal amme eller skifte midt i det hele.

Saxkjaers

Købmagergade 53
1150 København K

Saxkjær

Foto: Ikke oplyst

Hos Saxkjær er frisørerne rigtig gode til børneklip. Og der bliver puslet om de små kunder, som kan fordrive tiden med masser af børnebøger. Der plejer også at falde en slikkepind af, når frisuren er på plads. Salonen, som ligger på Islands Brygge, er netop genåbnet efter vandskade.

Super Cut

Nordre Frihavnsgade 34 A
2100 København Ø

Super Cut

Foto: Ikke oplyst

Hos Super Cut får børnene lov til at sidde på en kæmpestor måge, mens de bliver klippet. Så kommer de op i højden og kan se sig selv i spejlet. De får også et farvestrålende børneslag på og en slikkepind. Tæt ved børnestolen er en lille sofa, hvor mor eller far kan sidde og vente. Super Cut ligger i Hellerup.

Rainbow Hair Studio

Bagsværd Hovedgade 116
2880 Bagsværd

Rainbow Hair Studio

Foto: Ikke oplyst

Har du bilglade børn, er det Rainbow Hair Studio, du skal vælge, når lokkerne skal klippes. Her får børnene nemlig lov til at sidde i en rød Ferrari, mens de bliver klippet! Og så er der både legetøj og bøger, man kan hygge sig med, mens klipningen står på. Rainbow Hair Studio ligger i Bagsværd.

Goocha

Torvegade 33
1400 København K

Goocha

Foto: Ikke oplyst

Økologisk frisør, som både klipper voksne og børn. De små gæster får et slag med børnemotiver på, og mor eller far må gerne sætte sig med barnet, hvis det har behov for tryghed, mens det bliver klippet. Har man større børn, kan man sætte sig og drikke en kop kaffe, mens junior bliver klippet. Goocha ligger på Christianshavn.

 

Det mener brugerne..

Rebel Haircut

Super fin anmeldelse, meget relevant.

Vi har med stor succes brugt Rebel Haircut på Fællevej (Nørrebro). Frisørerne der har super god forståelse for hvilke ønsker børn har til frisyrer. Vores unger (5 og 7 år) er nu helt tossede med at blive klippet, og plager nu om at komme til klipning i samme tråd som at komme i Fætter BR ;-D

http://rebelhairdesign.dk/

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester