Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 25/01/13

Fastelavn i Disney Store

Tidspunkt

Disney

Amagertorv 80
1160 København K
 

 

  • Foto: Keld Navntoft Foto: Keld Navntoft
Disney Store har udover et stort udvalg af fastelavnskostumer, en række gratis begivenheder for børn i forbindelse med udklædningens fest i februar.

   

Eftersom de færreste efterhånden har tid til at sy kostumer til deres børn, kan man ligeså godt gøre lidt ekstra ud af at finde det helt rigtige færdiglavede fastelavnsoutfit. Her har Disney Store på Amagertorv mere end én fiks idé til en løsning.

Om barnet skal være prins eller prinsesse, helt eller heltinde - så finder du et stort udvalg her. Og der er selvfølgelig masser af dragter, der kan forvandle dit barn til elskede figurer som Askepot, Rapunzel og Spiderman med et trylleslag.

Til årets fastelavn afholder butikken konkurrencen ‘Design dit eget fastelavnskostume’, hvor børnene kan designe et helt unikt fastelavnskostume og få chancen for at få det syet rigtigt. Og for de helt små børn er der dagligt gratis og sjove aktiviteter i butikken. Bl.a. kan børnene udfolde deres kreativitet og lave en personlig fastelavnsmaske, som de kan have på til den store parade i butikken.

For flere detaljer og for deltagelse i ‘Design dit eget fastelavnskostume’ se www.disneystore.dk.

Hvad: Fastelavn i Disney Store
Hvor: Amagertorv 8, 1160 København K
Hvornår: Mandag d. 21. januar - fredag d. 28. februar 2013, mandag-torsdag kl. 9:30-19:00, fredag kl. 9:30-20:00, lørdag kl. 9:30-18:00 og søndag kl. 11:00-17:00.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort