Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 30/05/12

De 5 solbeskinnede legepladser

  • Foto: Scanpix Foto: Scanpix
På lyse sommeraftner kan en tur på legepladsen sagtens kombineres med en hyggelig familiepicnic. På flere af byens legepladser kan solens stråler nemlig nydes til det sidste. Børn i byen guider dig til fem af dem lige her.

Havneparken Islands Brygge

Islands Brygge 2-100
2300 København S

Havneparken Syd

Foto: Bent K Rasmussen

På legepladsen i Havneparken Syd på Islands Brygge kan I fange solnedgangen over Københavns Havn, mens ungerne leger.

Legepladsen er indhegnet og indeholder blandt andet hængebro, balancebane og små, græsklædte troldhøje. Og så ligger den lige ved siden af Kulturhuset Islands Brygge, hvor I kan købe jer til skøn, familievenlig mad, hvis I har glemt picnic-kurven.

Skydebanehaven

Absalonsgade 12
1658 København V

Skydebanehaven

Foto: Claus Bech Andersen

Skydebanehaven er bestemt et besøg værd, hvis der skal slikkes sol og leges på samme tid. Legepladsen byder på udfordringer for både store og små og har også et soppebassin, hvor de mindste kan pjaske om sommeren. Og så er der masser af græs og bænke, hvor aftensmaden kan indtages.

Kildevældsparken

Vognmandsmarken 1
2100 København Ø

Kildevældsparken

Foto: Scanpix

I den ene ende af Kildevældsparken ligger en fin legeplads, som byder på de klassiske legepladsfaciliteter som legehuse, sandkasse, klatrestativ og gynger.

Kombiner udflugten med en tur gennem parken, hvor svaner og ænder glider gennem søens vand. Picnictæppet kan bredes ud på søbredden, hvor I måske får selskab af næbbede reste-spisere. Legepladsen er bemandet i hverdagene.

Guldberg Skole

Sjællandsgade 10
2200 København N

Guldberg Skoles legeplads

Foto: Morten Germund

Tæt på Assistens Kirkegård ligger Guldberg Skoles legeplads. Her kan ungerne udfordre nerverne i en meget høj spiralrutsjebane eller kravle gennem et klatrestativ med organiske former.

Der er bygninger hele vejen rundt om legepladsen, men absolut ingen grund til at gå hjem, når solen er gået ned. Legepladsen tager sig nemlig fantastisk ud i tusmørket med blå og hvide projektører og bittesmå, blinkende lys på legeredskaberne.

Enghaven (Enghave Parken)

Enghavevej -
1674 København V

Enghaveparkens legeplads

enghaveparken Foto: Benita Marcussen

Enghaveparkens legeplads er også et oplagt sted at nyde solen og aftensmaden. Legepladsen har masser af luft omkring sig, så solens sidste stråler kan fanges, mens ungerne leger på de mange sjove redskaber.

Blandt andet det store klatrestativ, som mest af alt minder om et kæmpemæssigt edderkoppespind. Legepladsen er bemandet i hverdagene.

 

Det mener brugerne..

Enghaveparkens legeplads er

Enghaveparkens legeplads er utrolig god. Som det måske kan ses på billedet er der virkelig sol fra morgen til aften og så er legepladsen virkelig god til os med mindre børn.

www.tilbud-paa-nettet.dk

 

Amager Strand

Amager Strand må være den ultimative solbeskinnet legeplads i København.

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register