Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 19/11/12

De 5 indendørs legepladser

  • Legeplads på Vesterbro. Foto: Claus Bech AndersenLegeplads på Vesterbro. Foto: Claus Bech Andersen

Vi kender det alle. Det regner og rusker, og ungerne gider ikke lave flere perleplader. De vil ud! Heldigvis behøver du ikke død og pine klapre tænder på kolde legepladser. Tag ungerne med på en af byens indendørs legepladser – her kan der brændes masser af krudt af.

Leveret af Børn i byen

Blegdamsremisen

Blegdamsvej 132A
2100 København Ø

Blegdamsremisen

I den gamle sporvognsremise på Østerbro er der masser af plads til at boltre sig – og så er det gratis. Ud over klatrestativer er der bl.a. rutche- og svævebane samt et sørøverskib i det kæmpe store legerum. Er der brug for at trække vejret, kan I slappe af med mere stilfærdige sysler som dukkehus, akvarier og Lego. Der er mulighed for at spise medbragte madpakker i køkkenet. Blegdamsremisen har kun åbent i hverdage – og om formiddagen fylder byens børnehaver ofte godt op.

Børnenes Museum på Nationalmuseet

Foto: PR

Find kedsomhedsknappen i weekenden, tag på børnerundvisning og besøg Børnenes Museum på Nationalmuseet.

Capella Play

Arne Jacobsens Allé 12
2300 København S

Capella Play

I Fields kan ungerne boltre sig i legelandet Capella Play, hvor de snildt kan bruge flere timer på at udforske den store klatreborg med rutsjebaner, kuglerum og små svævebaner. I den lille cafe kan du købe kaffe, saftevand og småretter til fornuftige priser. Man må ikke medbringe egen mad. Capella Play har åbent hele ugen, og på hverdage er der oftest god plads. Husk at holde øje med uret - du betaler for den tid, du har været der ved udgangen. For en lille ekstra skilling kan du lade børnene lege, mens du selv shopper.

Post & Tele Museum

Købmagergade 37
1150 København K

Post & Tele Museum

OBS! Post & Tele Museum på Købmagergade er lukket. Museet flytter til Øster Allé på Østerbro.

Fisketorvet

Havneholmen 5
1560 København V

Fisketorvet

På Fisketorvet kan du kombinere indkøb med leg. De små elsker at blive kørt rundt i et af centerets gokarts. Sæt god tid af til det store akvarium med over 450 fisk og koraller i alle regnbuens farver. Små børn elsker tumleområdet ved Matas, og derudover er der en mindre legeplads med bl.a. rutsjebane. Fætter BR har også en hyggelig karrusel.

 

Det mener brugerne..

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register