Føj til favoritter Del Send
For børn | 28/01/13

Copenhagen Cooking for børn

  • Temaet er fisk hos BISQUITfabrikken Foto: Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2012

    Temaet er fisk hos BISQUITfabrikken

    Foto: Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2012
Det er igen tid til at hoppe i forklædet og byde den gode mad velkommen. Copenhagen Cookings vinterudgave indtager for tredje gang København, og der er masser af oplevelser i gryden.

...

Så skal der æltes
Er dit barn bidt af en gal bager, så er Meyers bageskole lige sagen. Her skal ungerne male korn til mel på en stor kornkværn. De får også fingrene i både fuldkornsmel og koldhævet hvededej, når der skal æltes og formes dej til forskellige brød med en saftig krumme. Sansen for håndværket og de gode råvarer bliver styrket, og børnene lærer, at det giver resultat at gøre sig umage. Det ringer ind til bageskolen torsdag den 14. februar kl. 11-16. Prisen er 600 kr. for børn mellem 8-14 år.
Hvor: Meyers Madhus


Fisk for børn

BISQUITfabrikken inviterer til hyggelig madlavning for hele familien. Temaet er fisk. De friske (og hele) fisk skal skæres ud og tilberedes til forskellige lækre retter. Efter middagen rundes der af med et par desserter, så alle skal nok gå mætte derfra. Pak forklæde og drikkevarer til en dag i køkkenet søndag den 3. februar kl. 11. Pris 300 kr. for et barn. Medfølgende voksen koster 150 kr. Hvor: BISQUITfabrikken

Lakridsens forunderlige verden
Er du og ungerne vilde med lakrids, så er lakridsfestivalen lige noget for dig og dine større børn. I kommer på en rejse gennem smagen af lakrids fra lakridsrod til gourmetlakrids, fra grill til konditori, fra øl til brød og ren lakrids i nye smagsvarianter. Der vil være både mini-workshop, foredrag og smagsprøver. Og der er også mulighed for at købe favoritlakridsen med hjem. Det er lakridsdag lørdag den 9. februar kl. 10. Pris 250 kr. for to timer. Hvor: Grilleriet by Weber


Vildsvin på gaflen

Hos Bistro Huks Fluks har de byttet den velkendte lyserøde gris ud med vildsvin og byder på langtidsstegt vildsvin til frokost. Kom forbi om morgenen og se vildsvinene, når de sættes til at stege over kul og bøgebrænde på Gråbrødretorv. Der er vildsvin på menuen lørdag den 23. februar kl. 12. Pris 85 kr. Hvor: Bistro Huks Fluks

Copenhagen Cooking løber i hele februar 2013, og du kan finde mange flere arrangementer i programmet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester