Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 20/08/12

Copenhagen Cooking for børn

  • Foto: Scanpix Foto: Scanpix
Nu kan du med fordel støve smagsløgene af og finde bestikket frem. Copenhagen Cooking indtager atter byen fra 24. august til 2. september. Madfestivalen har aldrig været større, og programmet indeholder mange fine arrangementer for børn. Børn i byen har læst menuen og udvalgt et par særlige retter.

Grantoftegaard

Pederstrupvej 69
2750 Ballerup

Grøntsagsjagt og landlig idyl

Grantoftegård er Pederstups økologiske oase. På udvalgte dage kan du få en tur i hestevogn, når gårdens store jyske heste bliver spændt for vognen. Foto: MOGENS LADEGAARD

Igen i år inviterer Meyers Madhus ungerne til madskole i det fri. Dagen starter med en rundtur på Grantoftegaard, hvor gårdens dyr og grønne bede tages i øjesyn. Og så går grøntsagsjagten. De grønne sager skal hives op af jorden, og derefter skal de tilberedes over bål. Som forældre kan du slappe af på en halmballe, mens du nyder en god kop kaffe. Udflugten varer to timer og anbefales til børn over 8 år. Madskolen ringer ind lørdag d. 25. august og koster 150 kr. pr. barn.

Hvad: Madskole i det fri
Hvor: Grantoftegaard
Hvornår: Lørdag 25. august

Bær i byen

Foto: Ikke oplyst

Tag med når Byhøst og Hotel- og Restaurantskolen sadler jernhestene og cykler byen rundt for at plukke årstidens frugt og bær som æbler, blommer og brombær. På Hotel- og Restaurantskolen forvandler ungerne alle herlighederne til tærter, kager og syltetøj sammen med skolens kokke. Bær- og frugtjagten sætter ind søndag d. 26. august. Pris 150 kr. for et barn og en voksen.

Hvad: Bær- og frugtjagt
Hvor: Hotel- og Restaurantskolen
Hvornår: Søndag 26. august

Meyers Madhus

Nørrebrogade 52 C
2200 København N

Der bor en bager …

Foto: Katrine Damkjær

Lad junior slå et stort brød op, når Meyers Madhus inviterer til den store bagedag. Se hvordan kornet bliver forvandlet til mel, inden ærmerne skal smøges op, når langtidshævet dej skal æltes til brød og boller. Dagen byder på masser af smagsprøver, og børnene får deres egen dej med hjem. Mel og gær er klar søndag d. 2. september. Bageskolen koster 150 kr. og varer 1,5 time.

Hvad: Den store bagedag
Hvor: Meyers Madhus
Hvornår: Søndag 2. september

Tiøren

Amager Strandpark 246
2300 København S

Madløb for de modige

Sommerbilleder fra Amagerstrandpark Foto: Andreas Beck

Rynker junior på næsen af alt andet end pasta med kødsovs, så er Madmodsløbet sagen. På ruten skal børnene spise sig gennem seks poster, der pirrer og udfordrer smagsløgene. For hver post de smager på, får de et kryds – og jo flere krydser de ender med, jo større madmod har de. Alle får en medalje. Løbsdeltagelse koster 100 kr. pr. barn. Har dit barn mod på løbet, så find gummiskoene frem lørdag d. 1. september.

Hvad: Madmodsløbet
Hvor:Tiøren
Hvornår: Lørdag 1. september

 

Det mener brugerne..

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester