Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 19/02/09

Børnebiffen

  • Foto: Hanne Hastrup Foto: Hanne Hastrup
Børnebiffen er børnenes egen biograf i Cinemateket. Her kan de 3-10-årige fire dage om ugen året rundt (undtagen juli) for bare 25 kr. se film, der udelukkende er for børn og om børn.

 

Film
Børnebiffens repertoire tæller både tegnefilm, novellefilm og dokumentarfilm, og filmene kommer fra hele verden.

De mindste kan gøre store øjne til gode gamle klassikere som Cirkeline og Alfons Åberg, mens de større børn har mulighed for at se film med lidt mere udfordrende indhold. Det kan være novellefilm med emner som kæledyr, kærlighed og kammeratskab, som børnene kan relatere til deres egen hverdag, eller det kan være dokumentarfilm, som børnene både kan lære af og blive underholdt af.

Dage
Torsdage, fredage og lørdage er der film for de 3-6-årige på programmet, mens Børnebiffen på søndage blænder op for BIO MIN BIO og viser film for børn i alderen 4 til 12 år. Filmene vises klokken 10 og 11 i hverdagene og klokken 12.30 i weekenderne.

Se hvilke børnefilm Cinemateket har på programmet i maj 2009. 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.