Omtale
Føj til favoritter Del Send
For børn | 04/12/12

Børn bygger hulahopringe på bymuseum

  • Hulahop-instruktøren Miss Mia står for undervisningen, når Københavns Museum søndag sørger for ballade med plastikringene. Foto: Københavns MuseumHulahop-instruktøren Miss Mia står for undervisningen, når Københavns Museum søndag sørger for ballade med plastikringene. Foto:
For byens yngste borgere er der søndag mulighed for at lave sin egen hulahopring, blive undervist af kyndig instruktør og så tage ringen med hjem som adventsgave. Det er Københavns Museum, der inviterer.

1950erne bød på det nye legetøj hulahopringen, og siden Københavns Museum i øjeblikket har fokus på netop dette årti, indbyder museet alle byens børn til at dukke op og udfordre deres motorik med plastikringene. Arrangementet finder sted søndag, hvor hulahopinstruktøren Miss Mia først lærer børnene at bygge deres egen ring, for derefter at vise dem hvordan den skal bruges.

Arrangementet henvender sig til børn i alderen fem til 12 år, og det er en del af Københavns Museums udstilling "1, 2, 3 o’clock, 4 o’clock ROCK", der tager københavnerne tilbage til årtiet med pigtrådsrock og plastic.

Læs mere om arrangementet her.

Hvad: Hulahop-workshop på Københavns Museum
Hvor: Københavns Museum, Vesterbrogade 59, 1620 København V
Hvornår: Søndag 9. december klokken 14.00 til 15.00.
Hvordan: Entré 50 kroner for børn. Det inkluderer hulahopring, farvede bånd og undervisning. Voksne kan komme ind for 20 kroner, oplyser museet.

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register