Foto: Ikke oplyst

København fejrer det blå guld

Under vinterens grødis bugner de danske farvande med kødfulde blåmuslinger. Og fra den 1. februar bliver “det blå guld” fejret i hele København.
Foto: PR

Fem ting du ikke vidste om mad

Mad er en forunderlig ting, og der er meget at lære. Foodie giver dig fem sjove og overraskende facts om mad, som du kan blære dig med til dit næste middagsselskab.
Foto: PR

Spis din yndlingsdesigner med sølvske

Guerilla-køkkenet Silver.Spoon laver under modeugen “The Dirty Model Edition” af deres pop-up restauranter, hvor danske designeres kollektioner er inspirationskilder til menuen.
Foto: Martin Sylvest Andersen

Når vin og vinterkål flugter

Restauranten og vinbaren Clou i Borgergade inviterer til årets første vinsmagning, hvor temaet er vinterens gode råvarer og vinene, der passer til.
Foto: PR

Tag med i tavernaen

Claus Meyer og den græske kogemama Anthoula Troupakis inviterer til kokkeskole og pop-up taverna i Meyers Madhus.
Foto: PR

Kom først-til-øllet

Trods vinterkulden og start ugen med gratis ølsmagning på Nørrebro Bryghus.
Foto: PR

Pinjekerner helt langsomt

Nu kan du købe friske pinjekogler i Torvehallerne og høste de kostbare kerner selv.
Foto: Foodie

Bondens Marked er tilbage

Lørdag kan du atter købe frisk grønt og lokalproducerede varer på Bondens Marked.
Foto: PR

Meyer holder chokoladefest

Mød landets største dessertkokke og chokoladehelte i Meyers Madhus.
Foto: foodie

Så er der Swing Partout

På torsdag er der jazz og masser af fransk stemning på vinbaren, Tire Bouchon.
Foto: Foodie

Beaujolais’en kommer!

Torsdag går byen i Beaujolais Nouveau-mode. Kom med ud og smag på varerne.
Foto: Scanpix

København fejrer Restaurant Day 2.0

Lørdag den 17. november åbner københavnere pop-up restauranter over hele byen.