Føj til favoritter Del Send
Film | 27/12/12

Vind Motorsavsmassakre T-shirt og biografbilletter

  • Foto: PR Foto: PR
Nu får en af alle tiders største kultgysere en fortsættelse i 3D. Du kan vinde billetter til filmen, samt en T-shirt og en filmplakat i AOKs Texas Chainsaw Massacre konkurrence.

Motorsavsmassakren havde premiere i 1974 og den makabre gyser er siden blevet en af filmhistoriens største kultfilm inden for gysergenren. Der er lavet flere fortsættelser og genindspilninger gennem de snart 40 år, der er gået siden filmen havde premiere og 3. januar kan man igen gyse i biografmørket, denne gang i 3D.

Den nye film, som har fået titlen ‘Texas Chainsaw 3D’, foregår i nutiden, hvor en kvinde arver et gammelt hus i Texas. Hun finder dog hurtigt ud af, at der følger en grum historie med huset og at der gemmer sig noget - eller nogen - i kælderen.

AOK har fået fingrene i fem Texas Chainsaw præmier bestående af 2 billetter til filmen, 1 stk. Texas Chainsaw T-Shirt, samt 1 stk. filmplakat.

Vil du vinde en af de fem præmier, så svar rigtigt på nedenstående spørgsmål senest 2. januar klokken 12, så deltager du i lodtrækningen om præmierne.

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer