Føj til favoritter Del Send
Film | 08/11/12

Vind fransk middag og biobilletter

  • Foto: PR Foto: PR
22. november har filmen ‘De Urørlige’ premiere. Du kan vinde billetter til filmen, samt en middag for to på Cofoco restauranten Les trois cochons.

I Tyskland er filmen ‘De Urørlige’ den mest populære franske film siden 1968. Og nogenlunde samme effekt har filmen haft i en lang række lande i både Europa og Asien.

Den franske feel-good film om et umage venskab mellem en rigmand, der sidder i kørestol og en småkriminel sort mand, er i øvrigt Frankrigs bidrag til Oscar kategorien ‘Bedste udenlandske film’ og 22. november lander filmen endelig i danske biografer.

I anledning af premieren udlodder AOK i samarbejde med filmens danske distributør, Scanbox, en præmie bestående af en middag for to på Cofoco restauranten Les trois cochons på Værnedamsvej, samt to billetter til filmen.

Yderligere to vindere bliver begavet med hver to billetter til filmen.

Alt du skal gøre, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål, så deltager du i konkurrencen om middag og billetter. Vi skal have dit svar senest 22. november klokken 12.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du at AOK og Berlingske Media må kontakte dig, via e-post (e-mail, sms, mms, videobeskeder mv.), når Berlingske Media eller Berlingske Medias samarbejdspartnere har tilbud på aviser, magasiner, rejser, oplevelser, sportsudstyr, bil og båd, tøj og mode, fødevarer, bolig, elektronik, finans, forsikring, job og uddannelse, samt aktiviteter, arrangementer, konkurrencer og events.

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer

De Urørlige

De Urørlige