Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 14/04/14

Vanløse Bio

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Biografen, der betegnes som Københavns sidste provinsbiograf har, udover de store mainstreamfilm, mindre nichefilm på plakaten.
Biografsalen har i alt 238 vippesæder, hvoraf 30 af dem er kyssepladser i form af dobbeltsæder med et tilhørende lille bord på bagerste række. Ligeledes er der et lille bord på 30 af de almindelige sæder, mens kopholdere er monteret på alle salens pladser.

Vanløse Bio har altid haft ry for at være en biograf med god plads til benene, hvilket ejeren af den nye biografbygning har videreført. Sæderne er placeret langt fra hinanden og er højdemæssigt så forskudt, at publikum ikke vil være generet af at sidde bag en to meter høj mand.

Tankerne bag biografbygningen er, at det skal være en totaloplevelse at besøge Vanløse Bio. Derfor findes såvel cafe og restaurant i bygningens kælderetage. Vanløse Bio ligger 20 meter fra Vanløse Station og Metro.

Brugeromtale
Oprettet af: Charlotte Høgh 22. apr 2014
Senest redigeret af Charlotte Høgh 23. apr 2014
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.