Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 21/11/12

Tyskerne kommer

Tidspunkt

Grand Teatret

Mikkel Bryggers Gade 8
1460 København K

Åbningstider

dagligt 11.00-22.00

Kontakt

33 15 16 11
 

 

  • Foto: Titus Kreyenberg Foto: Titus Kreyenberg
Igen i år præsenterer Grand Teatret en række tyske film under titlen Tyske Filmdage.

Tyske filmdage i Grand er en mulighed for at kigge nærmere på nogle af de film, som man måske ikke ellers ville have fået mulighed for at se i biografen. Grand Teatret har i årets Tyske Filmdage, igen fundet en god håndfuld film, der repræsenterer, hvad der rører sig i tysk film netop nu.

Og at De tyske filmdage har fundet et publikum, illustreres fint ved sidste års visninger af ’Almanya – velkommen til Tyskland’, som solgte så mange billetter, at den efterfølgende kom i regulær biografdistribution, hvilket ellers ikke var planen.

Men det er ikke alle, der kan ses i biograferne uden for Tyske Filmdage, så det er med at gribe chancen i spilleperioden 25. til 29. november, hvor otte titler har fundet vej til programmet i Grand.

Man kan blandt andet se Thure Lindhardt i det romantiske drama ‘Formentera’. Der er også dansk deltagelse af Stine Fischer Christensen i ‘Die Unsichtsbare’, en slags tysk parrallel til ‘Black Sawn’. Ingen af de to film kommer i biografdistribution i Danmark, så de kan kun ses under Tyske Filmdage. Det gør til gengæld Tysklands bidrag til en international Oscar, Barbara’, som er åbningsfilm på Tyske Filmdag og som man altså kan se før den får egentlig premiere i de danske biografer 29. november.

Se hele programmet og spilletider på Grands hjemmeside.

Hvad: Tyske Filmdage
Hvor: Grand Teatret
Hvornår: 25. - 29. november

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register