Føj til favoritter Del Send
Film | 05/08/17

Tid til film: Se programmet for ZULU Sommerbio 2017

  • Foto: Kristian Sæderup Foto: Kristian Sæderup
Rul picnictæppet ud, hiv engangsgrillen frem, og knap dåsebajeren op. ZULU Sommerbio viser igen i år film under åben himmel i København.

Den 14. august rammer ZULU Sommerbio København, og det er igen tid til hyggeaftener under åben himmel med venner, kærester eller potentielle af slagsen. Der er i hvert fald rig mulighed for at holde i hånd og hygge med venner og bekendte.

I år vises der både danske og udenlandske titler på det store lærred. Film som spænder vidt i genrer fra romantisk komedie, gyser, science fiction og Oscar-vindende drama.

Se billeder: Sol og sommer i gamle dage i København

Her er programmet for ZULU Sommerbio 2017:

Carlsberg Byen kl. 21

UNDERVERDEN

Mandag 14. august

Den danske film »Underverden« er et action-drama, der foregår i den københavnske underverden. Den handler om Zaid, der bor sammen med sin kæreste Stine, der venter parrets første barn. En dag bliver Zaid kontaktet af sin lillebror, Yasin, der er desperat for at låne penge.

Zaid afviser dog lillebroderen, og kort tid efter findes Yasin banket til døde. Politiet er uden spor og lægger sagen hen. I ren afmagt tager Zaid situationen i egen hånd og igangsætter en voldsom selvtægtsmission i det kriminelle københavnske undermiljø.

ARRIVAL

Tirsdag 15. august
Jorden får besøg fra det ydre rum af mystiske væsner, som er uforudsigelige og ikke mindst uforståelige. De lander rundt omkring på kloden, men den store udfordring er ikke at forsvare sig imod dem, men derimod at prøve at forstå dem og lære at kommunikere med dem. Derfor sender den amerikanske hær bud efter en af landets bedste lingvister, hovedpersonen Louise Banks.

Det viser sig dog, at det ikke blot er menneskets evne til at kommunikere med rumvæsenerne, der skal afgøre Jordens skæbne, men evnen til at kommunikere med hinanden for at forhindre en ny verdenskrig, som følge af den globale krise, i at bryde ud.

 


 

Fælledparken kl. 21

ROGUE ONE

Onsdag 16. august
»Rogue One: A Star Wars Story« handler om den kriminelle Jyn Erso, der får en chance til, da Rebellerne vil bruge hende til en farlig mission.

Missionen går ud på at Jyn sammen med en gruppe udstødte rebeller skal stjæle tophemmelige tegninger over et nyt våben, som det galaktiske imperium er ved at bygge.

Filmen foregår i tiden før Star Wars fra 1977 og er en såkaldte spinoff af Star Wars. I rollen som Galen Jyns far spiller ingen ringere end danske Mads Mikkelsen.

Se billederne: Sådan så Nørreport Station ud i gamle dage

MOONLIGHT

Torsdag 17. august
Filmen »Moonlight« skildrer Chirons kamp gennem livet for at finde sin plads. Man følger ham gennem barndommen, ungdommen og voksenlivet, og møder de mennesker, der er med til at forme ham på hans vej i samfundet i et af Miamis hårdt belastede kvarterer.

Her får man bl.a. et indblik i en barndom med grov mobning og en crack-afhængig mor, en ungdom med vold og spørgsmål om seksualitet til et voksenliv, hvor man skal finde sig selv og tage styring over sit eget liv.

Filmen modtog en Oscar for Bedste Film.

GET OUT

Fredag 18. august
Den sidste film på lærredet er et rigtig godt gys. Den handler om Chris, der skal møde sin svigerfamilie for første gang, og af naturlige årsager er han lidt nervøs, men han bliver endnu mere nervøs, da han finder ud af, at kæresten, Rose, ikke har nævnt for sine hvide forældre, at han er sort. Svigerfamilien bor på et afsides landsted med to sorte ansatte, dog forsikrer de Chris om, at de er liberale, og at han intet har at bekymre sig om. Alligevel opfører de sig mærkeligt og upassende.

Filmen er bl.a. blevet rost for sit indspark i racedebatten og for at mikse både satire og gyserelementer, der effektivt skaber en masse paranoia.

Hvad: ZULU Sommerbio
Hvor: Carlsberg Byen og Fælledparken
Hvornår: 14. og 15. august i Carlsberg Byen og 16.17. og 18. august Fælledparken
Hvor meget: Gratis