Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 17/12/12

TESTAMENTET - film med instruktør

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Kvarterhuset 17. dec 2012

Instruktør Christian Sønderby Jepsen gæster Filmklubben Nicholson i Kvarterhuset og fortæller om tilblivelsen af dokumentarfilmen Testamentet.

Forsumpet, forgældet og forladt af kæresten. Det ser sort ud for Henrik. Han bor ovenpå et solcenter, hvor han lever af takeaway. Storebroren slås for at skifte heroinen ud med hjemmedyrket pot, mens den yngre bror scorer 12-taller på stribe. Og så er der faren, der altid ved bedst.

Men pludselig får Henrik en ny chance. Hans rige morfar dør og testamenterer flere millioner kroner til Henrik. Imidlertid får arven de øvrige medlemmer af Henriks familie til at lugte blod, og snart står slægtens gamle traumer og konflikter atter i fuld flamme. Skeletterne rasler ud af skabet i en uforudsigelig familiesaga, der tager flere bizarre twists end selv den mest udspekulerede fiktions-film.

Mød denne aften i Kvarterhuset instruktør Christian Sønderby Jepsen, som blandt andet vil fortælle om tilblivelsen af filmen, og om hvordan han blev kontaktet af en ung mand, han ikke kendte.

”Det er en morsom og rørende og foruroligende film, der ikke alene tegner et portræt af en ung mand, men også beskriver et hjørne af Danmark, der lindrer den grå vejrdag med Drømmen om den store gevinst”. Per Juul Carlsen/Filmland/P1

Se trailer her: http://www.testamentetfilm.dk/

Filmen blev vist på dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX i 2011 og grundet den store publikumssucces, valgte CPH:DOX at vise filmen igen i år 2012.

Fri entré

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register