Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 10/01/17

Skrål om kap med Sandy og Danny til sjovt Grease-event

  • Foto: PR Foto: PR
Tell me more, tell me more...

Kan du heller ikke lade være med at skråle med på sangene, når du ser »Grease«? Så er det her arrangement skabt til dig.

Lørdag 14. januar inviterer Husets Biograf i Indre By til sing-along-aften, hvor musicalklassikeren ruller over lærredet, og publikum opfordres til at synge med på alle sangene.

For at du med sikkerhed kan følge med og holde tempoet, er der tekster på sangene, og en lille prik hopper fra ord til ord, så du hverken synger for hurtigt eller for langsomt.

Se også billedserien: Vega holdt 50'er-fest med stil

Alle opfordres til at komme udklædt som deres favoritfigur fra »Grease,« så det er bare med at finde læderjakker, strutskørter, krøllejern og de fedtede hårprodukter frem.

Billetter til arrangementet kan ikke købes i forsalg, men reservationer modtages på jack.stevenson@mail.dk. Der er unummererede pladser, så det anbefales, at man kommer i god tid, hvis man vil have en af de pladser, der giver bedst udsyn til John Travolta, Olivia Newton-John og alle de andre.

Dørene åbner kl. 18.30, og filmen begynder kl. 19.30. Billetprisen er 60 kr., og du skal huske kontanter, for der tages ikke imod betalingskort.

Hvad: Grease sing-a-long
Hvor: Huset Biograf, Rådhusstræde 13, København K
Hvornår: Lørdag 14. januar kl. 19.30. Dørene åbner kl. 18.30.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register