Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 12/02/18

SATYRIKON-AFTEN - MED ROMERSK MIDDAG OG INTRODUKTION

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

'Fellini Satyricon' sammenvæver farverige, dekadente og uforudsigelige optrin, som alle handler om kærlighedens og de kropslige behovs tragikomiske følger. Særpris: 295 kr. inkl. luksusmiddag, foredrag og film. Kun køb, ingen reservation.

Brugeromtale
Oprettet af: Lotte Formenti / Cinemateket 12. feb 2018

Det kommer til at flyde med druer, ædle dråber og god mad – og toga er tilladt – når vi tirsdag den 27. marts skruer op for det romerske blus fra kejser Neros tid.

Vi åbner kl. 20.00 med luksusmiddag samt oplæsning fra hof-poeten Petronius’ klassiske tekst ’Satyrikon’ i Restaurant SULT. Kl. 21.30 følger den vilde fortælling om en fransk bondemand i Berthouville, der pløjer en 25 kilo tung sølvskat fra romertiden op. Kathrine Andersen afdækker ædedolkenes kulturhistorie gennem billeder fra Glyptotekets netop åbnede udstilling af genstandene.

Og så er der film. 'Fellini Satyricon' sammenvæver farverige, dekadente og uforudsigelige optrin, som alle handler om kærlighedens og de kropslige behovs tragikomiske følger. Særpris: 295 kr. inkl. luksusmiddag, foredrag og film. Kun køb, ingen reservation – og fristen er 20. marts. Købte billetter kan ikke returneres herefter.

Køb billetter her: http://bit.ly/2BuYsoE

--------------------
OM 'SATYRIKON'
--------------------

Farverig, drømmende, dekadent, provokerende og uforudsigelig. ’Fellini Satyricon’ sammenvæver et væld af optrin, som alle handler om kærlighedens og de kropslige behovs tragiske og komiske følger. Ædegilder, perverteret seksualitet og voldsom død synes at have været vigtige aspekter af livet i det gamle Rom. 'Satyricon' er Fellinis version af de fortællinger, som blev forfattet af Neros hofpoet Petronius Arbeiter. De historiske hændelser bliver udsat for Fellinis karakteristiske drømmeagtige og fragmentariske billedsprog. Fellini kurerer dog hovedpersonens impotens ved hjælp af en moder jord-figur og ikke via en mandlig elsker som i originalversionen.

-------------------------------------
PRAKTISK INFORMATION
-------------------------------------
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, Kbh K
Tid: 27. marts 2018 - 27. marts 2018
Billetter 295 kr.
Læs mere om Cinemateket og medlemsfordele på: http://www.dfi.dk/Filmhuset/Cinemateket/medlemssite.aspx

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort