Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 12/12/12

Retro-action i Husets Biograf

  • Foto: pr foto
Gense firserklassikerne Lethal Weapon, Die Hard, samt Terminator 2 fra 1991.

Der er altid en god gammel klassiker at finde i Husets biograf og i denne uge kan man gense et par af senfirsernes største actionklassikere. Der lægges ud torsdag 13. december med Lethal Weapon fra 1987, der blev starten på en yderst populær filmserie med Mel Gibson og Danny Glover som umage politiduo.

Året efter blev en af årtiets største actionklassikere født. Bruce Willis spillede politibetjenten John McClane, der bare så gerne ville hjem på juleferie, men blev fanget i et gidseldrama af højeste kaliber.

Det er naturligvis den første Die Hard film, der er tale om og den vises 13. december klokken 21, mens Lethal Weapon sættes på fremviseren klokken 19 samme aften.

Søndag i samme uge bliver det så tid til James Camerons fortsættelse på den første Terminator film. Terminator 2 havde igen Arnold Swarzenegger i rollen som dødsrobotten fra fremtiden, der dog i denne film var blevet omprogrammeret til at beskytte John Connor i stedet for at dræbe ham. Cameron satte nye standarter for visuelle effekter på film med Terminator 2.

Dobbeltprogrammet torsdag 13. kan ses for 75 kroner, mens man skal slippe 40 kroner søndag 16. for adgang til Terminator 2

Hvad: Retro Action film
Hvor: Husets biograf
Hvornår: 13. og 16. december
Hvordan: 75/40 kr. i døren

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register