Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 15/10/07

Park Bio

Park Bio

Østerbrogade 79
2100 København Ø

Åbningstider

En halv time før forestillinger. Desuden åbent hver fredag formiddag kl.9-13. Ring evt. og hør.

Kontakt

35 38 33 62
 

 

 

 

Park Bio er en af byens ældste biografer og er bygget i 1923. Premierefilmene fra citybiograferne vises med en fire-fem ugers forsinkelse i salen, der har plads til 238 pladser. Foruden billetter og popcorn sælger cafeen et bredt udvalg af filmplakater med mere.
Park Bio er en af byens ældste biografer og bygget i 1923, samtidig med at idrætsparken blev opført.

Park Bio er ligesom Bio Vanløse en typisk lokalbiograf, der hovedsagelig viser premierefilm fra citybiograferne med en 4-5 ugers forsinkelse. Park har et trofast publikum og er med sine 238 pladser en af byens større biografer.

Park Bio var dog oprindelig dobbelt så stor. Frem til 1976 kunne Park Bio nemlig rumme 800 personer. Men så rykkede Irma ind i bygningen og fik den del af den gamle biografsal, der lå i gadeplan. Men oppe på "balkonen" var der stadig plads til at bygge en biograf, og det er her, Park Bio residerer i dag.

I midten af 1980'erne blev Park Bio renoveret og foyeren shinet op. Belønningen kom i 1987, da Park fik filmudlejerforeningens pris Årets biograf.

Foryeren er stadigvæk et af Parks kendetegn og er alene en tur værd, næste gang du kommer fordi. Nyd blandt andet marmortrappen, den smukke glaskuppel i loftet og den specielle indretning med palmetræer, undulater og akvariefisk. Som en ekstra bonus sælger Park Bio foruden billetter og popcorn et bredt udvalg af filmplakater og lignende.

Hver fredag formiddag er der 'baby-seance', hvor nybagte mødre kan gå i biografen uden frygt for, at den lille begynder at skrige, og det endda for den nette sum af 50 kroner.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.