Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 15/10/07

Palads For Børn

Palads for børn er Nordisk Films tilbud til de mindste biografgængere mellem fire og ti år. Filmene varer højst halvanden time og vises mellem kl. 10.00-18.00.
Palads for børn er Nordisk Films tilbud til de mindste biografgængere. Her kan børn i aldersgruppen fra fire og op til cirka ti år tage forældrene med ind og film som for eksempel Cirkeline" eller Karla Kanin Bio.

Palads for Børn er ikke en selvstændig biograf, men en del af Palads. Den eneste forskel på Palads og Palads for børn er filmenes indhold og målgruppe, som ligeledes dikterer visningstidspunktet. Mange af filmene varer højst halvanden time, og så vises der, grundet børns manglende koncentrationsevne, ofte ikke reklamer før filmen. Alle forestillinger vises mellem kl. ca. 10 og kl. 19, og alle filmene vises i de store sale. Først når voksenrepertoiret for alvor går i gang ved 19-tiden, rykker de ind i mindre sale.

Palads for børn et godt initiativ for de mindste, der ellers ikke har ret meget at vælge imellem i biografen. Det er der da også mange forældre, der har fundet ud af, så derfor er det en god ide at bestille billetter i forvejen - også til børnefilmene. Det gælder især, hvis biografudflugten finder sted i en af skolernes ferier, hvor biografen dog kører med udvidede åbningstider. Der findes ikke noget værre, end at have lovet ungerne en tur i biffen, og der så er udsolgt, når man når frem til billetlugen.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.