Føj til favoritter Del Send
Film | 08/01/13

Ny megabiograf i Ørestad

  • Foto: Bax Lindhardt Foto: Bax Lindhardt
København bliver hele ni biografsale rigere i 2014. Nordisk film udvider imperiet med en kæmpebiograf, som bliver en del af indkøbscentret Fields.

... 

Fra efteråret 2014 kan yderligere 1500 publikummer sætte sig til rette i biografsæder i København. Nordisk Film tager til foråret det første spadestik til en ny kæmpebiograf, som bliver opført i en ny 8.500 kvadratmeter stor tilbygning til Fields i Ørestad. Den nye bygning kommer til at huse ni biografsale med ialt 1500 sæder og salene bliver ifølge Nordisk Film topmoderne.

Der bliver installeret 3D fremvisere i salene og så får biografen et af Danmarks største permanente lydanlæg. “Vi glæder os til at sætte nye standarder for biografoplevelsen,” siger John Amund Tønnes, adm. Direktør i Nordisk Film Biografer i en pressemeddelelse.

Biografen, der endnu ikke har fået et navn, skal naturligvis vise alle de store biografpremierer, men Nordisk Film forestiller sig også, at den kan bruges til “særforestillinger med bl.a. satellit transmitterede shows, ballet- opera-, koncert-, sports- og andre store begivenheder,” som det står i pressemeddelelsen.

Tilbygningen til Fields påbegyndes i foråret og de ni biografsale skal efter planen stå klar til at modtage gæster i efteråret 2014.