Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 21/02/12

Ny filmklub i Sydhavnen

 • Foto: Ikke oplyst Foto:
Karens Minde Kulturhus har udvikler deres aktiviteter i år. En af de nye idéer er en filmklub, der skal vise kvalitetsfilm til billige billetpriser.

21. februar åbner en ny filmklub i Karens Mindes Kulturhus i Sydhavnen. Klubben, der har fået navnet 'Sydhavnens Café Bio', vil vise film cirka en gang om måneden og forårets første fire film er allerede sat på plakaten.

Karens Minde Kulturhus har skabt den nye klub i samarbejde med Cinema Closer, Vester Vov Vovs udendørsbiograf, der åbnede sidste sommer. Programmet er brugerbestemt, så man kan faktisk selv få medindflydelse på, hvilke film, der skal vises. Det kræver dog, at man bruger 50 kroner på et medlemskab.

Vil man blot møde op for at se de enkelte film, vil det næppe heller ødelægge budgettet. Der er adgang til filmaftenerne for en rund tyvekrone.

Sydhavnens Café Bio lægger hårdt ud med Martin Scorseses glimrende George Harrison portræt, 'Living In The Material World'. Filmen har kun været på biografernes playliste ganske få gange og selv om den udkom på dvd for nylig, er der al mulig grund til at se den på et stort lærred og i selskab med andre mennesker.

Forårsprogrammet ser ud som følger:

 • 21. februar kl. 20.00
  'George Harrison – Living in the material world' (Martin Scorsese)
 • 27. marts kl. 20.00
  'Casino” (Martin Scorsese)
 • 24. april kl. 20.00
  'Rvolutionary Road' (Sam Mendes)
 • 29. maj kl. 20.00
  'Brudte Favntag' (Pedro Almodóvar)

Hvad: Sydhavnens Café Bio
Hvor: Karens Minde Kulturhus
Hvornår: En gang om måneden, første gang 21. februar, kl. 20
Hvordan: 20 kr. ved indgangen

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register