Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 18/02/13

Mød en dansk Oscarvinder og se hans Oscar tæt på

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Tine Gad 18. feb 2013
Senest redigeret af Tine Gad 18. feb 2013

Vi ruller den røde løber ud igen her i Brønden, denne gang for at tage imod den danske Oscarvinder Martin Strange-Hansen, som vil fortælle sin personlige historie om Oscar-showet og præsentere sin kortfilm DER ER EN YNDIG MAND, som han fik verdens mest prestigefyldte filmpris for. Og han tager sin Oscar med, som Brøndens gæster får mulighed for at komme helt tæt på.

Hovedrollerne i DER ER EN YNDIG MAND spilles af Martin Buch ("Rytteriet") og Camilla Bendix, der akkompagneres af Farshad Kholgi, Michel Castenholt, Anette Støvelbæk og Charlotte Munksgaard. Den danske Bond-babe Cecilie Thomsen dukker også op i filmen, lige som Martin Strange-Hansen selv er med i en lille rolle som reservelæge.

Arrangementet er gratis, men man skal have en billet, der udleveres i skranken i Brønden og Kilden og på Brøndbyvester Bibliotek samt www.brondby.dk/billetexpressen.

Samtidig med Oscararrangementet kan man se vores fine filmplakatudstilling, Oscar-udstillingen i foyeren, hvor der også står en skatkiste af Oscarvindende og -nominerede film, samt den særlige Bond-udstilling, der lige som til Oscar-uddelingen i Hollywood på søndag hylder James Bond i forbindelse med seriens 50-års-jubilæum.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register