Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 11/12/12

Kortfilm fra hele verden

  • Foto: pr foto
Den årlige Future Shorts festival, der viser kortfilm fra alle kunstneriske platforme, finder sted i Gloria 11. og 18. december.

Future Shorts er opstået i England, men har bredt sig til resten af Verden og selvfølgelig også Danmark, som hvert år tilrettelægger deres eget program.

Future Shorts er sat i verden for at vise spændende kortfilm på tværs af genrer og nationaliteter. Man kan således både finde musikvideoer, fiktion, kunstfilm, animation og dokumentarfilm, samt alle de ting, der falder udenfor og i mellem disse kategorier i Future Shorts aktiviteter, der spreder sig over en række årlige events.

Et af dem er den årlige Future Shorts festival, som afholdes i Gloria, hvor man i år blandt andet kan se en række film og videoer af instruktøren og videokunstneren, Martin de Thurah, herunder musikvideoer med Feist, samt det nye samarbejde mellem David Byrne og St. Vincent.

Martin de Thurah vil i øvrig selv være til stede og vil svare på spørgsmål i løbet af aftenen.

Men der er masser af andre spændende ting i det vidtspændende program. For eksempel byder Future Shorts på en ekslusiv snigpremiere på en indtil videre hemmelig prisvindende animationinstruktør nyeste film.

Den officielle festivaldag er 11. december og programmet bliver vist i Gloria på Rådhuspladsen. Men skulle man være optaget denne dag, er der ekstravisning på det fulde program 18. december.

Læs mere om filmene i programmer

Hvad: Future Shorts - kortfilmfestival
Hvor: Gloria
Hvornår: 11. og 18. december, kl. 19.30

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register