Føj til favoritter Del Send
Film | 08/08/11

Klassiske striber går til filmen

 

 

Aktuelle begivenheder:

  • Foto: THOMAS COEX Foto: THOMAS COEX
Superheltefilmatiseringerne vælter stadig ind over os, men heldigvis har Hollywood fået øjnene op for, at der også findes andre helte i tegneserieuniverset.

Vi har for længst vænnet os til, at biograferne myldrer med superhelte – og i takt med, at bunken af endnu uudnyttede superhelte er blevet mindre stifter vi også bekendtskab med de lidt mere perifære, såsom denne måneds »Green Lantern« og »Captain America«.

Læs også: De nye (super)drenge i Klassen

Men tegneserieverdenen byder på meget mere end ondskabsbetvingende superhelte. Ikke mindst, hvis man kaster blikket mod de europæiske lande. Og det er der heldigvis kræfter i Hollywood, der har gjort.

De kommende måneder kan vi glæde os til filmiske gensyn med både Smølferne, der har premiere 25. august, og Tintin, der ruller over biografskærmene 27. oktober. Sidstnævnte er lavet af ingen ringere end Steven Spielberg og Peter Jackson, og det hele bliver i ny og moderne indpakning.

»Smølferne« er lavet i 3D i en blanding af animation og live-action, mens »Tintin« er lavet som motion capture, hvor rigtige skuespillere spiller rollerne og derefter bliver scannet ind i en computer og animeret.

Ifølge tegneserieekspert og vært på DRs »Troldspejlet« Jakob Stegelmann er det passende at genoplive klassiske striber på lærredet. Film er nemlig blevet de yngre generationers svar på tegneserien. »Der er langt flere, der vil se filmen om Tintin, end der er folk, der læser tegneserier.

Tegneserien har spillet sig selv ud på et sidespor. Jeg læste selv Tintin, da jeg var lille, og jeg har den teori, at det var, fordi jeg ville have en film ind på mit værelse. Behovet for at have billeder, tekst og action sammen i et kulørt univers er meget stor, og tegneserierne har i mange år illuderet film, fordi man ikke kunne få film hjem på værelset.«

Læs også: Her er de nye premierefilm

Men i dag har de fleste børn umiddelbar adgang til film, på dvd eller via computer, påpeger Jakob Stegelmann. »Min søn på otte kunne ikke drømme om at læse en Tintin-bog, men vil gerne se den på tegnefilm i TV. Det vil være sådan, han kender Tintin,« siger TV-værten, der tror, han også selv ville have valgt dvd’en frem for seriehæftet, hvis det havde været muligt, da han var barn.

Derfor skal vi heller ikke begræde, at det oprindelige værk, serien, ikke længere får den fortjente opmærksomhed. »Historierne i Tintin er fantastiske, det er en form for film på tryk. Men man skal være åben overfor, at et univers kan flyttes, ellers er det ikke sjovt. Og hvis det er stærke og evigtgyldige historier, er det ligegyldigt, hvilket medie det er på.«

De allerbedste tegneserier er små fortællemæssige kunstværker, hvor plot og grafik går op i en højere enhed. Derfor kan det være en risikabel affære at forvandle dem til film.

For selv om Tintins skaber, Hergé, selv sagde, at hans serier var som film, er det en udfordring at overføre en historie fra et medie til et andet. »Det kan være sværere at filmatisere en tegneserie end en roman, fordi man både har tekst og et grafisk udtryk, som er unikt,« siger Jakob Stegelmann.

»Med en roman har læseren selv dannet billeder, men en Tintin-side indprenter sig i ens bevidsthed og er genkendelig. Det er et meget fastlåst udtryk, som den mindste variation ændrer ved.

Der er en million faldgruber, når man som filmskaber skal vælge sit eget udtryk og forsøge at overføre figurer og historie til det.« Jakob Stegelmann forudser, at især Tintin-filmatiseringen vil blive omdiskuteret blandt fans – på samme plan som filmatiseringen af en klassiker som J.R.R. Tolkiens »Lord of the Rings.« »Det er som at skulle genindspille »Casablanca«. Det er en sindssygt svær opgave.«

I en tid, hvor film er det dominerende medie for de fleste børn og unge, kan en filmatisering dog være med til at holde liv i de klassiske serier og karakterer. Også selv om det bliver i en anden form end den oprindelige.

»Smølferne er stærke, fordi der er en forældregeneration, der husker dem med veneration og synes, at det er vidunderligt, at deres børn ser det samme, selv om det er i en anden version.

Det giver et sammenhold mellem generationerne. Balancegangen er at flytte lidt på tingene, uden at man opgiver essensen,« vurderer Jakob Stegelmann. Desværre kommer selv en stor succes som film nok ikke til at betyde, at opmærksomheden vender tilbage til de oprindelige værker.

Ifølge Morten Søndergaard, der er en af Danmarks største tegneserieeksperter og har stået bag disken i tegneseriemekkaet Fantask i mere end 30 år, går det ofte lige omvendt.

»Afsmitningen på film er ikke så stor, som man måske tror. Faktisk kan det afkorte interessen. Da Sylvester Stallone lavede »Judge Dredd« og tog hjelmen af og folk så, at det var Sly (kælenavn for Sylvester Stallone, red.), droppede salget til nul, og det tog serien flere år at komme sig over det chok.

Da den første Batman-film kom, gik salget af tegneserien ind. Folk bliver overmætte. Så man skal passe på, hvad man satser sine penge på.«

Med to nye filmatiseringer af klassiske europæiske tegneserier, kunne det være fristende at konkludere, at Hollywood er ved at løbe tør for superhelte.

Men grunden til filmatiseringerne skal ifølge Morten Søndergaard snarere ses i, at den generation, der har magten i Hollywood, netop nu er vokset op med tegneseriemediet og derfor helt naturligt er opmærksom på det, når de leder efter nye ideer til film.

»Hollywood prøver altid at gentage succeser. De leder med lys og lygte efter nye ting, de kan kopiere og mangfoldiggøre. Alle succeser bliver taget og amerikaniserede. Der er ikke nogen original tankegang,« siger han.

Jakob Stegelmann mener, at de mere humoristiske europæiske klassiskere danner en modvægt til de tungere superheltefilm. »Den belgiske tradition, som både Smølferne og Tintin kommer fra, er enestående. Det er en helt anden let og kulørt og humoristisk verden, der ikke har det her alvorstunge og rystende dramatiske, vi kender fra superheltefilmene.

Det er en anden form for eventyr, hvor man siger, at så alvorligt skal man heller ikke tage det. Man kan forestille sig, at man har sagt, at de tegneserieuniverser kan bløde lidt op for lavinen af superheltene.«

--------------------------------------------------------------------------------
Smølferne

--------------------------------------------------------------------------------
Smølferne blev skabt i 1958 af den belgiske tegner Pierre Culliford, bedre kendt som Peyo. I den aktuelle filmatisering, »Smølferne«, der er en helt ny historie skrevet til lejligheden, forlader smølfrne for første gang deres trygge landsbyunivers for at lande i New York.

Filmen er en blanding af live-action og animation, og er instrueret af Raja Gosnell, der tidligere har blandet de to formater i filmene »Scooby Doo« og »Berverly Hills Chihuahua«. »Smølferne« får dansk premiere 25. august. Derfor er »Smølferne« ifølge Jakob Stegelmann langtidsholdbare:

»Smølferne er sjove små blå figurer med en lidt sarkastisk humor om menneskers forskellighed, koblet med et traditionelt eventyrunivers. Det er sjov underholdning.«

Hvad: Smølferne
Hvem: Instrueret af Raja Gosnell. Med: Hank Azaria, Neil Patrick Harris o.fl.
Hvornår: Filmen har dansk premiere 25. august

--------------------------------------------------------------------------------
Tintin

--------------------------------------------------------------------------------
Tintin blev skabt i 1929 af den belgiske tegner George Remi, under pseudonymet Hergé. Serien omfatter i alt 23 albums og er oversat til over 80 sprog. Den aktuelle filmatisering, »Tintin – enhjørningens hemmelighed«, er baseret på tre album fra 40erne: »Krabben med de gyldne klosakse«, »Enhjørningens hemmelighed« og »Rackham den Rødes skat«.

Filmen er instrueret af Steven Spielberg med Peter Jackson som producer. »Tintin – enhjørningens hemmelighed« får dansk premiere 27.10. Derfor er Tintin ifølge Jakob Stegelmann langtidsholdbar: »Tintin er grafisk ufatteligt original, samtidig med at historierne er velkomponerede og spændende. Og forskellige.

De dækker over både humor, spænding og satire. Det er både stor litteratur og kulørt underholdning.«


Hvad: Tintin og Enhjørningens Hemmelighed
Hvem: Instrueret af Steven Spielberg. Med Jamie Bell, Daniel Craig o.fl.
Hvornår: Filmen får dansk premiere 27. oktober

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer

Cheap Nike NFL Jerseys China

In the end, this does arrive full of almost all the cuttingedge hardware technology has to offer. You may want to buy a sports car for the pleasure of owning one or you may be a car enthusiast either way it is a great deal of fun.BEIJING, Aug. It is a handheld telescope which has been manufactured by the experts of Jomira.Currently, [url=http://www.cheapoutletnfljerseys.us.com/]Cheap Jerseys Wholesale[/url], the United States is experiencing a multistate measles outbreak that started at Disneyland in December 2014, although the index case has not yet been identified.BEIJING?? April 26 (Xinhua) The history of Chinese people living and working on the South China Sea islands dates back to China's Han Dynasty some 2??000 years ago. But the fact is,MBT, mbt shoes by swiss masai , its one of a kind design and style lets you etrieve the feeling of walking on soft ground.Educating yourself of how to market your blog is as easy as 123 when you start with a team blog website that is presently popular…Learning how to market your blog is both fun and lucrative when you adopt the group blogging system that pays 100% commissions.[url=http://www.cheapoutletnfljerseys.us.com/]Cheap NFL Jerseys China Wholesale[/url].[url=http://www.cheapoutletnfljerseys.us.com/]Cheap Jerseys From China[/url].When wearing MBT sport shoes walking,entire body straight degree is enhance 10% than put on conventional footwear.Versativa is a new project of ForeverGreen, who you are probably already aware, is a multimillion dollar company that’s publicly traded and have seen years of success. The dimensions of unexpected emergency shelters fluctuate and some are massive with separate sections for males and females, though there are other people that are comparatively smaller. In case of mining industry the rate of diseases like cancer or tuberculosis or other types of lung infections are very common.Visit my site??http://www.cheapoutletnfljerseys.us.com/

 

Ебля с девкой в очках на отдыхе

http://vk.com/page-168964621_53592663
http://vk.com/page-168963708_54122580
http://vk.com/page-168963087_54122031
http://vk.com/page-168962597_54127348
http://vk.com/page-168859874_53916717
http://vk.com/page-168962451_53588888
http://vk.com/page-168963241_53579606
http://vk.com/page-168964621_53590911
http://vk.com/page-168963648_54121750
http://vk.com/page-168859874_53919351
http://vk.com/page-168962232_55428628
http://vk.com/page-168962847_54111422
http://vk.com/page-168859596_55834177
http://vk.com/page-168859908_54106616
http://vk.com/page-168962897_54110783
http://vk.com/page-168963514_53929805
http://vk.com/page-168962943_53369125
http://vk.com/page-168962736_55835380
http://vk.com/page-168967468_54125406
http://vk.com/page-168858673_53365956
http://vk.com/page-168963586_55839405
http://vk.com/page-168968540_52664518
http://vk.com/page-168962232_55414865
http://vk.com/page-168963322_55414364
https://ok.ru/video/1026652900055
http://vk.com/page-168969789_54442097
http://vk.com/page-168963322_55429127
http://vk.com/page-168962597_54114439
http://vk.com/page-168963031_53588609
http://vk.com/page-168962897_54126034
http://vk.com/page-168962847_54123878
http://vk.com/page-168860085_55569607
http://vk.com/page-168962232_55428538
http://vk.com/page-168963708_54111546
http://vk.com/page-168969789_54441767
http://vk.com/page-168963648_54123035
http://vk.com/page-168962981_53587784
http://vk.com/page-168967468_54111918
http://vk.com/page-168963189_54450784
http://vk.com/page-168967468_54112319
http://vk.com/page-168963189_54442704

 

Грубый секс Aidra Fox

http://vk.com/page-168969789_54441675
http://vk.com/page-168962232_55413031
http://vk.com/page-168962597_54110788
http://vk.com/page-168962682_55415309
http://vk.com/page-168962551_53585917
http://vk.com/page-168963586_55854090
http://vk.com/page-168859510_52654622
http://vk.com/page-168963648_54118659
http://vk.com/page-168969816_55837794
http://vk.com/page-168962232_55413272
http://vk.com/page-168859364_53915964
http://vk.com/page-168963648_54119351
http://vk.com/page-168962847_54127669
http://vk.com/page-168858673_53364540
http://vk.com/page-168860085_55569307
http://vk.com/page-168962943_53379384
http://vk.com/page-168967468_54123700
http://vk.com/page-168962597_54124800
http://vk.com/page-168963514_53932569
http://vk.com/page-168859510_52654986
http://vk.com/page-168964621_53587257
http://vk.com/page-168963322_55429141
http://vk.com/page-168963031_53594249
http://vk.com/page-168859302_55408177
http://vk.com/page-168962943_53380999
http://vk.com/page-168969816_55836014
http://vk.com/page-168962805_55581719
http://vk.com/page-168962805_55583414
http://vk.com/page-168962629_54450852
http://vk.com/page-168962897_54127403
http://vk.com/page-168963380_52672754
http://vk.com/page-168963087_54127662
http://vk.com/page-168969816_55854235
http://vk.com/page-168968540_52657535
http://vk.com/page-168962805_55581905
http://vk.com/page-168963380_52669884
http://vk.com/page-168963031_53596479
http://vk.com/page-168963765_55584071
http://vk.com/page-168962897_54126185
http://vk.com/page-168963128_54121839
http://vk.com/page-168962981_53576623

 

Девки издеваются над членом парня

http://vk.com/page-168963087_54125476
http://vk.com/page-168962551_53579316
http://vk.com/page-168962682_55415724
http://vk.com/page-168969456_55839098
http://vk.com/page-168859596_55832422
http://vk.com/page-168859908_54106909
http://vk.com/page-168963514_53930058
http://vk.com/page-168962805_55584630
http://vk.com/page-168859874_53919777
http://vk.com/page-168963586_55846229
http://vk.com/page-168964657_54123549
http://vk.com/page-168969789_54452413
http://vk.com/page-168962805_55583290
http://vk.com/page-168859462_55411504
http://vk.com/page-168963514_53921204
http://vk.com/page-168963648_54122654
http://vk.com/page-168963322_55422268
http://vk.com/page-168962232_55414089
http://vk.com/page-168969874_53929639
http://vk.com/page-168962981_53591047
http://vk.com/page-168963031_53591550
http://vk.com/page-168962847_54121508
http://vk.com/page-168969789_54440749
http://vk.com/page-168962551_53589102
http://vk.com/page-168963189_54452303
http://vk.com/page-168859908_54107013
http://vk.com/page-168962682_55413291
http://vk.com/page-168858363_53364771
http://vk.com/page-168969816_55845990
http://vk.com/page-168963322_55424863
http://vk.com/page-168963460_52668756
http://vk.com/page-168963322_55414585
http://vk.com/page-168968540_52668295
http://vk.com/page-168962451_53595515
http://vk.com/page-168858673_53365896
http://vk.com/page-168964621_53575948
http://vk.com/page-168962943_53370789
http://vk.com/page-168962597_54130287
http://vk.com/page-168964657_54109881
http://vk.com/page-168859908_54107693
https://ok.ru/video/880707897977

 

Зрелая в чулках

http://vk.com/page-168963189_54449135
http://vk.com/page-168860085_55570036
http://vk.com/page-168962736_55852901
http://vk.com/page-168962897_54130122
http://vk.com/page-168859814_53917205
http://vk.com/page-168962736_55849977
http://vk.com/page-168964621_53592674
http://vk.com/page-168963322_55423282
http://vk.com/page-168963128_54120896
http://vk.com/page-168964621_53577534
http://vk.com/page-168859364_53918427
http://vk.com/page-168967468_54120161
http://vk.com/page-168963586_55853695
https://ok.ru/video/881425123961
http://vk.com/page-168962232_55422564
http://vk.com/page-168963322_55415968
http://vk.com/page-168963765_55582289
http://vk.com/page-168859908_54107891
http://vk.com/page-168860138_54107124
http://vk.com/page-168962629_54440598
http://vk.com/page-168963708_54118821
http://vk.com/page-168963514_53932852
http://vk.com/page-168963031_53578966
http://vk.com/page-168962682_55413496
http://vk.com/page-168859364_53918616
http://vk.com/page-168962897_54112113
http://vk.com/page-168963380_52670080
http://vk.com/page-168963128_54126213
http://vk.com/page-168963380_52672659
http://vk.com/page-168968540_52655765
http://vk.com/page-168859995_55569814
http://vk.com/page-168969816_55835788
http://vk.com/page-168858673_53365907
http://vk.com/page-168962232_55423133
http://vk.com/page-168859418_54108105
http://vk.com/page-168859814_53916779
http://vk.com/page-168969456_55837105
http://vk.com/page-168963189_54440762
http://vk.com/page-168963128_54122505
http://vk.com/page-168963708_54118320
http://vk.com/page-168964621_53591140

 

Прут блонду возле железной дороги

http://vk.com/page-168859302_55409133
http://vk.com/page-168963322_55428998
http://vk.com/page-168962451_53576814
http://vk.com/page-168859418_54105069
http://vk.com/page-168962232_55415556
https://ok.ru/video/880136882809
http://vk.com/page-168962232_55413275
http://vk.com/page-168859995_55572218
http://vk.com/page-168963460_52665531
http://vk.com/page-168962805_55584114
http://vk.com/page-168962897_54123741
http://vk.com/page-168859364_53917978
http://vk.com/page-168968540_52670104
http://vk.com/page-168858673_53365702
http://vk.com/page-168964621_53575719
http://vk.com/page-168969456_55839351
http://vk.com/page-168962736_55846458
http://vk.com/page-168859302_55408915
http://vk.com/page-168962682_55413377
http://vk.com/page-168962597_54111448
http://vk.com/page-168968540_52667766
http://vk.com/page-168962736_55854045
http://vk.com/page-168859814_53917496
http://vk.com/page-168964657_54121809
http://vk.com/page-168963514_53931683
http://vk.com/page-168963765_55583338
http://vk.com/page-168969789_54450402
http://vk.com/page-168969789_54452415
http://vk.com/page-168859749_54439506
http://vk.com/page-168962597_54120853
http://vk.com/page-168962981_53588281
http://vk.com/page-168964621_53579763
http://vk.com/page-168967468_54110893
http://vk.com/page-168962629_54449970
http://vk.com/page-168969874_53934594
http://vk.com/page-168962551_53586249
http://vk.com/page-168859874_53919188
http://vk.com/page-168968540_52656018
http://vk.com/page-168860085_55570733
http://vk.com/page-168858673_53365404
http://vk.com/page-168962551_53586460

 

Залил смуглую любовницу кончей

http://vk.com/page-168968540_52658038
http://vk.com/page-168962597_54112572
http://vk.com/page-168859418_54107549
http://vk.com/page-168962981_53590558
http://vk.com/page-168962682_55424208
http://vk.com/page-168969874_53921619
http://vk.com/page-168963765_55582128
http://vk.com/page-168859874_53916036
http://vk.com/page-168962551_53578973
http://vk.com/page-168962597_54110937
http://vk.com/page-168963514_53932672
http://vk.com/page-168963128_54118328
http://vk.com/page-168860204_53916550
http://vk.com/page-168963241_53576858
http://vk.com/page-168963765_55580586
http://vk.com/page-168962897_54110260
http://vk.com/page-168963128_54111242
http://vk.com/page-168962847_54113382
http://vk.com/page-168859555_55571986
http://vk.com/page-168859749_54438118
http://vk.com/page-168963189_54440790
http://vk.com/page-168858673_53367525
http://vk.com/page-168963322_55425264
http://vk.com/page-168963128_54121012
http://vk.com/page-168964657_54128661
http://vk.com/page-168963648_54110531
http://vk.com/page-168962551_53595309
http://vk.com/page-168858971_53574913
http://vk.com/page-168962232_55428329
http://vk.com/page-168963189_54452356
http://vk.com/page-168860085_55569706
http://vk.com/page-168969874_53932423
http://vk.com/page-168963189_54455525
http://vk.com/page-168964621_53586559
http://vk.com/page-168962943_53368638
http://vk.com/page-168963031_53590982
http://vk.com/page-168963586_55851240
http://vk.com/page-168963128_54109091
http://vk.com/page-168962805_55581942
http://vk.com/page-168967468_54122064
http://vk.com/page-168962629_54455098

 

Молодая и зрелая лесби

http://vk.com/page-168963708_54111372
http://vk.com/page-168962981_53595871
http://vk.com/page-168859749_54439568
http://vk.com/page-168967468_54109330
http://vk.com/page-168962451_53591019
http://vk.com/page-168963241_53590716
http://vk.com/page-168860204_53916499
http://vk.com/page-168963322_55428907
http://vk.com/page-168963128_54122378
http://vk.com/page-168962736_55836405
http://vk.com/page-168962629_54441083
http://vk.com/page-168963765_55581080
http://vk.com/page-168962847_54112028
http://vk.com/page-168964621_53590615
http://vk.com/page-168963380_52667485
https://ok.ru/video/1026806516439
http://vk.com/page-168968540_52671425
http://vk.com/page-168962981_53587617
http://vk.com/page-168962805_55581683
http://vk.com/page-168962682_55422332
http://vk.com/page-168962847_54127491
http://vk.com/page-168963189_54452002
http://vk.com/page-168963460_52665223
http://vk.com/page-168962551_53595152
http://vk.com/page-168962981_53593333
http://vk.com/page-168963189_54450864
http://vk.com/page-168963514_53920640
http://vk.com/page-168963128_54110574
http://vk.com/page-168963189_54452427
http://vk.com/page-168963031_53579975
http://vk.com/page-168963128_54124343
http://vk.com/page-168969816_55853758
http://vk.com/page-168963087_54121755
http://vk.com/page-168967468_54119395
http://vk.com/page-168964657_54124595
http://vk.com/page-168963708_54125381
http://vk.com/page-168963648_54122197
http://vk.com/page-168962981_53596752
http://vk.com/page-168969816_55851849
http://vk.com/page-168860138_54108281
http://vk.com/page-168859874_53918324

 

Оттрахал беременную бабу в машине

http://vk.com/page-168859462_55408182
http://vk.com/page-168963765_55574205
http://vk.com/page-168963031_53587451
http://vk.com/page-168962232_55425328
http://vk.com/page-168964621_53589747
http://vk.com/page-168963586_55847694
http://vk.com/page-168963708_54123387
http://vk.com/page-168859942_55412389
http://vk.com/page-168962736_55850355
http://vk.com/page-168963087_54114410
http://vk.com/page-168859364_53917693
http://vk.com/page-168963087_54113796
http://vk.com/page-168963514_53935466
http://vk.com/page-168860138_54105908
http://vk.com/page-168967468_54123680
http://vk.com/page-168963087_54120792
http://vk.com/page-168962847_54121719
http://vk.com/page-168962551_53580010
http://vk.com/page-168963087_54127922
http://vk.com/page-168859942_55409878
http://vk.com/page-168963322_55422026
http://vk.com/page-168962805_55572877
https://ok.ru/video/880022653561
http://vk.com/page-168963322_55425759
http://vk.com/page-168859418_54108162
http://vk.com/page-168962897_54124801
http://vk.com/page-168964657_54127391
http://vk.com/page-168962682_55429182
http://vk.com/page-168962847_54130068
http://vk.com/page-168962629_54452576
http://vk.com/page-168968540_52655807
http://vk.com/page-168962981_53585433
http://vk.com/page-168963128_54110840
http://vk.com/page-168859510_52654783
http://vk.com/page-168962943_53370970
http://vk.com/page-168859510_52654423
http://vk.com/page-168969874_53929917
http://vk.com/page-168968540_52670829
http://vk.com/page-168962943_53369925
http://vk.com/page-168859942_55409686
https://ok.ru/video/1025970932439

 

Белый парень оттрахал негритянку

http://vk.com/page-168859555_55571368
http://vk.com/page-168963586_55837095
http://vk.com/page-168967468_54126242
http://vk.com/page-168962943_53377498
http://vk.com/page-168969874_53922120
http://vk.com/page-168964621_53576386
http://vk.com/page-168963031_53588837
http://vk.com/page-168964657_54110323
http://vk.com/page-168963087_54122981
http://vk.com/page-168860204_53916730
http://vk.com/page-168967468_54123567
http://vk.com/page-168859462_55409492
http://vk.com/page-168963586_55846850
http://vk.com/page-168969456_55847900
http://vk.com/page-168962629_54450964
http://vk.com/page-168963128_54111846
http://vk.com/page-168969789_54455494
http://vk.com/page-168963765_55572646
http://vk.com/page-168962629_54453028
http://vk.com/page-168962551_53592042
http://vk.com/page-168859749_54439196
http://vk.com/page-168963514_53921992
http://vk.com/page-168859418_54107189
http://vk.com/page-168969874_53935513
http://vk.com/page-168859462_55410279
http://vk.com/page-168963514_53933300
http://vk.com/page-168968540_52665573
http://vk.com/page-168963514_53930925
http://vk.com/page-168859510_52653890
http://vk.com/page-168967468_54120721
http://vk.com/page-168858673_53364304
http://vk.com/page-168963031_53576048
http://vk.com/page-168858363_53366629
http://vk.com/page-168968540_52657996
http://vk.com/page-168859462_55410908
http://vk.com/page-168963189_54453511
http://vk.com/page-168963087_54127114
http://vk.com/page-168963322_55414487
http://vk.com/page-168962897_54124666
http://vk.com/page-168859908_54108246
http://vk.com/page-168963586_55849167

 

Жена изменила с другом мужа

http://vk.com/page-168962451_53575813
http://vk.com/page-168859814_53917983
http://vk.com/page-168859814_53916747
http://vk.com/page-168962629_54453039
http://vk.com/page-168859418_54108619
http://vk.com/page-168963031_53579729
http://vk.com/page-168962682_55423027
http://vk.com/page-168968540_52667256
http://vk.com/page-168859874_53918402
http://vk.com/page-168964657_54125933
http://vk.com/page-168962232_55426350
http://vk.com/page-168963460_52666852
http://vk.com/page-168963765_55584191
http://vk.com/page-168962629_54441363
http://vk.com/page-168962232_55424772
http://vk.com/page-168962847_54130186
https://ok.ru/video/881555081849
http://vk.com/page-168962897_54125909
http://vk.com/page-168963031_53595249
http://vk.com/page-168963586_55835802
http://vk.com/page-168858971_53573349
http://vk.com/page-168859364_53919240
http://vk.com/page-168962897_54112861
http://vk.com/page-168963189_54452649
http://vk.com/page-168860085_55570567
http://vk.com/page-168859874_53917102
http://vk.com/page-168962736_55848453
http://vk.com/page-168969789_54453820
http://vk.com/page-168963087_54120950
http://vk.com/page-168969816_55848158
http://vk.com/page-168962736_55852962
http://vk.com/page-168859302_55412201
http://vk.com/page-168964621_53590239
http://vk.com/page-168859942_55409477
http://vk.com/page-168963460_52668589
http://vk.com/page-168962232_55422275
http://vk.com/page-168969816_55838075
http://vk.com/page-168963765_55581125
http://vk.com/page-168969456_55847262
http://vk.com/page-168859596_55832774
http://vk.com/page-168963460_52671234

 

Азиатские девки писают в кустах

http://vk.com/page-168963189_54449533
http://vk.com/page-168962736_55853967
http://vk.com/page-168963241_53585951
http://vk.com/page-168963765_55584182
http://vk.com/page-168962232_55429208
http://vk.com/page-168963380_52670812
http://vk.com/page-168962805_55580116
http://vk.com/page-168962805_55584360
http://vk.com/page-168962805_55574120
http://vk.com/page-168962451_53577826
http://vk.com/page-168859418_54106214
http://vk.com/page-168963322_55425078
http://vk.com/page-168963514_53930496
http://vk.com/page-168963031_53580142
http://vk.com/page-168962847_54125597
http://vk.com/page-168859814_53916137
http://vk.com/page-168962232_55415433
http://vk.com/page-168963708_54109134
http://vk.com/page-168963189_54450728
http://vk.com/page-168860138_54106543
http://vk.com/page-168963031_53579711
https://ok.ru/video/1025963068119
http://vk.com/page-168859908_54106705
http://vk.com/page-168963460_52658529
http://vk.com/page-168962943_53371320
http://vk.com/page-168859995_55571970
http://vk.com/page-168963765_55583303
http://vk.com/page-168964657_54113327
http://vk.com/page-168963322_55421999
http://vk.com/page-168968540_52669296
http://vk.com/page-168859596_55833486
http://vk.com/page-168962805_55583468
http://vk.com/page-168962551_53578510
http://vk.com/page-168963765_55584219
http://vk.com/page-168968540_52668510
http://vk.com/page-168963460_52655767
http://vk.com/page-168859555_55570987
http://vk.com/page-168963189_54452378
http://vk.com/page-168962629_54449159
http://vk.com/page-168962736_55849168
https://ok.ru/video/881100982905

 

За деньги девки сосут в парке

http://vk.com/page-168962232_55425427
http://vk.com/page-168859462_55410696
http://vk.com/page-168963460_52670401
http://vk.com/page-168962805_55573782
http://vk.com/page-168962981_53588600
http://vk.com/page-168962629_54440877
http://vk.com/page-168964621_53587682
http://vk.com/page-168968540_52655999
http://vk.com/page-168859908_54107420
http://vk.com/page-168969456_55835571
http://vk.com/page-168859642_55410042
http://vk.com/page-168962847_54128395
http://vk.com/page-168962943_53381080
http://vk.com/page-168962597_54110995
http://vk.com/page-168962943_53376717
http://vk.com/page-168962551_53586448
http://vk.com/page-168859942_55410936
http://vk.com/page-168859364_53918525
http://vk.com/page-168962232_55427413
http://vk.com/page-168963460_52664090
http://vk.com/page-168962451_53575360
http://vk.com/page-168859418_54108503
http://vk.com/page-168968540_52666564
http://vk.com/page-168963189_54441168
http://vk.com/page-168963087_54110451
http://vk.com/page-168962943_53369537
http://vk.com/page-168969456_55852902
http://vk.com/page-168962551_53575886
http://vk.com/page-168859302_55410716
http://vk.com/page-168969789_54441634
http://vk.com/page-168860138_54107717
http://vk.com/page-168963087_54125335
http://vk.com/page-168962805_55581814
http://vk.com/page-168963031_53585226
http://vk.com/page-168962597_54112835
http://vk.com/page-168969816_55850655
http://vk.com/page-168962943_53368911
http://vk.com/page-168962847_54130368
http://vk.com/page-168962981_53596663
http://vk.com/page-168859555_55569443
http://vk.com/page-168858363_53366203

 

Вдвоем трахают чешскую девушку

http://vk.com/page-168963514_53931287
http://vk.com/page-168969874_53932324
http://vk.com/page-168858971_53573469
http://vk.com/page-168859995_55571098
http://vk.com/page-168963765_55586239
http://vk.com/page-168859555_55570910
http://vk.com/page-168962805_55573827
http://vk.com/page-168967468_54109460
http://vk.com/page-168962981_53590450
http://vk.com/page-168969456_55851602
http://vk.com/page-168962943_53376828
http://vk.com/page-168963241_53596782
http://vk.com/page-168967468_54118694
http://vk.com/page-168963460_52670275
http://vk.com/page-168969816_55853537
http://vk.com/page-168962981_53588118
http://vk.com/page-168962943_53377885
http://vk.com/page-168964621_53594203
http://vk.com/page-168962551_53578402
https://ok.ru/video/1073911040727
http://vk.com/page-168963128_54119674
http://vk.com/page-168962551_53577803
http://vk.com/page-168962943_53376732
http://vk.com/page-168969789_54453463
http://vk.com/page-168964657_54110441
http://vk.com/page-168968540_52657089
http://vk.com/page-168963322_55427890
http://vk.com/page-168859302_55410982
http://vk.com/page-168859642_55410669
http://vk.com/page-168963087_54111998
http://vk.com/page-168969456_55835532
http://vk.com/page-168963380_52658524
http://vk.com/page-168962629_54442304
http://vk.com/page-168962981_53585491
http://vk.com/page-168962451_53595345
http://vk.com/page-168969456_55847842
http://vk.com/page-168969789_54442442
http://vk.com/page-168858971_53574072
http://vk.com/page-168962736_55847391
http://vk.com/page-168963708_54126254
http://vk.com/page-168962451_53596323

 

Трахается с мужем своей подруги

http://vk.com/page-168968540_52665516
http://vk.com/page-168963031_53587079
http://vk.com/page-168962682_55414152
http://vk.com/page-168962981_53578683
http://vk.com/page-168962847_54113804
http://vk.com/page-168963586_55851124
http://vk.com/page-168963648_54123483
http://vk.com/page-168962629_54440975
http://vk.com/page-168964621_53594519
http://vk.com/page-168969874_53932316
http://vk.com/page-168859908_54108245
http://vk.com/page-168963460_52668662
http://vk.com/page-168859749_54439108
http://vk.com/page-168963087_54109805
http://vk.com/page-168969816_55850792
http://vk.com/page-168963128_54110305
http://vk.com/page-168962805_55581296
http://vk.com/page-168963514_53921621
http://vk.com/page-168858673_53366860
http://vk.com/page-168969816_55836135
http://vk.com/page-168962682_55413026
http://vk.com/page-168963708_54109651
http://vk.com/page-168963514_53922563
http://vk.com/page-168859749_54439495
http://vk.com/page-168859418_54108083
http://vk.com/page-168962551_53588092
http://vk.com/page-168962943_53371479
http://vk.com/page-168963241_53576333
https://ok.ru/video/879897217657
http://vk.com/page-168962847_54109535
http://vk.com/page-168962551_53592634
http://vk.com/page-168962943_53378168
http://vk.com/page-168969456_55851794
http://vk.com/page-168962981_53585908
http://vk.com/page-168858363_53364742
http://vk.com/page-168859462_55412050
http://vk.com/page-168962805_55581443
http://vk.com/page-168969874_53932041
http://vk.com/page-168963087_54113732
http://vk.com/page-168962897_54110554
http://vk.com/page-168962981_53595843

 

Здоровый член в мелкой жопе тинки

http://vk.com/page-168963128_54110959
http://vk.com/page-168964621_53590263
http://vk.com/page-168859510_52654594
http://vk.com/page-168963708_54123563
http://vk.com/page-168962629_54441619
http://vk.com/page-168860204_53916932
http://vk.com/page-168969456_55853785
http://vk.com/page-168962551_53590478
http://vk.com/page-168963031_53596275
http://vk.com/page-168963514_53921659
http://vk.com/page-168962629_54454956
http://vk.com/page-168859462_55412555
http://vk.com/page-168859908_54107417
http://vk.com/page-168963087_54127981
http://vk.com/page-168969874_53935339
http://vk.com/page-168962805_55585379
http://vk.com/page-168962451_53585808
http://vk.com/page-168963241_53596264
http://vk.com/page-168968540_52656335
http://vk.com/page-168968540_52669731
http://vk.com/page-168962736_55847198
http://vk.com/page-168968540_52667138
http://vk.com/page-168962847_54130044
http://vk.com/page-168969789_54450744
http://vk.com/page-168963765_55583653
http://vk.com/page-168963648_54125829
http://vk.com/page-168859364_53917993
http://vk.com/page-168962943_53378824
http://vk.com/page-168963128_54122999
http://vk.com/page-168962736_55838085
http://vk.com/page-168859942_55412027
http://vk.com/page-168962629_54451556
http://vk.com/page-168962943_53378164
http://vk.com/page-168969816_55839141
http://vk.com/page-168963189_54452193
http://vk.com/page-168969816_55847660
http://vk.com/page-168962551_53590840
http://vk.com/page-168963708_54123534
http://vk.com/page-168860085_55570306
http://vk.com/page-168964621_53588696
http://vk.com/page-168969789_54450916

 

Улыбается со спермой во рту

http://vk.com/page-168859462_55409031
http://vk.com/page-168859462_55409996
http://vk.com/page-168962736_55850003
http://vk.com/page-168962736_55853836
http://vk.com/page-168962451_53579634
http://vk.com/page-168962736_55850123
http://vk.com/page-168963380_52657340
http://vk.com/page-168963189_54455652
http://vk.com/page-168860085_55570776
http://vk.com/page-168969456_55853454
http://vk.com/page-168963380_52667121
http://vk.com/page-168969816_55853931
http://vk.com/page-168969874_53933423
http://vk.com/page-168967468_54119390
http://vk.com/page-168962597_54121794
http://vk.com/page-168969816_55838832
http://vk.com/page-168963648_54111126
http://vk.com/page-168962629_54449520
http://vk.com/page-168962597_54112274
http://vk.com/page-168963380_52657334
http://vk.com/page-168962232_55414952
http://vk.com/page-168962597_54120665
http://vk.com/page-168962232_55413783
http://vk.com/page-168969816_55838843
http://vk.com/page-168963128_54118339
http://vk.com/page-168963708_54118260
http://vk.com/page-168859364_53919474
http://vk.com/page-168963322_55427796
http://vk.com/page-168963031_53596600
http://vk.com/page-168963128_54124365
http://vk.com/page-168968540_52668938
http://vk.com/page-168962736_55852861
http://vk.com/page-168963031_53592127
http://vk.com/page-168968540_52670036
http://vk.com/page-168962597_54123641
http://vk.com/page-168963031_53579258
http://vk.com/page-168969816_55853549
http://vk.com/page-168962629_54455040
http://vk.com/page-168963765_55574869
http://vk.com/page-168962943_53380999
http://vk.com/page-168859814_53919485

 

Азиат поимел шикарную негритянку

http://vk.com/page-168963648_54110266
http://vk.com/page-168859462_55411940
http://vk.com/page-168962981_53577405
http://vk.com/page-168962981_53577985
http://vk.com/page-168963241_53596244
http://vk.com/page-168962847_54109578
http://vk.com/page-168962897_54110484
http://vk.com/page-168859302_55411646
http://vk.com/page-168963087_54113032
http://vk.com/page-168963380_52665545
http://vk.com/page-168962597_54125322
http://vk.com/page-168963586_55854074
http://vk.com/page-168859908_54106696
http://vk.com/page-168964621_53590367
http://vk.com/page-168859942_55410966
http://vk.com/page-168962897_54109675
http://vk.com/page-168963380_52669405
http://vk.com/page-168963241_53578655
http://vk.com/page-168967468_54118711
http://vk.com/page-168962451_53588970
http://vk.com/page-168858971_53573699
https://ok.ru/video/1026816150231
http://vk.com/page-168968540_52657907
http://vk.com/page-168962629_54449839
http://vk.com/page-168963189_54452498
http://vk.com/page-168963189_54441461
http://vk.com/page-168963514_53931787
http://vk.com/page-168859510_52654834
http://vk.com/page-168859874_53919870
http://vk.com/page-168969816_55837392
http://vk.com/page-168859302_55411066
http://vk.com/page-168963460_52670019
http://vk.com/page-168962847_54127343
http://vk.com/page-168964621_53576230
http://vk.com/page-168967468_54109550
http://vk.com/page-168962682_55425165
http://vk.com/page-168962551_53588754
http://vk.com/page-168963708_54112140
https://ok.ru/video/1073504717527
http://vk.com/page-168962682_55413724
http://vk.com/page-168964621_53593047

 

Жарит в анал хорошенькую соседку

http://vk.com/page-168968540_52656849
http://vk.com/page-168962451_53590686
http://vk.com/page-168963189_54453031
http://vk.com/page-168963765_55572677
http://vk.com/page-168962736_55848607
http://vk.com/page-168963648_54119335
http://vk.com/page-168859555_55572268
http://vk.com/page-168963189_54449912
http://vk.com/page-168963241_53596494
http://vk.com/page-168859908_54107444
http://vk.com/page-168860204_53917337
http://vk.com/page-168969456_55851632
http://vk.com/page-168859555_55571756
http://vk.com/page-168860085_55569285
http://vk.com/page-168962981_53591128
http://vk.com/page-168859555_55571285
http://vk.com/page-168967468_54118329
http://vk.com/page-168962629_54442318
http://vk.com/page-168962629_54453442
http://vk.com/page-168962232_55413164
http://vk.com/page-168964621_53576280
http://vk.com/page-168962943_53378791
http://vk.com/page-168859596_55833598
http://vk.com/page-168964657_54121378
http://vk.com/page-168963648_54126307
http://vk.com/page-168859908_54105889
http://vk.com/page-168963380_52669357
http://vk.com/page-168963514_53920996
https://ok.ru/video/1073627138775
http://vk.com/page-168963128_54122475
http://vk.com/page-168963514_53922208
http://vk.com/page-168962232_55414847
http://vk.com/page-168859364_53918482
http://vk.com/page-168963648_54119061
http://vk.com/page-168962629_54450746
http://vk.com/page-168963241_53596491
http://vk.com/page-168858971_53574102
http://vk.com/page-168962805_55580545
http://vk.com/page-168968540_52668747
http://vk.com/page-168964621_53594757
http://vk.com/page-168969789_54453601

 

В парке телочка оголила свою киску

http://vk.com/page-168963087_54126476
http://vk.com/page-168969816_55836116
http://vk.com/page-168963189_54452619
http://vk.com/page-168962847_54129480
http://vk.com/page-168859874_53919045
http://vk.com/page-168969816_55849499
http://vk.com/page-168962597_54122442
http://vk.com/page-168969874_53931453
http://vk.com/page-168963189_54450864
http://vk.com/page-168963031_53587300
http://vk.com/page-168962597_54128618
http://vk.com/page-168969874_53929898
http://vk.com/page-168962451_53589021
http://vk.com/page-168963241_53586272
http://vk.com/page-168859364_53917094
http://vk.com/page-168969874_53930494
http://vk.com/page-168963087_54111681
http://vk.com/page-168969456_55851756
http://vk.com/page-168963586_55853730
http://vk.com/page-168962981_53577400
http://vk.com/page-168962847_54124340
http://vk.com/page-168962597_54121831
http://vk.com/page-168963648_54109499
http://vk.com/page-168859462_55408356
http://vk.com/page-168963708_54112424
http://vk.com/page-168963031_53576949
http://vk.com/page-168963648_54125904
http://vk.com/page-168962232_55426181
http://vk.com/page-168859908_54106966
https://ok.ru/video/881375578745
http://vk.com/page-168859596_55833495
http://vk.com/page-168962232_55421719
http://vk.com/page-168962847_54109962
http://vk.com/page-168860138_54107674
http://vk.com/page-168859418_54105248
http://vk.com/page-168962597_54126995
http://vk.com/page-168962736_55852802
http://vk.com/page-168859749_54439408
http://vk.com/page-168962232_55414373
http://vk.com/page-168962805_55584002
http://vk.com/page-168963765_55585976

 

Анальный секс - домашнее порно

http://vk.com/page-168962232_55413464
http://vk.com/page-168962943_53370980
http://vk.com/page-168969816_55851707
http://vk.com/page-168962897_54127066
http://vk.com/page-168963708_54122347
http://vk.com/page-168962551_53592596
http://vk.com/page-168963460_52665335
http://vk.com/page-168962629_54441924
http://vk.com/page-168964621_53588823
http://vk.com/page-168964621_53577568
http://vk.com/page-168859462_55408603
http://vk.com/page-168963460_52668597
http://vk.com/page-168963087_54122454
http://vk.com/page-168963648_54125886
http://vk.com/page-168963460_52668226
http://vk.com/page-168859510_52654094
http://vk.com/page-168860085_55571139
http://vk.com/page-168859874_53918292
http://vk.com/page-168963087_54122981
http://vk.com/page-168962451_53592941
http://vk.com/page-168963460_52658465
http://vk.com/page-168963460_52656253
http://vk.com/page-168969874_53930101
https://ok.ru/video/880249342585
http://vk.com/page-168963460_52656221
http://vk.com/page-168964621_53577659
http://vk.com/page-168962897_54121766
http://vk.com/page-168859510_52655098
http://vk.com/page-168963241_53578160
http://vk.com/page-168859462_55410686
http://vk.com/page-168962847_54122302
http://vk.com/page-168962597_54127335
http://vk.com/page-168860138_54105260
http://vk.com/page-168858363_53364982
http://vk.com/page-168962897_54123816
http://vk.com/page-168963708_54119481
http://vk.com/page-168964657_54121919
http://vk.com/page-168963514_53920253
http://vk.com/page-168859942_55411737
http://vk.com/page-168962943_53370120
http://vk.com/page-168962597_54112632

 

Негр шпилит хорошенькую молодуху

http://vk.com/page-168858971_53574673
http://vk.com/page-168967468_54110257
http://vk.com/page-168962736_55852698
http://vk.com/page-168962597_54114169
http://vk.com/page-168962232_55415869
http://vk.com/page-168963514_53935503
http://vk.com/page-168962451_53592563
http://vk.com/page-168969456_55837208
http://vk.com/page-168962451_53585540
http://vk.com/page-168962682_55414480
http://vk.com/page-168962232_55413350
http://vk.com/page-168962451_53595679
http://vk.com/page-168963087_54124578
http://vk.com/page-168969456_55835893
http://vk.com/page-168963087_54111556
http://vk.com/page-168963648_54120266
http://vk.com/page-168963087_54121094
http://vk.com/page-168962943_53380817
http://vk.com/page-168963586_55846875
http://vk.com/page-168859510_52654867
http://vk.com/page-168963586_55851395
http://vk.com/page-168859874_53919752
http://vk.com/page-168859418_54107020
http://vk.com/page-168962981_53592831
http://vk.com/page-168962232_55414781
http://vk.com/page-168963189_54453699
http://vk.com/page-168963189_54442549
http://vk.com/page-168859642_55410042
http://vk.com/page-168859302_55409569
http://vk.com/page-168969874_53922768
https://ok.ru/video/879896758905
http://vk.com/page-168962451_53577913
http://vk.com/page-168963031_53576166
http://vk.com/page-168962805_55573606
http://vk.com/page-168859302_55408596
http://vk.com/page-168969816_55851379
http://vk.com/page-168858363_53364558
http://vk.com/page-168963648_54121929
http://vk.com/page-168859462_55411663
http://vk.com/page-168963380_52664145
http://vk.com/page-168969789_54440142

 

Грудастая красотка

http://vk.com/page-168962597_54111833
http://vk.com/page-168963648_54109679
http://vk.com/page-168968540_52656884
http://vk.com/page-168859555_55569180
http://vk.com/page-168962805_55586130
http://vk.com/page-168962897_54109845
http://vk.com/page-168963189_54452968
http://vk.com/page-168963765_55574703
http://vk.com/page-168963708_54119016
http://vk.com/page-168963128_54110233
http://vk.com/page-168962232_55422352
http://vk.com/page-168963189_54450943
http://vk.com/page-168859596_55833990
http://vk.com/page-168969456_55837065
http://vk.com/page-168962629_54450991
http://vk.com/page-168962847_54127365
http://vk.com/page-168860138_54107228
http://vk.com/page-168962805_55575010
http://vk.com/page-168969874_53933692
http://vk.com/page-168962629_54440623
http://vk.com/page-168963128_54118404
http://vk.com/page-168964621_53590322
http://vk.com/page-168859814_53919889
http://vk.com/page-168963380_52663978
http://vk.com/page-168859462_55409483
http://vk.com/page-168963087_54129283
https://ok.ru/video/880080652921
http://vk.com/page-168859596_55832428
http://vk.com/page-168860138_54107642
http://vk.com/page-168859642_55412069
http://vk.com/page-168969789_54441598
http://vk.com/page-168963322_55413871
http://vk.com/page-168859418_54105374
http://vk.com/page-168963087_54109694
http://vk.com/page-168859908_54108181
http://vk.com/page-168962597_54123249
http://vk.com/page-168962597_54121275
http://vk.com/page-168969874_53933190
http://vk.com/page-168859418_54108541
http://vk.com/page-168962847_54127515
http://vk.com/page-168860204_53917537

 

Крошка стонет от анала

http://vk.com/page-168962981_53586919
http://vk.com/page-168963460_52670734
http://vk.com/page-168962981_53594509
http://vk.com/page-168963031_53592977
http://vk.com/page-168962451_53586320
http://vk.com/page-168962847_54125438
http://vk.com/page-168967468_54121916
http://vk.com/page-168969789_54454517
http://vk.com/page-168963087_54129559
http://vk.com/page-168962629_54441666
http://vk.com/page-168964621_53591062
http://vk.com/page-168962805_55585750
http://vk.com/page-168964657_54114147
http://vk.com/page-168963765_55585458
http://vk.com/page-168859995_55571052
http://vk.com/page-168860085_55569920
http://vk.com/page-168963189_54443089
http://vk.com/page-168962682_55412873
http://vk.com/page-168964621_53589252
http://vk.com/page-168962451_53586396
http://vk.com/page-168859942_55409343
http://vk.com/page-168968540_52657376
http://vk.com/page-168963241_53585547
http://vk.com/page-168963765_55581551
http://vk.com/page-168962551_53578903
http://vk.com/page-168859302_55410535
http://vk.com/page-168963322_55421534
http://vk.com/page-168962943_53377128
http://vk.com/page-168963765_55583902
http://vk.com/page-168962736_55835958
http://vk.com/page-168963241_53586106
http://vk.com/page-168967468_54126449
http://vk.com/page-168969789_54451943
http://vk.com/page-168963322_55422110
http://vk.com/page-168968540_52667013
http://vk.com/page-168963765_55585013
http://vk.com/page-168962682_55413191
http://vk.com/page-168962629_54449436
http://vk.com/page-168968540_52667776
http://vk.com/page-168969874_53920369
http://vk.com/page-168962451_53595684

 

Секс с потрясающей любовницей

http://vk.com/page-168859418_54108263
http://vk.com/page-168963380_52665143
http://vk.com/page-168859555_55571209
http://vk.com/page-168964621_53575556
http://vk.com/page-168964657_54110810
http://vk.com/page-168963380_52666316
http://vk.com/page-168858673_53364869
http://vk.com/page-168969816_55852573
http://vk.com/page-168859749_54438872
http://vk.com/page-168969789_54455182
http://vk.com/page-168969874_53932182
http://vk.com/page-168964657_54121378
http://vk.com/page-168969456_55849612
http://vk.com/page-168962682_55427455
https://ok.ru/video/1075208719063
http://vk.com/page-168962551_53590744
http://vk.com/page-168969816_55850800
http://vk.com/page-168963765_55585426
http://vk.com/page-168962897_54122123
http://vk.com/page-168967468_54120506
http://vk.com/page-168962451_53590395
http://vk.com/page-168860085_55569335
http://vk.com/page-168968540_52667896
http://vk.com/page-168859908_54107939
http://vk.com/page-168859874_53916036
http://vk.com/page-168964657_54126142
http://vk.com/page-168962551_53588589
http://vk.com/page-168962943_53368193
http://vk.com/page-168962981_53576565
http://vk.com/page-168860204_53916595
http://vk.com/page-168962943_53378629
http://vk.com/page-168859555_55569435
http://vk.com/page-168963708_54119472
http://vk.com/page-168962451_53590940
http://vk.com/page-168963586_55846587
http://vk.com/page-168962736_55836325
http://vk.com/page-168962943_53377063
http://vk.com/page-168962682_55426102
http://vk.com/page-168962451_53580046
http://vk.com/page-168962682_55427741
http://vk.com/page-168962232_55428584

 

Проснулась и начала ласкать себя

https://ok.ru/video/881735043705
http://vk.com/page-168963586_55850491
http://vk.com/page-168962847_54125261
http://vk.com/page-168963460_52668433
http://vk.com/page-168963460_52669819
http://vk.com/page-168962629_54442167
http://vk.com/page-168963128_54111314
http://vk.com/page-168859814_53917920
http://vk.com/page-168963708_54112139
http://vk.com/page-168962805_55584486
http://vk.com/page-168962551_53577149
http://vk.com/page-168859908_54107069
http://vk.com/page-168964621_53577187
http://vk.com/page-168963708_54124326
http://vk.com/page-168963031_53587040
http://vk.com/page-168969816_55839241
http://vk.com/page-168962682_55423585
http://vk.com/page-168963648_54121357
http://vk.com/page-168962847_54112384
http://vk.com/page-168969874_53920778
http://vk.com/page-168962805_55574192
http://vk.com/page-168962847_54128788
http://vk.com/page-168962897_54114025
http://vk.com/page-168967468_54119937
https://ok.ru/video/1026849966807
http://vk.com/page-168962451_53590683
http://vk.com/page-168963586_55847511
http://vk.com/page-168963128_54119147
http://vk.com/page-168859874_53918885
http://vk.com/page-168964621_53575582
http://vk.com/page-168963460_52669844
http://vk.com/page-168962682_55428995
http://vk.com/page-168962682_55422251
http://vk.com/page-168963189_54449441
http://vk.com/page-168859596_55832636
http://vk.com/page-168969874_53934090
http://vk.com/page-168963460_52668891
http://vk.com/page-168963241_53595091
http://vk.com/page-168963087_54128748
http://vk.com/page-168963380_52668904
http://vk.com/page-168969874_53934761

 

Негритянка сосет белый член

http://vk.com/page-168859995_55569888
http://vk.com/page-168962981_53595962
http://vk.com/page-168969456_55838902
http://vk.com/page-168963586_55850053
http://vk.com/page-168963128_54110997
http://vk.com/page-168968540_52665506
http://vk.com/page-168962943_53370183
http://vk.com/page-168964621_53590859
http://vk.com/page-168962551_53576060
http://vk.com/page-168963322_55414889
http://vk.com/page-168969816_55846790
http://vk.com/page-168969789_54449020
http://vk.com/page-168963087_54122051
http://vk.com/page-168962551_53578478
http://vk.com/page-168963241_53578572
http://vk.com/page-168963322_55425840
http://vk.com/page-168859302_55410145
http://vk.com/page-168962232_55428208
http://vk.com/page-168964621_53592973
http://vk.com/page-168963031_53590139
http://vk.com/page-168963087_54124626
http://vk.com/page-168963460_52666710
http://vk.com/page-168963460_52658529
http://vk.com/page-168963514_53921992
http://vk.com/page-168968540_52657284
http://vk.com/page-168963031_53587274
http://vk.com/page-168962943_53378215
http://vk.com/page-168962847_54112268
http://vk.com/page-168963087_54126572
http://vk.com/page-168859995_55571098
http://vk.com/page-168963128_54124811
http://vk.com/page-168859555_55569828
http://vk.com/page-168964621_53577650
https://ok.ru/video/881365224057
http://vk.com/page-168860085_55570522
http://vk.com/page-168967468_54110802
http://vk.com/page-168963189_54450280
http://vk.com/page-168963087_54125490
http://vk.com/page-168963189_54453466
http://vk.com/page-168962597_54111638
http://vk.com/page-168962847_54122139

 

Порно с латинкой Nikki Kay

https://ok.ru/video/879955217017
http://vk.com/page-168968540_52669512
http://vk.com/page-168963460_52657332
http://vk.com/page-168962981_53589513
http://vk.com/page-168963514_53935299
http://vk.com/page-168859942_55411058
http://vk.com/page-168963765_55583058
http://vk.com/page-168859874_53918923
http://vk.com/page-168963514_53921321
http://vk.com/page-168962551_53590428
http://vk.com/page-168963765_55585624
http://vk.com/page-168860204_53916514
http://vk.com/page-168969874_53934621
http://vk.com/page-168962847_54130634
http://vk.com/page-168860085_55570581
http://vk.com/page-168962897_54109924
http://vk.com/page-168963189_54450323
http://vk.com/page-168859364_53917154
http://vk.com/page-168963514_53933023
http://vk.com/page-168969816_55851258
http://vk.com/page-168969789_54440967
http://vk.com/page-168962597_54129019
http://vk.com/page-168859596_55834291
http://vk.com/page-168859462_55409551
http://vk.com/page-168963380_52665385
http://vk.com/page-168963189_54442848
http://vk.com/page-168964657_54110055
http://vk.com/page-168963322_55423204
http://vk.com/page-168963380_52665570
http://vk.com/page-168969816_55853504
http://vk.com/page-168963708_54118723
http://vk.com/page-168859814_53917204
http://vk.com/page-168963322_55427184
http://vk.com/page-168969456_55852014
http://vk.com/page-168963514_53932018
http://vk.com/page-168963708_54122105
http://vk.com/page-168963380_52669569
http://vk.com/page-168963380_52669627
http://vk.com/page-168859302_55412578
http://vk.com/page-168962805_55572942
http://vk.com/page-168963648_54109408

 

Совсем молодая - но опытная

http://vk.com/page-168969816_55854049
http://vk.com/page-168859596_55832872
http://vk.com/page-168962682_55424423
http://vk.com/page-168962629_54441424
http://vk.com/page-168859995_55571774
http://vk.com/page-168963460_52670813
http://vk.com/page-168963460_52657437
http://vk.com/page-168964621_53576120
http://vk.com/page-168963648_54121460
http://vk.com/page-168962451_53585860
http://vk.com/page-168964621_53575717
http://vk.com/page-168860138_54107606
http://vk.com/page-168963189_54441245
http://vk.com/page-168962451_53591492
http://vk.com/page-168962736_55848675
http://vk.com/page-168859814_53916070
http://vk.com/page-168859462_55409724
http://vk.com/page-168963708_54119759
http://vk.com/page-168963189_54443086
http://vk.com/page-168859642_55408542
http://vk.com/page-168963241_53577864
http://vk.com/page-168963189_54450465
http://vk.com/page-168859302_55409092
http://vk.com/page-168963765_55582983
http://vk.com/page-168962943_53377201
http://vk.com/page-168859596_55832872
http://vk.com/page-168962551_53578101
http://vk.com/page-168964657_54112596
http://vk.com/page-168860204_53919584
http://vk.com/page-168859874_53918015
http://vk.com/page-168859418_54106018
http://vk.com/page-168963322_55422951
http://vk.com/page-168967468_54110996
http://vk.com/page-168859874_53918102
http://vk.com/page-168963514_53932133
http://vk.com/page-168963189_54441606
http://vk.com/page-168859364_53919588
http://vk.com/page-168963460_52666780
http://vk.com/page-168963031_53590252
http://vk.com/page-168969456_55851570
http://vk.com/page-168963514_53931094

 

Трахается со своим братом

http://vk.com/page-168859510_52654485
http://vk.com/page-168963087_54130350
http://vk.com/page-168962943_53380412
http://vk.com/page-168962451_53587610
http://vk.com/page-168963514_53935187
http://vk.com/page-168963087_54125889
http://vk.com/page-168962629_54453384
http://vk.com/page-168962736_55835710
http://vk.com/page-168963708_54112346
http://vk.com/page-168859814_53916747
http://vk.com/page-168859462_55411561
http://vk.com/page-168962805_55582747
http://vk.com/page-168963514_53931176
http://vk.com/page-168859462_55412566
http://vk.com/page-168963128_54110864
http://vk.com/page-168962736_55836765
http://vk.com/page-168967468_54122205
http://vk.com/page-168962232_55414479
http://vk.com/page-168962943_53381112
http://vk.com/page-168963322_55413808
http://vk.com/page-168963128_54121378
http://vk.com/page-168964621_53589376
http://vk.com/page-168969789_54453038
http://vk.com/page-168963586_55845704
http://vk.com/page-168963380_52670234
http://vk.com/page-168963380_52669086
http://vk.com/page-168962682_55414463
http://vk.com/page-168963648_54119546
http://vk.com/page-168859814_53919881
http://vk.com/page-168963031_53587431
http://vk.com/page-168969874_53929836
http://vk.com/page-168962551_53577905
http://vk.com/page-168962451_53592736
http://vk.com/page-168963765_55585578
http://vk.com/page-168969789_54455154
http://vk.com/page-168962981_53588472
http://vk.com/page-168963460_52667160
https://ok.ru/video/880489859705
http://vk.com/page-168860138_54107080
http://vk.com/page-168860204_53919876
http://vk.com/page-168962981_53577544

 

Три подруги отдыхают в сауне

http://vk.com/page-168962629_54442239
http://vk.com/page-168962451_53594740
http://vk.com/page-168962629_54455543
http://vk.com/page-168963514_53930464
http://vk.com/page-168963031_53576740
http://vk.com/page-168969456_55836279
http://vk.com/page-168963765_55584097
http://vk.com/page-168963648_54123298
http://vk.com/page-168859642_55412525
http://vk.com/page-168969456_55853080
http://vk.com/page-168963128_54122905
http://vk.com/page-168963087_54111936
http://vk.com/page-168962805_55574859
http://vk.com/page-168964621_53596051
http://vk.com/page-168967468_54112002
http://vk.com/page-168969816_55851126
http://vk.com/page-168963708_54121143
http://vk.com/page-168858971_53573410
http://vk.com/page-168962629_54441018
http://vk.com/page-168859642_55409239
http://vk.com/page-168963586_55845733
http://vk.com/page-168964621_53586889
http://vk.com/page-168963586_55849999
http://vk.com/page-168963514_53935336
http://vk.com/page-168963648_54119745
http://vk.com/page-168962629_54452344
http://vk.com/page-168963765_55581371
http://vk.com/page-168969456_55836625
http://vk.com/page-168859642_55412475
http://vk.com/page-168859364_53919947
http://vk.com/page-168860138_54107067
http://vk.com/page-168859908_54106219
http://vk.com/page-168859364_53919986
http://vk.com/page-168963460_52672760
http://vk.com/page-168962736_55849272
http://vk.com/page-168963514_53929959
http://vk.com/page-168962736_55849245
https://ok.ru/video/1074773494487
http://vk.com/page-168967468_54124593
http://vk.com/page-168962897_54112566
http://vk.com/page-168963460_52665459

 

Пожилая парочка занимается сексом

http://vk.com/page-168962551_53591616
http://vk.com/page-168963189_54449261
http://vk.com/page-168962682_55425487
http://vk.com/page-168962981_53586651
http://vk.com/page-168963708_54122582
http://vk.com/page-168962736_55849553
http://vk.com/page-168860204_53917070
http://vk.com/page-168968540_52665431
http://vk.com/page-168962232_55425931
http://vk.com/page-168962981_53577740
http://vk.com/page-168859995_55570913
http://vk.com/page-168860085_55570558
http://vk.com/page-168964657_54127391
http://vk.com/page-168860204_53919815
http://vk.com/page-168962597_54130335
http://vk.com/page-168858673_53365479
http://vk.com/page-168963087_54130298
http://vk.com/page-168963322_55413063
http://vk.com/page-168963514_53935323
https://ok.ru/video/881318496889
http://vk.com/page-168969816_55851669
http://vk.com/page-168859942_55412094
http://vk.com/page-168962847_54109980
http://vk.com/page-168962805_55580378
http://vk.com/page-168962736_55849744
http://vk.com/page-168962597_54125674
http://vk.com/page-168968540_52655710
http://vk.com/page-168962943_53376777
http://vk.com/page-168968540_52669232
http://vk.com/page-168859814_53919403
http://vk.com/page-168963460_52669739
http://vk.com/page-168962943_53368445
http://vk.com/page-168962682_55422930
http://vk.com/page-168963322_55413190
http://vk.com/page-168962847_54125057
http://vk.com/page-168963189_54450555
http://vk.com/page-168963380_52670114
http://vk.com/page-168859510_52654758
http://vk.com/page-168967468_54112588
http://vk.com/page-168962805_55580036
http://vk.com/page-168963586_55838370

 

Обоссал и оттрахал красотку

http://vk.com/page-168962597_54111993
http://vk.com/page-168969789_54455595
http://vk.com/page-168962451_53595630
http://vk.com/page-168963031_53594752
http://vk.com/page-168859642_55409323
http://vk.com/page-168962629_54452692
http://vk.com/page-168968540_52658304
http://vk.com/page-168968540_52666412
http://vk.com/page-168962629_54455709
http://vk.com/page-168962897_54127671
http://vk.com/page-168963128_54125104
http://vk.com/page-168963031_53576355
http://vk.com/page-168962629_54453555
http://vk.com/page-168963322_55424380
http://vk.com/page-168967468_54111538
http://vk.com/page-168963128_54123286
http://vk.com/page-168859510_52654323
http://vk.com/page-168968540_52657019
http://vk.com/page-168962943_53369607
http://vk.com/page-168859908_54106913
http://vk.com/page-168967468_54122844
http://vk.com/page-168962897_54111443
http://vk.com/page-168962232_55414120
http://vk.com/page-168859555_55569718
http://vk.com/page-168967468_54121802
http://vk.com/page-168963514_53931665
http://vk.com/page-168962897_54123313
http://vk.com/page-168963514_53932355
http://vk.com/page-168962736_55836436
http://vk.com/page-168962682_55421608
http://vk.com/page-168962682_55421589
http://vk.com/page-168962682_55414153
http://vk.com/page-168963031_53575938
http://vk.com/page-168969789_54450069
https://ok.ru/video/1074916756183
http://vk.com/page-168859364_53918038
http://vk.com/page-168963322_55426882
http://vk.com/page-168859749_54439413
http://vk.com/page-168963128_54122936
http://vk.com/page-168962551_53578101
http://vk.com/page-168962682_55421878

 

Молодые занимаются сексом

http://vk.com/page-168963241_53579995
http://vk.com/page-168962597_54109934
http://vk.com/page-168963189_54442133
http://vk.com/page-168859302_55410811
http://vk.com/page-168963322_55413595
http://vk.com/page-168859555_55569197
http://vk.com/page-168963648_54111171
http://vk.com/page-168963648_54126127
http://vk.com/page-168963189_54441031
http://vk.com/page-168860085_55571252
http://vk.com/page-168962451_53575648
http://vk.com/page-168962629_54441660
http://vk.com/page-168859814_53917680
http://vk.com/page-168963648_54111481
http://vk.com/page-168859302_55410768
http://vk.com/page-168962943_53368152
http://vk.com/page-168962736_55839316
http://vk.com/page-168860138_54107602
http://vk.com/page-168962897_54130671
http://vk.com/page-168962597_54125735
http://vk.com/page-168859555_55569943
http://vk.com/page-168963189_54442541
https://ok.ru/video/1024372247255
http://vk.com/page-168962805_55582934
http://vk.com/page-168962597_54130812
http://vk.com/page-168963586_55846225
http://vk.com/page-168962551_53590413
http://vk.com/page-168963128_54124811
http://vk.com/page-168859418_54106585
http://vk.com/page-168963189_54452593
http://vk.com/page-168963189_54453585
http://vk.com/page-168962943_53379621
http://vk.com/page-168963380_52670102
http://vk.com/page-168963648_54125378
http://vk.com/page-168860138_54107045
http://vk.com/page-168963322_55428869
http://vk.com/page-168963241_53579333
http://vk.com/page-168962805_55573830
http://vk.com/page-168962551_53589830
http://vk.com/page-168859642_55410100
http://vk.com/page-168963648_54110266

 

Две модели с нежными язычками

http://vk.com/page-168860085_55569375
https://ok.ru/video/1026801011415
http://vk.com/page-168963322_55413012
http://vk.com/page-168963586_55852589
http://vk.com/page-168962847_54122791
http://vk.com/page-168962629_54455537
http://vk.com/page-168962847_54110453
http://vk.com/page-168962981_53590715
http://vk.com/page-168962847_54123529
http://vk.com/page-168969789_54452313
http://vk.com/page-168962629_54440915
http://vk.com/page-168963128_54122072
http://vk.com/page-168963460_52668819
http://vk.com/page-168962232_55414427
http://vk.com/page-168860085_55570420
http://vk.com/page-168963189_54449218
http://vk.com/page-168963380_52656552
http://vk.com/page-168963648_54119301
http://vk.com/page-168963380_52668817
http://vk.com/page-168963322_55413345
http://vk.com/page-168962981_53577956
http://vk.com/page-168963460_52664052
http://vk.com/page-168963514_53933342
http://vk.com/page-168963087_54121366
http://vk.com/page-168962943_53379312
http://vk.com/page-168962451_53591531
http://vk.com/page-168963128_54111237
http://vk.com/page-168962943_53377850
http://vk.com/page-168962943_53377147
http://vk.com/page-168963189_54450168
http://vk.com/page-168969816_55837201
http://vk.com/page-168962981_53595323
http://vk.com/page-168962943_53380641
http://vk.com/page-168859510_52654391
http://vk.com/page-168962847_54114056
http://vk.com/page-168859908_54107997
http://vk.com/page-168962805_55583428
http://vk.com/page-168860085_55570792
http://vk.com/page-168859510_52653794
http://vk.com/page-168962943_53378387
http://vk.com/page-168969874_53934554

 

Кристина из Новосибирска сосет

http://vk.com/page-168962451_53588594
http://vk.com/page-168860204_53916536
http://vk.com/page-168962629_54442998
http://vk.com/page-168962805_55584020
http://vk.com/page-168963708_54122847
http://vk.com/page-168963586_55837572
http://vk.com/page-168963322_55427872
http://vk.com/page-168964621_53590403
http://vk.com/page-168962736_55847807
http://vk.com/page-168963460_52657149
http://vk.com/page-168962897_54125165
http://vk.com/page-168963087_54121006
http://vk.com/page-168859302_55410523
http://vk.com/page-168859942_55411085
http://vk.com/page-168859418_54106579
http://vk.com/page-168860085_55569938
http://vk.com/page-168969789_54442505
http://vk.com/page-168858971_53573334
http://vk.com/page-168859814_53919014
http://vk.com/page-168858363_53365932
http://vk.com/page-168964657_54110683
http://vk.com/page-168969456_55847319
http://vk.com/page-168962551_53586985
http://vk.com/page-168963189_54442095
http://vk.com/page-168963708_54109740
http://vk.com/page-168858363_53366648
http://vk.com/page-168859908_54107495
http://vk.com/page-168858363_53366333
http://vk.com/page-168967468_54120803
http://vk.com/page-168963322_55414527
http://vk.com/page-168963648_54120994
http://vk.com/page-168963087_54114436
http://vk.com/page-168859642_55410337
http://vk.com/page-168962943_53370324
http://vk.com/page-168963322_55422719
http://vk.com/page-168969816_55835615
http://vk.com/page-168962805_55572779
http://vk.com/page-168962847_54110831
http://vk.com/page-168962629_54450196
http://vk.com/page-168963087_54127356
http://vk.com/page-168962629_54442352

 

Оприходовал черную красотку раком

http://vk.com/page-168858363_53366205
http://vk.com/page-168963087_54129583
http://vk.com/page-168964621_53590834
http://vk.com/page-168962232_55424280
http://vk.com/page-168964621_53575719
http://vk.com/page-168962682_55427741
http://vk.com/page-168969789_54453238
http://vk.com/page-168963514_53932048
http://vk.com/page-168963648_54125890
http://vk.com/page-168962981_53576732
http://vk.com/page-168963708_54109744
http://vk.com/page-168859995_55570939
http://vk.com/page-168963128_54111018
http://vk.com/page-168962597_54114396
http://vk.com/page-168962897_54126716
http://vk.com/page-168964657_54127031
http://vk.com/page-168963241_53595645
http://vk.com/page-168962629_54452935
http://vk.com/page-168860204_53917746
http://vk.com/page-168963460_52656060
http://vk.com/page-168968540_52667187
http://vk.com/page-168962682_55422488
http://vk.com/page-168962847_54112397
http://vk.com/page-168963189_54443002
http://vk.com/page-168962597_54130413
http://vk.com/page-168962847_54113547
http://vk.com/page-168969789_54440375
http://vk.com/page-168963765_55580026
http://vk.com/page-168969789_54440460
http://vk.com/page-168962551_53591106
http://vk.com/page-168963648_54123654
http://vk.com/page-168859302_55412538
http://vk.com/page-168859995_55570342
http://vk.com/page-168963648_54121537
http://vk.com/page-168859908_54107635
http://vk.com/page-168962551_53587471
http://vk.com/page-168963031_53575642
http://vk.com/page-168963087_54129632
http://vk.com/page-168963189_54442960
http://vk.com/page-168962682_55429024
http://vk.com/page-168963648_54122742

 

Два трахаря пялят нежную барышню

http://vk.com/page-168962981_53576838
http://vk.com/page-168963648_54110815
http://vk.com/page-168964621_53577650
http://vk.com/page-168962232_55429061
http://vk.com/page-168963765_55581670
http://vk.com/page-168963708_54109310
http://vk.com/page-168962551_53579463
https://ok.ru/video/1025884883671
http://vk.com/page-168963031_53586353
http://vk.com/page-168858363_53365539
http://vk.com/page-168962943_53379746
http://vk.com/page-168962451_53579677
http://vk.com/page-168962805_55585372
http://vk.com/page-168962232_55414198
http://vk.com/page-168962897_54130248
http://vk.com/page-168963648_54111685
http://vk.com/page-168962736_55838064
http://vk.com/page-168963514_53934313
http://vk.com/page-168859596_55833437
http://vk.com/page-168859908_54106839
http://vk.com/page-168963241_53578045
http://vk.com/page-168963586_55852967
http://vk.com/page-168964621_53576566
http://vk.com/page-168962682_55428936
http://vk.com/page-168963648_54112612
http://vk.com/page-168963514_53920415
http://vk.com/page-168860204_53917742
http://vk.com/page-168860138_54106739
http://vk.com/page-168969456_55838298
http://vk.com/page-168859462_55411082
http://vk.com/page-168968540_52657221
http://vk.com/page-168860204_53919483
http://vk.com/page-168963765_55584048
http://vk.com/page-168964657_54127140
http://vk.com/page-168963708_54110867
http://vk.com/page-168859555_55571756
http://vk.com/page-168964657_54113588
http://vk.com/page-168859596_55834788
http://vk.com/page-168859814_53916579
http://vk.com/page-168963708_54119971
http://vk.com/page-168963031_53591655

 

Арабский секс

http://vk.com/page-168962232_55425866
http://vk.com/page-168963648_54119330
http://vk.com/page-168962232_55413083
http://vk.com/page-168963648_54109016
http://vk.com/page-168963128_54110086
http://vk.com/page-168963708_54121130
http://vk.com/page-168969456_55846583
http://vk.com/page-168963460_52658552
http://vk.com/page-168962682_55422220
http://vk.com/page-168963648_54125153
http://vk.com/page-168963648_54110706
http://vk.com/page-168962943_53370183
http://vk.com/page-168964657_54109731
http://vk.com/page-168963241_53588086
http://vk.com/page-168964621_53589220
http://vk.com/page-168963241_53588143
http://vk.com/page-168963765_55572756
http://vk.com/page-168963031_53592879
http://vk.com/page-168963708_54122720
http://vk.com/page-168962943_53369377
http://vk.com/page-168963189_54441963
http://vk.com/page-168963322_55425888
https://ok.ru/video/880487762553
http://vk.com/page-168962981_53590081
http://vk.com/page-168963128_54118456
http://vk.com/page-168859942_55409617
http://vk.com/page-168962847_54114334
http://vk.com/page-168963128_54109363
http://vk.com/page-168962451_53579911
http://vk.com/page-168963087_54110817
http://vk.com/page-168962551_53575737
http://vk.com/page-168964657_54126453
http://vk.com/page-168962943_53368984
http://vk.com/page-168859302_55408960
http://vk.com/page-168962682_55414536
http://vk.com/page-168962629_54453243
http://vk.com/page-168963087_54111013
http://vk.com/page-168963031_53588007
http://vk.com/page-168859874_53919448
https://ok.ru/video/1025949043415
http://vk.com/page-168963189_54450594

 

Он и две сестры

http://vk.com/page-168963128_54109675
http://vk.com/page-168962551_53588761
http://vk.com/page-168962943_53377548
http://vk.com/page-168969816_55845826
http://vk.com/page-168962551_53591323
http://vk.com/page-168962451_53592991
http://vk.com/page-168963380_52671346
http://vk.com/page-168964657_54127768
http://vk.com/page-168962551_53592338
http://vk.com/page-168963708_54122238
http://vk.com/page-168962943_53379822
http://vk.com/page-168962551_53590745
http://vk.com/page-168859364_53915942
http://vk.com/page-168963189_54451312
http://vk.com/page-168963460_52658409
http://vk.com/page-168962805_55572657
http://vk.com/page-168962943_53371411
https://ok.ru/video/1026748648151
https://ok.ru/video/1026777483991
http://vk.com/page-168963765_55581615
http://vk.com/page-168962897_54123324
http://vk.com/page-168962847_54112395
http://vk.com/page-168962897_54123567
http://vk.com/page-168968540_52669827
http://vk.com/page-168963514_53933208
http://vk.com/page-168963514_53931313
http://vk.com/page-168962551_53592850
http://vk.com/page-168962981_53591662
http://vk.com/page-168858673_53365902
http://vk.com/page-168963765_55572703
http://vk.com/page-168963708_54109484
http://vk.com/page-168859596_55832376
http://vk.com/page-168968540_52666078
http://vk.com/page-168963380_52657518
http://vk.com/page-168969456_55836310
http://vk.com/page-168860204_53918670
http://vk.com/page-168969789_54443139
http://vk.com/page-168963586_55845613
http://vk.com/page-168969456_55853401
http://vk.com/page-168963460_52658381
http://vk.com/page-168963189_54452570

 

Смазливая девка сосет два пениса

http://vk.com/page-168969874_53931492
http://vk.com/page-168963128_54110787
http://vk.com/page-168859814_53916484
http://vk.com/page-168964621_53587692
http://vk.com/page-168969456_55846450
http://vk.com/page-168962847_54114053
http://vk.com/page-168969816_55835814
http://vk.com/page-168962981_53586386
http://vk.com/page-168967468_54123579
http://vk.com/page-168968540_52665231
http://vk.com/page-168967468_54118692
http://vk.com/page-168963514_53920526
http://vk.com/page-168963514_53934619
http://vk.com/page-168859908_54106575
http://vk.com/page-168963322_55425174
http://vk.com/page-168963241_53576505
http://vk.com/page-168962897_54123567
http://vk.com/page-168963514_53933627
http://vk.com/page-168962597_54127431
http://vk.com/page-168962232_55422520
http://vk.com/page-168859995_55570705
http://vk.com/page-168963514_53931077
http://vk.com/page-168962597_54129477
http://vk.com/page-168962629_54452393
http://vk.com/page-168963189_54452285
http://vk.com/page-168963460_52665489
http://vk.com/page-168962451_53591156
http://vk.com/page-168963322_55424838
http://vk.com/page-168963514_53933143
http://vk.com/page-168962597_54112117
http://vk.com/page-168962981_53578351
http://vk.com/page-168859364_53917995
http://vk.com/page-168964621_53594580
http://vk.com/page-168963241_53591933
http://vk.com/page-168963648_54109432
http://vk.com/page-168963128_54123510
http://vk.com/page-168962897_54113970
http://vk.com/page-168969789_54451755
http://vk.com/page-168962682_55412933
http://vk.com/page-168963460_52671131
http://vk.com/page-168962232_55413355

 

Секс с молоденькой Dillion Harper

http://vk.com/page-168963765_55574892
http://vk.com/page-168962629_54451957
http://vk.com/page-168860138_54105356
http://vk.com/page-168964657_54112029
http://vk.com/page-168962897_54111734
http://vk.com/page-168963128_54123551
http://vk.com/page-168963380_52656922
http://vk.com/page-168963128_54123377
http://vk.com/page-168860138_54105294
http://vk.com/page-168859510_52654522
http://vk.com/page-168963128_54121079
http://vk.com/page-168963460_52656220
http://vk.com/page-168962981_53577366
http://vk.com/page-168962736_55836207
http://vk.com/page-168962847_54110256
http://vk.com/page-168968540_52664518
http://vk.com/page-168963189_54449120
http://vk.com/page-168963708_54109601
http://vk.com/page-168963648_54123220
http://vk.com/page-168859995_55571982
http://vk.com/page-168962847_54112542
http://vk.com/page-168859596_55832787
http://vk.com/page-168962897_54123801
http://vk.com/page-168963322_55424170
https://ok.ru/video/879898790521
http://vk.com/page-168962232_55427408
http://vk.com/page-168962736_55849439
http://vk.com/page-168962551_53578768
http://vk.com/page-168859908_54106129
http://vk.com/page-168962682_55412991
http://vk.com/page-168963708_54123200
http://vk.com/page-168963380_52669530
http://vk.com/page-168962682_55426173
http://vk.com/page-168963189_54452693
http://vk.com/page-168963322_55428656
http://vk.com/page-168962805_55583923
http://vk.com/page-168963586_55838710
http://vk.com/page-168962981_53588675
http://vk.com/page-168859596_55832506
http://vk.com/page-168860204_53918440
http://vk.com/page-168963708_54119443

 

От первого лица с Eva Lovia

http://vk.com/page-168860085_55570178
http://vk.com/page-168859510_52655103
http://vk.com/page-168963189_54451677
http://vk.com/page-168860204_53916749
http://vk.com/page-168969816_55851712
http://vk.com/page-168963380_52665683
http://vk.com/page-168963708_54109522
http://vk.com/page-168962232_55414887
http://vk.com/page-168963087_54128475
http://vk.com/page-168859814_53918139
http://vk.com/page-168859908_54108066
http://vk.com/page-168859814_53917300
http://vk.com/page-168963241_53592300
http://vk.com/page-168860085_55570005
http://vk.com/page-168962232_55425016
http://vk.com/page-168963128_54122228
http://vk.com/page-168963708_54112281
http://vk.com/page-168962805_55585095
http://vk.com/page-168963514_53922208
http://vk.com/page-168963765_55572756
http://vk.com/page-168962943_53369607
http://vk.com/page-168858673_53365415
http://vk.com/page-168969874_53921399
http://vk.com/page-168962551_53590438
http://vk.com/page-168962805_55581641
http://vk.com/page-168967468_54110052
http://vk.com/page-168963380_52672285
http://vk.com/page-168969456_55847591
http://vk.com/page-168859814_53916621
http://vk.com/page-168962629_54440714
http://vk.com/page-168962597_54126100
http://vk.com/page-168969789_54453577
http://vk.com/page-168962897_54125587
http://vk.com/page-168859596_55832372
http://vk.com/page-168963708_54123091
http://vk.com/page-168962847_54128412
http://vk.com/page-168964657_54109906
http://vk.com/page-168969874_53931157
http://vk.com/page-168962981_53589615
http://vk.com/page-168858971_53573275
http://vk.com/page-168963708_54119763

 

Снял как друг трахает телку

http://vk.com/page-168859814_53919623
http://vk.com/page-168859908_54105814
http://vk.com/page-168963514_53921695
http://vk.com/page-168860138_54106069
http://vk.com/page-168964621_53580052
http://vk.com/page-168962847_54111432
http://vk.com/page-168963322_55413705
http://vk.com/page-168859908_54107848
http://vk.com/page-168962736_55838160
http://vk.com/page-168962897_54125978
http://vk.com/page-168962847_54124194
http://vk.com/page-168859942_55410626
http://vk.com/page-168969874_53932555
http://vk.com/page-168962805_55575059
http://vk.com/page-168969456_55848266
http://vk.com/page-168963648_54124708
http://vk.com/page-168969816_55836707
http://vk.com/page-168969874_53932929
http://vk.com/page-168963322_55422116
http://vk.com/page-168859462_55412054
http://vk.com/page-168962897_54114444
http://vk.com/page-168860204_53919925
http://vk.com/page-168962805_55572542
http://vk.com/page-168963241_53592103
http://vk.com/page-168969874_53922778
http://vk.com/page-168969874_53930381
http://vk.com/page-168859302_55412059
http://vk.com/page-168963241_53586757
http://vk.com/page-168859749_54439228
http://vk.com/page-168962847_54110228
http://vk.com/page-168859749_54438753
http://vk.com/page-168963586_55849293
http://vk.com/page-168967468_54109950
http://vk.com/page-168963586_55845927
http://vk.com/page-168969816_55849429
http://vk.com/page-168860085_55570450
http://vk.com/page-168962847_54112209
http://vk.com/page-168963031_53588576
http://vk.com/page-168963514_53932326
http://vk.com/page-168969816_55848042
http://vk.com/page-168860204_53917613

 

Грубо трахнул молодую соседку

http://vk.com/page-168858971_53573460
http://vk.com/page-168963648_54121385
http://vk.com/page-168963380_52668958
http://vk.com/page-168969816_55836309
http://vk.com/page-168962736_55846147
http://vk.com/page-168964621_53578458
http://vk.com/page-168963460_52657267
https://ok.ru/video/1026638285527
http://vk.com/page-168963586_55850328
http://vk.com/page-168859462_55409372
http://vk.com/page-168969789_54440201
http://vk.com/page-168963586_55846210
http://vk.com/page-168963322_55414557
http://vk.com/page-168963765_55580448
http://vk.com/page-168962805_55583343
https://ok.ru/video/1074942118615
http://vk.com/page-168969789_54440225
http://vk.com/page-168963708_54121379
http://vk.com/page-168963189_54453312
http://vk.com/page-168964657_54125544
http://vk.com/page-168963765_55573729
http://vk.com/page-168962682_55424329
http://vk.com/page-168963460_52670096
http://vk.com/page-168962981_53596663
http://vk.com/page-168969456_55846867
http://vk.com/page-168969456_55853351
http://vk.com/page-168962981_53592702
http://vk.com/page-168860085_55570450
http://vk.com/page-168858363_53367287
http://vk.com/page-168963322_55422938
http://vk.com/page-168859510_52654545
http://vk.com/page-168963031_53588707
http://vk.com/page-168963031_53576576
http://vk.com/page-168963514_53921339
http://vk.com/page-168963648_54121925
http://vk.com/page-168963460_52656784
http://vk.com/page-168962451_53592039
http://vk.com/page-168963765_55573929
http://vk.com/page-168962232_55424862
http://vk.com/page-168962943_53378039
http://vk.com/page-168963708_54121470

 

Секс с блондинкой

http://vk.com/page-168859555_55570898
http://vk.com/page-168859596_55833604
http://vk.com/page-168969789_54441478
http://vk.com/page-168962981_53578733
http://vk.com/page-168859596_55831950
http://vk.com/page-168963460_52664690
http://vk.com/page-168964657_54122149
http://vk.com/page-168967468_54125344
http://vk.com/page-168962805_55580592
http://vk.com/page-168963087_54125806
http://vk.com/page-168964657_54111020
http://vk.com/page-168963380_52664997
http://vk.com/page-168963128_54110143
https://ok.ru/video/881738713721
http://vk.com/page-168967468_54121371
http://vk.com/page-168963087_54125762
http://vk.com/page-168859510_52654728
http://vk.com/page-168859555_55571905
http://vk.com/page-168963765_55586230
http://vk.com/page-168963241_53591523
http://vk.com/page-168963708_54121942
http://vk.com/page-168969874_53930104
http://vk.com/page-168859302_55410706
http://vk.com/page-168963648_54120622
http://vk.com/page-168858673_53366515
http://vk.com/page-168859942_55409548
http://vk.com/page-168962943_53368846
http://vk.com/page-168963648_54125130
http://vk.com/page-168859749_54438391
http://vk.com/page-168859874_53919021
http://vk.com/page-168963031_53579719
http://vk.com/page-168963322_55413315
http://vk.com/page-168964621_53579209
http://vk.com/page-168859418_54107790
http://vk.com/page-168963648_54110819
http://vk.com/page-168963648_54108978
http://vk.com/page-168969456_55846286
http://vk.com/page-168962451_53575815
https://ok.ru/video/880284273273
http://vk.com/page-168963087_54124914
http://vk.com/page-168859596_55834570

 

Частное с сосущей пенис молодухой

http://vk.com/page-168969874_53931910
http://vk.com/page-168963189_54440546
https://ok.ru/video/880527084153
http://vk.com/page-168962981_53590056
http://vk.com/page-168962629_54450288
http://vk.com/page-168962551_53577219
http://vk.com/page-168963514_53921892
http://vk.com/page-168859995_55570006
http://vk.com/page-168962943_53368607
http://vk.com/page-168969789_54450040
http://vk.com/page-168963460_52656097
http://vk.com/page-168859555_55570812
http://vk.com/page-168962451_53588952
http://vk.com/page-168962551_53591813
http://vk.com/page-168963648_54109462
http://vk.com/page-168859555_55569573
http://vk.com/page-168859942_55410443
http://vk.com/page-168962597_54121682
http://vk.com/page-168968540_52655740
http://vk.com/page-168963765_55572691
http://vk.com/page-168962551_53591563
http://vk.com/page-168963322_55428904
http://vk.com/page-168963087_54127529
http://vk.com/page-168962943_53380936
http://vk.com/page-168963380_52665802
http://vk.com/page-168963031_53596749
http://vk.com/page-168964657_54111967
http://vk.com/page-168963380_52658215
http://vk.com/page-168963648_54118782
http://vk.com/page-168963128_54125135
http://vk.com/page-168969816_55835843
http://vk.com/page-168962943_53378993
http://vk.com/page-168859749_54439376
http://vk.com/page-168963241_53588418
http://vk.com/page-168964621_53596577
http://vk.com/page-168964621_53591466
http://vk.com/page-168962847_54130237
http://vk.com/page-168969456_55847818
http://vk.com/page-168969874_53935597
http://vk.com/page-168963128_54110081
http://vk.com/page-168962682_55428789

 

Смотрит порно и мастубирует

http://vk.com/page-168969789_54441142
http://vk.com/page-168964657_54110314
http://vk.com/page-168963241_53594641
http://vk.com/page-168963765_55586097
http://vk.com/page-168963189_54450716
http://vk.com/page-168969816_55837794
http://vk.com/page-168963765_55582613
http://vk.com/page-168963648_54125610
http://vk.com/page-168964621_53578573
http://vk.com/page-168963087_54126582
http://vk.com/page-168962451_53590652
http://vk.com/page-168968540_52657474
http://vk.com/page-168962682_55425196
http://vk.com/page-168963031_53594252
http://vk.com/page-168858363_53365866
http://vk.com/page-168962551_53591858
http://vk.com/page-168963031_53576541
http://vk.com/page-168962736_55836765
http://vk.com/page-168962805_55573647
http://vk.com/page-168962897_54123589
http://vk.com/page-168967468_54110038
http://vk.com/page-168964621_53587630
http://vk.com/page-168963241_53592341
https://ok.ru/video/1026786331351
http://vk.com/page-168963765_55582884
http://vk.com/page-168859942_55411291
http://vk.com/page-168962805_55573031
http://vk.com/page-168963189_54443089
http://vk.com/page-168963128_54119452
http://vk.com/page-168963189_54450025
http://vk.com/page-168962451_53575488
http://vk.com/page-168963241_53577974
http://vk.com/page-168963128_54120654
http://vk.com/page-168962736_55851167
http://vk.com/page-168963128_54109205
http://vk.com/page-168859596_55832816
http://vk.com/page-168962943_53377010
http://vk.com/page-168963586_55850794
http://vk.com/page-168962943_53378515
http://vk.com/page-168963380_52667202
http://vk.com/page-168963514_53922767

 

Мастурбация знойной брюнетки

http://vk.com/page-168860085_55569720
http://vk.com/page-168969456_55835816
http://vk.com/page-168859942_55409433
http://vk.com/page-168962943_53371153
http://vk.com/page-168963380_52656184
http://vk.com/page-168967468_54120410
http://vk.com/page-168963189_54451198
http://vk.com/page-168963322_55414499
http://vk.com/page-168859555_55570097
http://vk.com/page-168859874_53918151
http://vk.com/page-168962981_53591962
http://vk.com/page-168859749_54438715
http://vk.com/page-168969816_55848304
http://vk.com/page-168964621_53591132
http://vk.com/page-168963708_54112235
http://vk.com/page-168860138_54108075
http://vk.com/page-168859942_55408402
http://vk.com/page-168963128_54110879
http://vk.com/page-168963241_53586874
http://vk.com/page-168969874_53932279
http://vk.com/page-168962981_53588568
http://vk.com/page-168963586_55835613
http://vk.com/page-168962981_53588502
http://vk.com/page-168962682_55424921
http://vk.com/page-168962805_55582013
http://vk.com/page-168859302_55410598
http://vk.com/page-168860138_54108021
http://vk.com/page-168962629_54440696
http://vk.com/page-168963708_54121272
http://vk.com/page-168963087_54123582
http://vk.com/page-168962805_55584034
http://vk.com/page-168962629_54449435
http://vk.com/page-168969816_55853834
http://vk.com/page-168962897_54122560
http://vk.com/page-168858971_53574626
http://vk.com/page-168968540_52671111
http://vk.com/page-168963708_54119944
http://vk.com/page-168968540_52669846
http://vk.com/page-168963322_55414771
http://vk.com/page-168962736_55847063
http://vk.com/page-168859908_54108634

 

Латинка Emily Mena

http://vk.com/page-168963189_54441850
http://vk.com/page-168962597_54110235
http://vk.com/page-168962897_54129725
http://vk.com/page-168963586_55849792
http://vk.com/page-168969816_55848268
http://vk.com/page-168860204_53917708
http://vk.com/page-168963460_52655920
http://vk.com/page-168858363_53363990
http://vk.com/page-168962232_55423648
http://vk.com/page-168964657_54128990
http://vk.com/page-168858673_53365862
http://vk.com/page-168967468_54122066
http://vk.com/page-168963031_53577146
http://vk.com/page-168962232_55425771
http://vk.com/page-168962981_53578126
http://vk.com/page-168963322_55414622
http://vk.com/page-168963708_54120167
http://vk.com/page-168859874_53916631
http://vk.com/page-168859814_53916107
http://vk.com/page-168969789_54450881
http://vk.com/page-168963128_54119013
http://vk.com/page-168962597_54122143
http://vk.com/page-168963708_54110658
http://vk.com/page-168962551_53586222
http://vk.com/page-168859942_55410382
http://vk.com/page-168860204_53918684
http://vk.com/page-168969456_55851863
http://vk.com/page-168963322_55415132
http://vk.com/page-168964621_53578695
http://vk.com/page-168962736_55835576
http://vk.com/page-168969816_55853722
http://vk.com/page-168963189_54453080
http://vk.com/page-168964657_54122472
http://vk.com/page-168859749_54438703
http://vk.com/page-168964657_54130518
http://vk.com/page-168963087_54126946
http://vk.com/page-168859749_54438869
http://vk.com/page-168963648_54123181
http://vk.com/page-168967468_54123209
http://vk.com/page-168962551_53592698
http://vk.com/page-168964621_53596688