Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 15/10/07

Kastrup Bio

Kastrup Bio har 484 pladser i den store sal, der også fungerer som teater. Biografen har i alt to sale og et nyt lys- og lydsystem og gode rygformede sæder. Kastrup Bio viser hovedsageligt premierefilm fra city-biograferne.
Kastrup Bio er den sidste overlevende biograf på Amager, når man ikke medregner Dragør Bio.

Med sine ikke mindre end 484 pladser i den store sal, er den en typisk omegnsbiograf, der overlevede 1980'ernes biografkrise. Kastrup Bio har sågar udvidet kapaciteten fra en til to sale og fremstår i dag som en moderne biograf med et nyt lys- og lydsystem og gode rygformede sæder.

Kastrup Bio har ofte Danmarkspremiere på film samtidig med city-biograferne, øvrige film på programmet kommer op med nogle ugers forsinkelse i forhold til premieren.

Kastrup Bio har i sin nuværende form eksisteret siden 1973, hvor biografen blev bygget om. Den store sal blev gjort en anelse mindre for at give plads til den scene, som gemmer sig oppe bag fortæppet, og i slutningen af 1980'erne kom sal to til. Kastrup Bio fungerer altså ikke bare som biograf, men bruges også til teater.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.