Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 15/10/07

Ishøj Bio

Den store sal har 438 pladser og er en lækker oplevelse, der er både højt til loftet og god plads til benene. Salen bruges også med jævne mellemrum til store koncert- og teaterarrangementer. Biografen har også to mindre sale.
Til trods for den lidt undselige beliggenhed i Ishøj Bycenter er der både højt til loftet og god plads til benene i Ishøj Bios store sal. Ishøj Bio er nemlig også Ishøj Kulturcenter og bruges med jævne mellemrum til store koncert- og teaterarrangementer.

Ishøj Bio kom til verden i slutningen af 1970'erne, hvor ethvert bycenter med respekt for sig selv også skulle have en biograf. Det blev til Ishøj Bio, der fra begyndelsen blev udstyret med tre sale.

Mens de to mindste sale stadig har et umiskendelig præg af 1970'er-æstetik over sig, er den store sal blevet totalt renoveret. Med sine 438 pladser er den en af omegnens største og bedste biografsale. De lækre rygformede sæder og den gode benplads gør biograflevelsen noget nær perfekt.

Samtidig er det dog en god ide at tjekke, om ens favoritfilm nu også spilles i den store sal. Som nævnt bruges den store sal også til koncerter, foredrag, teater og meget andet, så derfor kan man komme ud for, at den store kassesucces alligevel spiller i en af de mindre sale, hvilket kan være en lidt klaustrofobisk oplevelse.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.