Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 21/08/17

Gratis filmvisning: Anmelderrost Oasis-film vises i København

  • Foto: MIKE CLARKE Foto: MIKE CLARKE
Storskærmen bliver spændt ud, når den anmelderroste dokumentar »Oasis: Supersonic« bliver vist på Den Røde Plads i weekenden.

Var du ung i 90’erne? Så var det engelske rockband Oasis sandsynligvis et af de bands, du hørte igen og igen på din discman. Hvis det er tilfældet, kan du godt begynde at glæde dig og sætte et stort kryds i kalenderen 27. august, hvor den anmelderroste dokumentarfilm »Oasis: Supersonic« vises på storskærm på Den Røde Plads.

Se billederne: Sådan så Nørreport Station ud i gamle dage

Filmen viser bandet helt fra deres opstart i små øvelokaler til den store pladekontrakt og kæmpekoncerterne i Knebworth i 1996. Det hele bliver fortalt af Gallagher-brødrene, Liam og Noel, bandmedlemmerne og menneskerne tæt på dem, og der bliver ikke lagt fingre imellem.

Der er utallige historier om Liam og Noels uendelige trang til at skabe drama og kaos omkring sig, og brødrenes mor byder også ind med anekdoter. Men i modsætning til de mange historier, som gennem årene er blevet bragt i de kulørte blade og sladderaviser verden over, bliver man undervejs i filmen mere og mere glad for Noels og ikke mindst Liams fandenivoldske tilgang til livet og musikken.

Læs også: Rodet, kliche, larmende: Anmelderne er ikke glade for Nikolaj Arcels Stephen King-film

Oasis er og bliver et vanvittigt underholdende band. Og et af de bands gennem tiden der har lavet nogle af verdens største rock 'n' roll-hits. At de to frontmænd, brødrene Noel og Liam Gallagher, er i besiddelse af nogle af verdens største egoer, gør bestemt heller ikke bandet mindre interessant, og det kom der en ekstremt underholdende dokumentar ud af.

Der er 100 opstillede stole til rådighed, og man kan sagtens medbringe sin egen. Filmen starter kl. 20.

Hvad: Oasis: Supersonic
Hvor: Den Røde Plads på Nørrebro
Hvornår: 27. august kl. 18-22
Hvor meget: Gratis

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register