Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 29/11/12

Gense 15 af årets filmiske højdepunkter

Tidspunkt

Cinemateket

Gothersgade 55
1123 København K

Åbningstider

Tir-fre: 09.30-22.00, lør-søn: 12.00-22.00
Mandag lukket

Kontakt

33 74 34 12
 

 

  • Foto: Scanbox Entertainment Foto: Scanbox Entertainment
Cinemateket ser tilbage på filmåret 2012 og viser de bedste film fra deres årsprogram i en december serie.

Cinemateket ser tilbage på filmåret ved at vise en række af de film, der har været på plakaten i løbet af 2012, og som står særligt nær Filmhusets hjerte. I en filmserie, der lyder titlen ‘Fra alle os til alle jer’, præsenterer Cinemateket et program med ialt 15 film, som vises løbende i december måned.

Og der er noget for enhver smag. Man kan blandt andet se den sort-hvide stumfil, Oscar vinderen ‘The Artist’, eller den skæve ‘Bernie’, som kun har været i begrænset distribution og byder på en meget veloplagt Jack Black som munter bedemand.

Man kan se Michael Fassbender i det fine, afdæmpede drama ‘Shame’, Gary Oldman som aldrende spion i den nye filmatisering af John Le Cares spionklassiker ‘Dame, konge, es, spion’ eller George Clooney som forvirret far i Alexander Paynes ‘The Descendants.

Der er også guf for publikum med hang til dokumentarfilm. Serien byder på den relativt nye ‘Woody Allen: A Documentary’, eller ‘Darwin’, en besynderlige historie om et minisamfund i Death Valley.

Der er også retro gys i programmet, man kan både se Carl TH Dreyers ‘Vampyr’ fra 1932 og Willliam Friedkins ‘Excorsisten’ med Max Von Sydow som djævleuddrivende præst.

Alle film i serien:

Læs mere om de enkelte film og se spilletider ved at klikke på ovenstående links

Hvad: Årskavalkade
Hvor: Cinemateket
Hvornår:
December

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register