Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 01/04/08

Empire Bio

Empire Bio

Guldbergsgade 29 F
2200 København N

Åbningstider

dagligt 12.00-22.30

Kontakt

35 36 00 36
 

 

 

 

  • Empire Bio Foto: Claus Bjørn LarsenEmpire Bio Foto: Claus Bjørn Larsen
Empire er Nørrebros premierebiograf, og her bliver der satset på hygge, komfort og kvalitet. Filmene spilles på andre og ofte mere hensigtsmæssige tidspunkter end i byens øvrige biografer, og her er også en kysserække.
Empire er Nørrebros premierebiograf, og her bliver der satset på hygge, komfort og kvalitet. Det betyder blandt andet, at alle sæderne har dobbelte armlæn, og at bageste række i hver af de fire sale er 'kysserækken' med dobbeltsæder.

Empire markerer sig også ved, at filmene spiller på andre tidspunkter end i byens øvrige biografer. En praktisk detalje, hvis man vil nå at spise før eller efter filmen.

I Empires lounge er der om søndagen mulighed for at købe brunch, og hver torsdag sommeren over kan der købes grillmad på terrassen så bifturen bliver på fuld mave. Biografen har med Baby Bio for forældre med helt små børn, børnefilmklub for skolebørnene, Klub Empire for de aktive kulturbrugere og Bedste Bio om formiddagen gjort sit for at alle aldersgrupper kan få forskellige oplevelser i biffen. Derudover er der hver måned et film & foredrag-arrangement.

 Sulten før eller efter filmen? Spisestedet The Food ligger over for biografens indgang.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Spar 20% hos vinderen af Byens Bedste billige spisested 'Mon Amour' med AOK kupon

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Biografen er fin som biografer er flest, men..

...at man skal komme 45 minutter før, virker fuldstændig absurd, når salen ikke engang er halvt booket. Hvad skal man så lave de sidste 40 minutter, når man har købt billetter og slik?

Vi havde booket 3 gode sæder hjemmefra, og er i biografen 30 minutter før, kommer op til skranken 25 minutter før, og billetterne er væk. Da vi kommer ind i salen kan vi se, at der er masser af sæder. Hvad er så fordelen ved at booke hjemmefra? Jeg ved godt de skrev 45 minutter før i bekræftelsesmailen, men jeg kunne bare ikke tro det var sandt.

På en restaurant får dem, der har booket på forhånd de bedste pladser, og "walk-ins" de mindre gode pladser, og jeg kan egentlig ikke se en grund til at dette skal være anderledes i biografen?

Så kan "Walk-ins" evt stille sig i en special kø og 5 minutter før, kan de købe uafhentede billetter..det virker i hvert fald mere retfærdigt.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester