Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 01/04/08

Empire Bio

  • Empire Bio Foto: Claus Bjørn LarsenEmpire Bio Foto: Claus Bjørn Larsen
Empire er Nørrebros premierebiograf, og her bliver der satset på hygge, komfort og kvalitet. Filmene spilles på andre og ofte mere hensigtsmæssige tidspunkter end i byens øvrige biografer, og her er også en kysserække.
Empire er Nørrebros premierebiograf, og her bliver der satset på hygge, komfort og kvalitet. Det betyder blandt andet, at alle sæderne har dobbelte armlæn, og at bageste række i hver af de fire sale er 'kysserækken' med dobbeltsæder.

Empire markerer sig også ved, at filmene spiller på andre tidspunkter end i byens øvrige biografer. En praktisk detalje, hvis man vil nå at spise før eller efter filmen.

I Empires lounge er der om søndagen mulighed for at købe brunch, og hver torsdag sommeren over kan der købes grillmad på terrassen så bifturen bliver på fuld mave. Biografen har med Baby Bio for forældre med helt små børn, børnefilmklub for skolebørnene, Klub Empire for de aktive kulturbrugere og Bedste Bio om formiddagen gjort sit for at alle aldersgrupper kan få forskellige oplevelser i biffen. Derudover er der hver måned et film & foredrag-arrangement.

 Sulten før eller efter filmen? Spisestedet The Food ligger over for biografens indgang.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.