Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 09/01/13

Dokumentarklub

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Kvarterhuset 9. jan 2013
Senest redigeret af Kvarterhuset 9. jan 2013

Som noget helt nyt præsenterer Kvarterhuset og Sundby Bibliotek i samarbejde med Det Danske Filminstitut muligheden for at være med i en dokumentarklub, hvor borgerne selv kan være med til at vælge film og temarækker.

I en dokumentarklub kan man se én eller flere film sammen og tale om filmene efterfølgende. I klubben aftaler man selv, hvor ofte, man vil mødes, og hvilken indflydelse man vil have på filmprogrammet.

Første gang har Kvarterhuset valgt Christoffer Guldbrandsens film ”Tyveriet af Afrika”. Filmen sætter fokus på de milliarder af kroner, der hvert år forlader Afrika via multinationale selskaber, uden at der bliver betalt egentlig skat. Filmen rejser spørgsmålene: Hvor meget profit er fair, og kan multinationale selskaber gøre som de vil i Afrika? Filmen er en del af den verdensomspændende kampagne ”Why Poverty”/”Hvorfor Fattigdom”?”

På Filmstriben har Det Danske Filminstitut (DFI) lagt foreløbig knap 1.200 dokumentarfilm og kortfilm, som alle borgere har adgang til. DFI har udarbejdet forslag til film og temaer, som kan diskuteres i klubberne og på web.

Mød op første gang tirs. d. 22/1 kl. 19.00. Vi byder på kaffe og te.

Kontakt: aw1t@kff.kk.dk eller henvend dig i biblioteket/på vores hjemmeside/FACEBOOK for yderligere information om klubberne og fremtidige mødedatoer.

GRATIS

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort