Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 06/11/17

Dinner & Docs præsenterer: Moon Rider

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Se filmen 'Moon Rider' og mød instruktøren Daniel Dencik samt cykelrytter Matti Breschel.

Brugeromtale
Oprettet af: Elisabeth Munck 6. nov 2017
Senest redigeret af Elisabeth Munck 6. nov 2017

'Moon Rider' med besøg af instruktør Daniel Dencik og cykelrytter Matti Breschel.

Billetten inkluderer: Film, appetizers, middag og dessert.

Dinner & Docs og Prismen inviterer til en aften i cykelsportens tegn! Vi starter ud kl.13 med appetizers og filmvisning af Daniel Dencik's spændende dokumentar 'Moonrider' efterfulgt af en lækker gourmet middag serveret af Øens spisested. Under middagen åbner vi op for debat med filminstruktøren samt cykelrytter Matti Breschel, hvor publikum vil have rig mulighed for at interagere og samtale med instruktør, rytter og hinanden.

"Moon Rider - Kør til du dør"
'Moon Rider - Kør til du dør' er en fortælling om den unge Rasmus Quaade og hans kamp for at blive professionel cykelrytter. Det er en dannelsesrejse, der fører tilskueren med ned i helvede og tilbage. Rasmus har en krop skabt til cykling, men et sind, der er skabt til at tænke. Hans fængende overvejelser om liv og død bliver hans største modstander i kampen om at udleve sin drøm: at blive verdensmester i enkeltstart. For at vinde skal han tømme hovedet helt, men hvordan tømmer man hovedet, når alle tanker er et skridt i den forkerte retning? Med hudløs ærlighed lukker Rasmus os ind i sin verden, hvor vi møder både tvivlen, frygten og dødsdriften, men også euforien ved at være blandt de ypperste i verden. Filmen tegner et hjerteskærende billede af et kæmpe sportstalents ekstreme og ensomme liv.

Dinner & Docs er et nyt film initiativ, der skal få gode madoplevelser og udfordrende dokumentarfilm til at mødes. Maden leveres af Øens Spisested beliggende i kulturhuset Prismen på Amager, og filmene kurateres af Elk Film.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort