Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 29/09/11

Danmarks dummeste film

  • Foto: Ikke oplyst
Kun ganske få så i sin tid Timm og Gordons komedie 'Stjerner Uden Hjerner' - og med god grund. Er du nysgerrig, kan filmen, der er én af Danmarkshistoriens dårligst anmeldte film, nu ses i Huset.

Her gik du og toede, at den gamle 'Reptilicus' film fra 1961, hvor en forvokset øgle går i krig med Københavns rådhustårn var Danmarks dårligste film. Det er den nemlig blevet kaldt ved flere lejligheder, men én - noget nyere film - har udfordret Reptilicus på den titel.

I 1997 forsøgte komikerduoen Timm Vladimir og Gordon Kennedy sig med spillefilmsgenren. Det blev til filmen 'Stjerner Uden Hjerner', der er en gang rodet miskmask uden hoved eller hale, og kun morsom på den ufrivillige og hovedrystende måde.

Filmen fik Danmarkshistoriens måske dårligste anmeldelser og blev trukket tilbage fra biograferne stort set før folk havde haft en chance for at se den. Kun 2.192 publikummer købte billet til filmen, som efterfølgende fik den tvivlsomme ære, at blive placeret som nummer 38 på filmsitet IMDBs liste over de dårligste film i hele Verden.

Har man - som de fleste - ikke set denne bizarre, sorte plet på landets ellers stolte filmtradition, så er chancen der nu. Husets biograf, der som få andre hylder den ufrivillige komik og derfor aldrig går uden om at vise en dårlig film, har nu sat 'Stjerner Uden Hjerner' på plakaten en enkelt aften.

Filmen kan ses 6. oktober og der er to visninger, én klokken 19 og så igen klokken 21.

Hvad: Stjerner Uden Hjerner
Hvor: Huset Biograf
Hvornår: 6. oktober, kl. 19 og 21

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register