Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 03/01/13

Dårlig smag i Huset

  • Foto: pr Foto: pr
Husets biograf sætter 11. januar to af Peter Jacksons tidlige horror-komedier på programmet.

Filminstruktøren Peter Jackson blev verdensberømt i slutningen af sidste årtusinde, da han blev det lidt utraditionelle valg som instruktør af Tolkiens ‘Ringenes Herre’ trilogi. Jackson var nemlig på dette tidspunkt relativt ukendt og havde en fortid som instruktør af bizarre horror b-film.

Selv om han i midt halvfemserne skiftede horror filmene ud med lidt mere realistiske emner og skiftede den håndholdte hjemmevideostil ud med et mere professionelt look, så var han på dette tidspunkt langt fra det naturlige valg til en trilogi af så store dimensioner.

Men Jackson var opgaven voksen og har siden rigeligt gjort skeptikerne til skamme. Og for publikum, der kun kender Jackson fra storfilm som Ringenes Herre, King Kong og nu Hobbitten, kan det måske give et godt grin at kaste et blik på nogle af instruktørens helt tidlige film.

Det er der mulighed for 11. januar, når Husets biograf viser den højst mærkværdige, men virkelig sjove debutfilm, ‘Bad Taste’, om en lille by, der invaderes af aliens, som leder efter menneskekød til deres intergalaktiske fast food kæde.

Samme aften vises også den helt sorte dukkefilm, ‘Meet The Feebles’ om en kaotisk teatertrup. Filmen er lige som ‘Bad Taste’ blevet lidt af en kultklassiker og fik ekstra opmærksomhed da Jackson nævnte filmen i sin takketale, da han modtog Oscar for Ringenes Herre.

En enkelt film koster 50 kroner, men begge film kan ses for 70 kroner. Bemærk at billetter kun kan købes i biografen på dagen og der kun kan bruges kontanter.

Hvad: Tidlige Peter Jackson film
Hvor: Husets biograf
Hvornår: 11. januar, kl. 19 (Bad Taste) og 21 (Meet The Feebles)
Hvordan: 50 kr. pr film, eller 70 for begge

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register