Føj til favoritter Del Send
Film | 17/02/17

CPH:DOX afslører musikprogram

  • Animal Collective. Foto: CPH:DOX

    Animal Collective.

    Foto: CPH:DOX
19 koncerter, 20 musikfilm og to ture på vandet.

16.-26 marts er doku-festivalen CPH:DOX tilbage med masser af film. Men en stor del af festivalen er også musikalsk, og det endelige musikprogram er netop blevet afsløret.

Dette års festival byder på hele 19 koncerter, der går under navnet AUDIO:VISUALS og 20 musikfilm under navnet SOUND & VISION.

Festen skydes i gang med et neo-psykedelisk liveshow i sofabiografen på Charlottenborg, og her er det Animal Collective, der får visuel kunst og lyd til at gå op i en højere enhed.

Af andre acts på festivalen kan nævnes bl.a. Tindersticks, IRAH & ITASCA og JACQUES GREENE.

Se også: Legendariske Montmartre har jazzet deres restaurant op

Gratis arrangementer
Mange af festivalens arrangementer kræver billet, men der er også flere gratis arrangementer. Bl.a. kan man komme med på to meget anderledes kanalrundfarter i Københavns Havn.

Filmen »Sonica Sequence« har premiere på festivalen. Her rejser en svensk musiker ved navn Lisa Nordström til Cuba, Japan og Indonesien for at lade impro-musikken og landets arkitektur være omdrejningspunktet for mødet med lokale musikere.Når filmen er slut vil filmens møder med de lokale musikere forsøge at blive genskabt ombord på en kanalrundfart, der starter og slutter i Nyhavn. Her vil Lisa Nordström og en række musikere spille en improviseret koncert. Der er adgang til båden, hvis du har en billet til filmen.

En anden havnerundfart har fokus på byens arkitektur. Her kan man opleve podcasten BYLYD live. Podcasten handler om byens arkitektur og havnens udvikling de seneste år. Turen starter og slutter ved Kunsthal Charlottenborg. Turen er gratis, men reservation vil være nødvendigt. Man kan reservere billet på cphdox.dk fra 1. marts.

Se hele musikprogrammet og samtlige acts lige her.

Hvad: CPH:DOX
Hvor: Flere steder i byen
Hvornår: 16.-26. marts 2017.

Foto: Ikke oplyst

Oplev en samtidig og relevant udstilling på Nivaagaards Malerisamling: "Hvad der kan tænkes, kan tegnes. Karikaturtegneren Jens Hage"