Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 10/10/12

CPH DOX afslører årets program

  • Foto: Miracle Film Foto: Miracle Film
Købehavns store dokumentarfilmfestival, CPH DOX er lige om hjørnet, men først skal programmet afsløres ved den årlige programlaunch, der byder på premierefilm, livemusik og diverse djs.

...

CPH DOX fylder rundt i år, det er nemlig tiende år, at den store festival fylder byen med spændende dokumentarfilm af enhver slags. Ifølge arrangørerne bliver årets program et af de flotteste og mest omfattende i festivalens historie.

Traditionen tro har arrangørerne også sammensat en række events og koncerter. Helt præcis hvad man kan opleve i festivalperioden mellem 1. og 10. november, afsløres 13. oktober på Bremen og vil man være blandt de første til at få programmet i hånden, må man møde op her.

Som sædvanlig byder programlaunchen på en spændende filmpremiere og i år kan man se filmen The Imposter en lille uge før den får premiere i biograferne. The Imposter er et glimrende eksempel på, at den virkelige verden nogle gange byder på mindst lige så imponerende historier som fiktionen.

Filmen fortæller den fængende historie om en ung fransk mand, der bliver fundet i Spanien og lyver sig til at blive hentet af en amerikansk familie, hvis søn er forsvundet nogle år tidligere. Trods et anderledes udseeende og mærkelig accent, accepterer familien ham som deres hjemvendte søn. Han får statsborgerskab og træder ind i et normalt familieliv i en lille forstad i Texas, lige indtil det går galt.

Efter filmen giver danske Shiny Darkly et godt bud på ekspressiv rock anno 2012 og den nyligt udsprungne solist, Christian Hjelm kommer forbi og giver et sæt med hans nye sange. Aftenen slutter i hænderne på Djuna Barnes, Fedty, Esben Weile og Tomas Winberg, som vil sørge for festlig musik til dansegulvet.

Hvad: CPH DOX Programlaunch
Hvor: Bremen
Hvornår: 13. oktober, kl. 19
Hvordan: 90 kr. på cphdox.dk

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register