Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 28/11/12

Cinemateket viser adventurefilm

Tidspunkt

Cinemateket

Gothersgade 55
1123 København K

Åbningstider

Tir-fre: 09.30-22.00, lør-søn: 12.00-22.00
Mandag lukket

Kontakt

33 74 34 12
 

 

  • Weekendens film fra det hvide element bringer dig helt tæt på nedkørslerne af de stejler pister. Det hele foregår i Cinemateket weekenden over. Foto: PRWeekendens film fra det hvide element bringer dig helt tæt på nedkørslerne af de stejler pister. Det hele foregår i Cinemateket weekenden over. Foto: PR
Endnu en filmfestival rammer København i weekenden. Der er plads til puddersne og isøkser, når Danish Adventure Film Festival får spilletid på Cinemateket.

Den store dokumentarfestival CPH:DOX har knapt forladt lærredet, før Cinemateket igen gør klar til at gå tæt på virkeligheden. Denne omgang er dog noget mere drømmende, for det er for 15. gang tid til Danish Adventure Film Festival.

Torsdag åbner festivalen, hvor fokus ligger på optagelser af de flotte kulisser, som kun den uberørte natur kan skabe. Udfordrerne er de mennesker, der tør bryde naturens lov til trods, og udsætter sig selv for store trængsler for at nå bjergtinder. Det være sig alt fra ekstrem trailrunning til mere klassiske udendørs discipliner som bjergbestigning og off-piste ski.

Sponsorlisten af D.A.F.F tæller helt oplagt mange producenter af friluftsudstyr, men i år er der også en ny, der skiller sig ud. Det er Sveriges turistbureau, der hellere end gerne vil lokke nogle af biografgæsterne med op i de svenske fjelde.
- Vi har valgt at gå aktivt ind i D.A.F.F., fordi vi mener, at festivalen har et meget højt professionelt niveau hvad angår film fra ind- og udland. Samtidig er der et væsentligt sammenfald mellem festivalens værdier og publikum og de mennesker, som vi gerne vil have til Kiruna for at opleve udfordringer indenfor eksempelvis ski og klatring, siger Anna Kron Boysen, PR-ansvarlig for VisitSweden, i en pressemeddelelse.

Hvad: Danish Adventure Film Festival. Se det fulde program her.
Hvor: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K
Hvornår: 29. november til 2. december 2012
Hvordan: Billetter koster 65 kroner pr. film. Køb billetter online hos Cinemateket.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register