Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 15/10/07

Cinemateket

Cinemateket

Gothersgade 55
1123 København K

Åbningstider

Tir-fre: 09.30-22.00, lør-søn: 12.00-22.00
Mandag lukket

Kontakt

33 74 34 12
 

Diverse

AOK anbefaler

 

 

 

  • Foto: Torben Christensen Foto: Torben Christensen
Det er her, man ser alt fra filmhistoriske klassikere og kultfilmperler til afgangsfilm fra Den Danske Filmskole og byens bredeste udvalg af kort- og dokumentarfilm. De tre biografsale har lydisolerede vægge og handicap-adgang,og på adressen er der også cafe og restaurant samt bog- og videohandel.

Det Danske Filminstituts biograf er det "officielle" Danmarks biograf. Det er her, man ser alt fra filmhistoriske klassikere og kultfilmperler til afgangsfilm fra Den Danske Filmskole og byens bredeste udvalg af kort- og dokumentarfilm. Det er også i Cinemateket, at du kan se film fra Filmmuseets samling. Altsammen i tre biografsale med lydisolerede vægge og handicap-adgang.

Du kan se programmet for de to biografer Asta på Cinematekets eget website.

Repertoire
Cinemateket viser et bredt udvalg af klassiske og kunstneriske film. Samtidig udgiver man hver måned et komplet program over hvilke specielle film og temaer, man har valgt at sætte fokus på. Cinematekets repertoire henvender sig mest til den kræsne filmentusiast, og programmet og priserne er da også skruet sådan sammen, at det bedst kan betale sig at blive fast abonnent og dermed få rabat på billetprisen.

Musikfilm, bar og DJ
Den sidste fredag i hver måned åbner Cinemateket op for deres Friday Late Night arrangement. Her kan du se dokumentar- og spillefilm der handler om musik, samt koncertoptagelser fra rock- og popmusikkens verden. Efter filmen er baren åben og en DJ vender plader. 

Videotek
I kælderen ligger Cinematekets videotek, hvor man kan gennemse nogle af de mange kort-, dokumentar- og novellefilm, der er lavet i Danmark gennem årene.

Handicapvenligt
Cinemateket er en af de få biografer i byen, der er specielt indrettet til handicappede med elevatorer og handicaptoiletter. Hele stueetagen er indrettet uden trin, og det betyder, at handicappede ubesværet kan køre rundt i hele stueetagen, der også rummer cafe og restaurant Sult samt Filmhusets bog- og videohandel.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Bid 20% af prisen på Byens Bedste Burger 2014

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester