Omtale
Føj til favoritter Del Send
Film | 13/08/12

Blixenfilm på plænen

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Anne Sofie Tiedemann Dal 13. aug 2012

Karen Blixen Museet blænder op for hele to Blixen film på museets plæne i samarbejde med DR. Det drejer sig om ”Ringen” og ”Sorg-agre,” der til næste år bliver udgivet på en DVD. Arrangementet er støttet af Nordea-fonden Danmark. Inden filmen vil Nordea uddele gratis vand og lidt sødt til forestillingens gæster (så længe lager haves).

Arrangementet starter bl.a. med en kort præsentation af ”Sorg-agre” ved filminstruktør Morten Henriksen. Herefter vises den meget anmelderroste film “Sorg-agre,” der er instrueret af Morten Henriksen. I rollen som den smukke tante ses en ung Sofie Gråbøl. Fortællingen er bygget op over Blixens fortolkning og gendigtning af et gammelt sagn med samme titel, hvor moderen Ane Marie kæmper en hård kamp for at redde sin søns liv ved at forsøge at pløje en rugmark fra solopgang til solnedgang.

Kl. 22:21 vil der være en lille kaffepause, hvor caféen holder åben. Kl. 22:40 vises filmen “Ringen”, som er instrueret af Kristoffer Nyholm. Filmen foregår i 1800 tallet og handler om det unge nygifte par Konrad og Lise. Alt ånder fred og idyl indtil Lises skæbnesvangre møde med en fåretyv.

Billetter til filmvisningen koster 110 kr. og kan købes på http://billetto.dk/en/events/storskaermpaaplaenen Billetter sælges også i museumsbutikken og ved døren på selve dagen.

Café Karen Blixen Café Karen Blixen holder denne aften åbent, hvor der kan købes buffet inden filmen og kaffe og kage i pausen. For bestilling af bord kontakt venligst caféen på tlf. 45 76 48 56 eller på info@cafekarenblixen.dk

Det er denne aften muligt at se Karen Blixens hjem frem til kl. 20:30. Vi åbner for adgang til plænen kl. 19. Arrangementet gennemføres uanset vejret. Husk at medbringe noget at sidde på.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register