Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 29/04/14

Zoologisk Have

Zoologisk Have

Roskildevej 32
2000 Frederiksberg

Åbningstider

Zoo holder åbent hele året fra kl 10. Se åbningstider for specifikke datoer via hjemmesiden nedenfor.

Kontakt

72 20 02 00
 

Diverse

AOK anbefaler

 

 

 

  • Foto: Jens Nørgaard Larsen Foto: Jens Nørgaard Larsen
  • Tiger København Zoo Foto: Keld NavntoftTiger København Zoo Foto: Keld Navntoft
  • Foto: Finn Schulz Foto: Finn Schulz
  • Sommer i Københavns Zoo 2010. Elefanterne får brusebad i udeanlægget og en svømmetur i bassinet. Foto: Casper ChristoffersenSommer i Københavns Zoo 2010. Elefanterne får brusebad i udeanlægget og en svømmetur i bassinet. Foto: Casper Christoffersen
Zoologisk Have har altid været et hit blandt børn, der her kan efterabe aber, røre ved en ged og se de farlige løver. Og stedet har derfor udviklet sig til et reservat for forældre, der vil give ungerne den store bytur. Haven har 3.500 dyr fordelt på 250 arter.

Et besøg i København Zoo er altid spændende og yderst levende. Der er sjældent to dage, der er ens, og I får rig lejlighed til at komme helt tæt på alle dyrene.

I kan gå på opdagelse blandt tigrene, komme tæt på Afrikas giraffer eller fordybe jer i elefanternes verden. Eller hvad med at flyde med flodhestene og lege jer ind i kaninernes verden i Børnezoo?

Hver dag året rundt byder Zoo på spændende fordybelse i dyrenes verden. De udvider og fornyer løbende dyrenes rammer, så de får bedre plads at boltre sig på, og I får bedre mulighed for at komme helt, helt tæt på.

Den arktiske ring

Når du besøger Den Arktiske Ring i Zoo, er det som at træde ind i en anden verden. Det første, der møder dig, er et storslået syn over polarkysten, det område, hvor man ser isbjørnene i det fri på landjorden. Det helt specielle er, at du står på samme niveau som isbjørnene og kan få et indtryk af, hvor stort og imponerende det 4-600 kg tunge dyr er.

Det nye Norden set fra oven

I det nye Norden kan I blandt andet gå på opdagelse på en ny træbro hævet ca. tre meter over jorden. Her kan I opleve klodens mest hårdføre dyr lige fra isbjørne til robuste moskusokser og vilde grå ulve og ikke at forglemme Nordens mest trofaste trækdyr - rensdyrene.

Elefanthuset

Elefanthuset er tegnet af stjernearkitekten Norman Foster og regnes for et af verdens bedste elefantanlæg. Her kan elefanterne opleves helt tæt på, når de f.eks. bader i vandgraven, der er dyb nok til, at de kan dykke så dybt, at kun snablerne stikker op.

Uanset vejret byder Zoologisk Have på tropevarme oplevelser i Tropezoo. Slanger, krokodiller, silkeaber, næsehornsfugle, dværghjorte, fritflyvende fugle og sommerfugle er blot lidt af, hvad I kan opleve i den 1500 m2 (2-tallet skal hæves) store regnskov.

Se dyrene blive trænet - og klap dem bagefter

I Europas sjoveste Børnezoo kan børnene klappe de afrikanske dværggeder og møde husdyrene på Zooscenen. I kan også opleve Zoos heste blive trænet, og du kan klappe dem, når de får foder ved striglestationerne

Zoo huser desuden over 3000 dyr, tilsammen 264 spændende arter

Planlæg dagen i Zoo

Hvis I vil have overblik over alle mulighederne, kan I begynde turen med at studere lystavlerne ved indgangen. Her ser I dagens fodringstider, hvor og hvornår der er født dyreunger, dagens program på Zooscenen samt dagens øvrige begivenheder.

Vi glæder os til at se jer i København Zoo.

Tjek også deres facebookside, der opdateres dagligt med nyheder fra zoo.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester