Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 22/11/16

VIVA NATKLUB +30 VOKSEN NATKLUB

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Tania Sørhus 22. nov 2016
Senest redigeret af Tania Sørhus 30. nov 2016

København får efterspurgt natklub, men schyy… Den er kun for voksne!

VIVA Natklub tager dig med helt ind i hjertet af København og slår i denne weekend dørene op til et nyt natklubkoncept med ’clubbing’ på den voksne måde.

Tendensen – 40’erne er de nye 30’ere – mærkes også i det københavnske natteliv, ’voksen clubbing’ er nemlig mere trendy end nogensinde før. Alligevel hænger udbud og efterspørgsel ikke sammen, men fredag den 2. december åbner VIVA Natklub, som går målrettet efter det voksne publikum, der ellers ikke aner, hvor de skal gå i byen for at feste, hygge og mødes uformelt med jævnaldrende.

VIVA Natklub kræser for sit voksne publikum og har smidt en aldersbegrænsning i døren på 30 år. Klubben har en central beliggenhed nær Rådhuspladsen lige over for tivolis hovedindgang, kan huse op til 350 mennesker og står lige nu flot og forventningsfuld - i nyrenoverede lokaler, med to dansegulv og alt det sjove i baren - og venter på at danne ramme om Københavns hyggeligste voksenfester.

”Vi sigter efter at skabe en kluboplevelse, der bedst af alt kan lignes med en hyggelig privatfest, bare med offentlig adgang og rigtig god plads”, siger medejer Michael Douton og fortsætter: ”Pga. den store efterspørgsel på natklubber for voksne, har det været vigtigt for os at ramme den brede målgruppe – et valg der naturligt skinner igennem på vores lydbillede, som rundhåndet inkluderer de fedeste tracks fra de fire sidste årtier… Det bliver SÅ fedt!”

Det er to af de helt store spillere i nattelivet, som, sammen med Brian Simonsen, står bag det nye natklubkoncept, VIVA Natklub. Michael Douton og Jan Würtz er tidligere medejere af den københavnske natklubsucces, Kulørbar, som talte til et meget ungt publikum. Men nu har kursen altså fået en ny retning og jagten er sat ind på en anderledes ’voksen’ succes.

VIVA Natklub inviterer alle +30-årige til åbningsfest den 2. og 3. december i de historiske gemakker på Vesterbrogade 2b, kl. 22.00. Kom i dit bedste festhumør, så sørger VIVA Natklub for resten!

Hvad: VIVA Natklub (+30)
Hvor: Vesterbrogade 2b, 1620 København V.
Hvornår: 2 & 3 december, kl. 21.00.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

ALDRIG MERE VIVA

Det er så tydeligt ovenstående "anmeldelse" er ren tekstreklame skrevet af en ansat. Her er en anden side af Viva.
Jeg havde haft en skøn aften til fredagsrock i Tivoli og blev overtalt af en ven til at prøve VIVA der ligger tæt på.
Dørmændene var da flinke nok, men det er så det eneste jeg har at sige om denne snaskede kælder fyldt med liderlige gamle svin, Brianer og agressive arabere - og et par damer, der tydeligvis arbejdede på ryggen. Jeg blev klappet bagi af fremmede, kaldt de sygeste ting og det flød med stoffer åbenlyst. Nogen spændte ben for mig, og prøvede at tage min taske - jeg fik blå mærker og blev klistret på et beskidt gulv, og da jeg klagede til en afryder henviste han til chefen, en rottelignene dværg der tydeligvis var bedste venner med de sexistiske småkriminelle klaphatte der havde prøvet at flå min taske fra mig. Han trak bare på skuldrene da jeg fortalte hvad der var sket og satte sig ned til nogle hooliganagtige typer i billige suits. Jeg gav op og endte på Chateu Motel, der var hektisk, men rart.
Håber Viva lukker, det er top skod.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.