Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 13/09/16

Virkelig uvirkeligt: Oplev Virtual Reality på stor udstilling i København

Tidspunkt

Papirhallen

Trangravsvej 5
1436 København K

Åbningstider

Efter aftale

Kontakt

26 83 83 82
 

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Nu kan du prøve at dykke og tage på opdagelse i rummet uden i virkeligheden at gøre det.

Virtual Reality er for alvor blomstret op i hele verden og bliver mere og mere tilgængeligt for den almene forbruger. Det kæmpestore fremtidige potentiale, skal der sættes fokus på ved en ny stor konference på Papirøen i København.

Sådan! København er igen kåret til verdens bedste by

Den store tech-konference hedder CopenX og finder sted i dagene 15.-18. september. De første dage af konferencen er for virksomheder og fagfolk, men de sidste dage er konferrencen åben for almindelige og nysgerrige danskere.

Formålet med CopenX 2016 er at gøre folk klogere på Virtual (VR) og Augmented Reality (AR) i Danmark.

Trucktoberfest: Food-trucks holder vild oktoberfest med kæmpeøl

»Virtuel Reality og Augmented Reality bliver en del af vores hverdag i den allernærmeste fremtid og kommer til at påvirke rigtig mange brancher, men også vores hverdagsliv. Et eksempel er Pokémon Go, som har fanget rigtig mange danskere. Og det er kun den første spæde start på, hvad teknologien kan. Fremadrettet vil det dog langt fra være forbeholdt underholdningsindustrien, at udnytte potentialet i VR/AR - i alt fra uddannelse og forskning, produktudvikling, nyhedsformidling, og måden hvordan vi interagerer på, har teknologierne virkelig mulighed for at rykke grænser,« siger manden bag konferencen Therkel Sand Therkelsen.

Se billederne: Hvem har pakket københavnsk bygning ind i kaffesække?

»Den udvikling synes jeg er enormt fascinerende og spændende. Min mission med CopenX er, at vi i fællesskab forholder os til VR og AR og diskuterer de mange muligheder, perspektiver og udfordringer, der er med at bruge dem,« siger han.

Åbent for alle
De sidste to dage åbnes dørene for folket. Her kan man opleve Virtual Reality og Argmented Reality på egen krop. Man kan bl.a. prøve at dykke, tage på opdagelse i rummet, gå på indkøb og prøve at male. Man kan på konferencen også møde en række internationele aktører, der vil demonstre deres produkter. Man kan bl.a møde folk fra Samsung og HTC Vive.

Se billederne: Hundredvis af hunde logrede løs i Tivoli

For at der ikke skal opstå for meget ventetid og kø ved de forskellige oplevcelser, er besøget inddelt i timer, så et besøg må maks vare fire timer.

Hvad: CopenX
Hvor: Papirhallen, Trangravsvej 5, 1436 København K
Hvornår: Lørdag kl. 9-13 og kl. 14-18 og søndag kl. 9-13 og kl. 14-18
Hvor meget: 100 kr. for 4 timers adgang
Hvordan: Læs mere her.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort