Føj til favoritter Del Send
Byliv | 06/11/12

Vind to flybilletter til en europæisk storby

  • Foto: Ikke oplyst
I samarbejde med Nordic Urban Challenge 2012 og Norwegian Air udlodder AOK to flybilletter. Se her hvordan du kan deltage i lodtrækningen.

...

Denne weekend afholdes to-dages festivalen Nordic Urban Challenge 2012, som sætter fokus på en række af den urbane gadekulturs fortræffeligheder. Man kan se nærmere på skateboarding, streetbasket, grafitti, samt høre en masse god musik fra nordiske hiphop- og dancehall kunstnere.

NUCs hovedsponsor, Norwegian Air har forsynet AOK med to flybilletter til en af følgende europæiske byer: Barcelona, Milano, Rom, Paris, Berlin, Amsterdam, Budapest, London, Dublin, Edinburgh, Stockholm, Oslo, Helsinki, Bergen, eller Trondheim.

Gavekortet på de to returbilletter kan blive dine, du skal blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål, så deltager du i lodtrækningen. Du har indtil fredag 9. november kl. 16 til at svare. Vinderen bliver offentliggjort samme dag klokken 18.45 i StreetMekka, så hvis man vil finde ud af om man har vundet med det samme, så bør man være til stede på NUC på dette tidspunkt.

Læs mere om Nordic Urban Challenge 2012 på AOK

eller på nordicurbanchallenge.com

NB!
Gavekortet er personligt og kan ikke overdrages til andre og kan heller ikke byttes til kontanter eller andre rejsemål. Gavekortet gælder kun for rejser på direkte ruter opereret af Norwegian. Gavekortet skal benyttes inden den angivne tidsfrist og gyldigheden kan ikke forlænges. Skulle du ikke have mulighed for at rejse inden for den givne tidsperiode, er billetten tabt. Personen, som du rejser sammen med, skal rejse samtidig med dig. Vi anbefaler, at du er tidligt ude med bestillingen. Efter at rejsen er bekræftet, er det ikke muligt at ændre på bestillingen. Dette gavekort skal være os i hænde mindst en uge før rejsen finder sted. Der skal være én myndig person med på rejsen.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du at AOK og Berlingske Media må kontakte dig, via e-post (e-mail, sms, mms, videobeskeder mv.), når Berlingske Media eller Berlingske Medias samarbejdspartnere har tilbud på aviser, magasiner, rejser, oplevelser, sportsudstyr, bil og båd, tøj og mode, fødevarer, bolig, elektronik, finans, forsikring, job og uddannelse, samt aktiviteter, arrangementer, konkurrencer og events.