Føj til favoritter Del Send
Byliv | 13/12/12

Vind 2 VIP billetter til Disney On Ice i vinterferien 2013

  • Foto: ADAM WARZAWA Foto: ADAM WARZAWA
Temaet denne gang er - så er der fest -, og i showet er publikum med til at fejre alt fra det kinesiske nytår til Halloween-party og sol og sommer på Hawaii.

I februar 2013 kommer Disney On Ice igen til Odense og København!

Temaet denne gang er - så er der fest -, og i showet er publikum med til at fejre alt fra det kinesiske nytår til Halloween-party og sol og sommer på Hawaii.

Fakta

Hvad: Disney On Ice 2013
Hvor: Stadium Arena Fyn: 16. og 17. februar 2013
Hvor: Ballerup Super Arena: 13 og 14 februar 2013
Hvor meget: Billetpriser fra kr. 185,00

En billet gælder for 1 barn og 1 voksen med siddepladser tæt ved scenen hvor barnet får en tur på isen i en kage under showet. Barnet skal dog være i alderen 4-12 år.

Vi trækker en vinder 31. januar 2013. Vinderen kontaktes efterfølgende.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer jeg at AOK og Berlingske Media må kontakte mig, via e-post (e-mail, sms, mms, videobeskeder mv.), når Berlingske Media eller Berlingske Medias samarbejdspartnere har tilbud på aviser, magasiner, rejser, oplevelser, sportsudstyr, bil og båd, tøj og mode, fødevarer, bolig, elektronik, finans, forsikring, job og uddannelse, samt aktiviteter, arrangementer, konkurrencer og events.

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer

uforglemmelig oplevelse♥

Det vil bare være så dejligt at prøve at vinde noget, og så endnu at kunne glæde en anden med sådan en oplevelse. Sanne Hedemann

 

uforglemmelig oplevelse♥

Det vil bare være så dejligt at prøve at vinde noget, og så endnu at kunne glæde en anden med sådan en oplevelse.

 

stort ønske

Jeg ville glæde min datter, af hele hendes hjerte at komme ind og se Disney on ice. Hun er så glad for alle figurerne. Er desværre blevet fyret nytårsaften fra mit, så har ikke så mange penge :'(

 

Holiday on Ice still going strong........

Jeg husker jeg var til lignende engang i 60èrne i K.B. Hallen som også var det sted jeg var til Afdansningsballer med danse-
instituttet i Brønshøj, samt eksamen med HHK. Nu kommer et show igen hertil og det ville jeg frygtelig gerne min søn på 24 år skulle opleve, da jeg nu er gået fra efterløn til folkepension, og derfor er blevet mere påholden end før, og han har aldrig set performance på isen, derfor denne lille drøm!
mvh
en mor.

 

Tænk en glæde

Tænk hvis jeg fik mulighed for at kunne glæde min søn på 5 med sådan en tur. Jeg sidder og sukker over de priser. Får aldrig råd til at give ham sådan en oplevelse.
Jeg krydser virkelig fingre for det bliver mig der kan give min søn den oplevelse.

 

En skuffet lillesøster:(

Juleaften havde vi en lille pige som blev SÅ ked af det. Hendes storesøster og storebror havde fået koncert billetter til Rasmus Seebach af deres bedsteforældre. Deres lillesøster på 4,5 år, blev SÅ ked af det, hvorfor må jeg ikke komme med?. Årh det var SÅ svært og havde os ret ondt af hende, for hvorfor var der ikke tænkt på hende?. Vi har ikke kunnet give vores børn oplevelser i den størrelsesorden, da jeg er sygemeldt og vi lever af en løn( årh hurra for gensidig forsorgerpligt ;(). Hvis jeg eller min mand kunne tage vores datter med til sådan en oplevelse ville det betyde SÅ meget for os. Når der er delebørn i ens forhold er det SÅ svært for andre ikke at gøre forskel og når vi så ikke selv har mulighed for at kunne give vores børn oplevelser i den størrelsesorden, gør det virkelig ondt, helt ind i hjertet. Hun er STOR fan af Minnie Mouse, så jeg tror hun ville blive SÅ glad. Hun er i forvejen en MEGET taknemmelig pige, selv et par strømper bliver hun glad for. Men hvis jeg kunne se hendes øjne stråle,som hendes søskendes øjne gjorde juleaften ville det betyde ALT.!

 

Anemarie

Kunne være fantastisk a prøve det med min ældste søn så vi kunne ha en hyggedag uden lillebror

 

Mor datter dag !!

Det ville være en fornøjelse at kunne tage min datter m ind til denne oplevelse og holde fri fra studierne denne dag inden eksamen.

 

Vidunderlig eventyrlig oplevelse

Super kvalitets oplevelser sammen med barnebarn, det er bare noget man ikke kan få nok af, skønt med en fællesoplevelse og dejlige minder for livet for alle generationer.

 

Oplevelse for livet

Jeg kan huske, da jeg var barn drømte min mor om, at opleve Disney on ice med os hendes børn, det forblev en drøm. Nu har jeg selv en smuk prinsesse på 8 år og det må være en oplevelse for livet at kunne dele et disney eventyr med min smukke pige

 

Disney fest.

Vi har besluttet os for at besøge disneyland til sommer så ungerne ville ELSKE et show som opvarmning til disneyferien!!!!!!

 

Disney fest.

Vi har besluttet os for at besøge disneyland til sommer så ungerne ville ELSKE et show som opvarmning til disneyferien!!!!!!

 

Wuhuuuuu

Wauw det ville da være en fantastisk oplevelse for en kæmpe Disney og skøjtefan...

 

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester