Omtale
Føj til favoritter Del Send
Byliv | 21/02/14

Vild vintersport skal finde danmarksmester på Frederiksberg

  • Foto: PR Foto:
Træt af at se discipliner fra Vinter-OL på skærmen? Her kan du se eller deltage i DM i en rigtig drengerøvssport på Frederiksberg.

Snowboard- og skiglade københavnere behøver ikke tage hele vejen til Rusland for at opleve vilde discipliner a la Vinter-OL. Lørdag 22. februar er der nemlig DM i ekstrem freestyle skiløb, også kaldet 'jib', på Frederiksberg.

Underground Jib Arena skaber rammerne om dagen i Lindevangsparken, som begynder med velkomst klokken 13:45. De vilde løjer begynder klokken 14, hvor alle interesserede kan prøve en 'winch session' - altså, at blive trukket gennem banen af en wire på ski eller board i flyvende fart. Mellem klokken 15:30 og 16:30 er der pause og dermed fri kørsel på arenaen.

Læs mere: De 5 til skiløberen

Kvalifikation til DM i Jib 2014 finder sted fra klokken 16:30, og hvis du selv er interesseret i at deltage i selv, skal du ikke holde dig tilbage. Tilmeldingen sker på selve dagen, og du deltager ikke kun om æren. Der er nemlig præmier fra en masse seje sponsorer, som helt sikkert vil bidrage til din ski- eller snowboardhobby. Der er hjelmpligt for alle deltagere.

Klokken 17:30 er der finale, og 18:30 bliver præmierne overrakt. Hele dagen afsluttes med afterparty på Rhino Bar på Nørregade 38 fra klokken 21.

Hvad: DM i Jib
Hvor & hvornår: Lindevangsparken (13:45 - 19:30) og afterparty på Rhino Bar (fra 21:00)

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register